- Konuyu başlatan
Evet P1'de güzel.Alabiliyorsan onu al.![]()
P1 olabilir 1,5 cift ckrdk islemci 1gb ram var ama nekadars bulsbilrm ve huawei guvenilirmidir
Evet P1'de güzel.Alabiliyorsan onu al.![]()
İnternette 860'a filan.P1 olabilir 1,5 cift ckrdk islemci 1gb ram var ama nekadars bulsbilrm ve huawei guvenilirmidir
Yalnız Arc S tek çekirdek ve eski.Sony güncelleme desteğini de kesti.ekranı büyük istiyorsan xperia arc s al önerim odur... Benim telefonum da xperia arc s 1.4 ghz işlemci yetiyor,açamadığı oyun yok markette hem forumda sony kullananlar epey fazla sorun olursa yardımcı oluruz...![]()
biliyorum bu tefon guzel sony güncellemelerde destek veriyor mu ve fiyatı ne kadarekranı büyük istiyorsan xperia arc s al önerim odur... Benim telefonum da xperia arc s 1.4 ghz işlemci yetiyor,açamadığı oyun yok markette hem forumda sony kullananlar epey fazla sorun olursa yardımcı oluruz...![]()
Olabilir ama ics yüklemessen performansı çok iyi,bu arada telefon alıcaksan istanbul bilişim güvenilir bir site tavsiyem orası...İnternette 860'a filan.
Yalnız Arc S tek çekirdek ve eski.Sony güncelleme desteğini de kesti.
Ben sirkecide ithalatçısından 2 yıl garantili 750 tlye aldım... Full kutulu 0 olarak. Sony güncellemesini en son 4.0.4 ics yaptı,sonra kesti ama sen eğer alırsan 2.3.4'de kal update yapmabiliyorum bu tefon guzel sony güncellemelerde destek veriyor mu ve fiyatı ne kadar
Oncelikle hayırlı olsun. Düşündüklerim arasında s3minide var nekadara aldins3 mini tek geçerim harika bi cihaz alalı 1 hafta oldu canavar mübarek hiç bi sıkıntı yaşamadım tavsiye ederim![]()
S3 mini alma bence ekranı küçük arkadaşta vardı çok hoşuma gitmedi pili çabuk bitiyor falan... İlla samsung diyorsan galaxy ace 2 al rami s3 mini'den daha fazla ekranı küçük ama işlemci'de çift çekirdek 800 mhz...Oncelikle hayırlı olsun. Düşündüklerim arasında s3minide var nekadara aldin
Oncelikle hayırlı olsun. Düşündüklerim arasında s3minide var nekadara aldin
peki internet guvenilirmidirİnternette 860'a filan.
Yalnız Arc S tek çekirdek ve eski .Sony güncelleme desteğini de kesti.
Ace 2'de 768 mb ram var, S3 Mini'de 1 gb.S3 mini alma bence ekranı küçük arkadaşta vardı çok hoşuma gitmedi pili çabuk bitiyor falan... İlla samsung diyorsan galaxy ace 2 al rami s3 mini'den daha fazla ekranı küçük ama işlemci'de çift çekirdek 800 mhz...
O konuda bir bilgim yok.peki internet guvenilirmidir
sirkecide dogubank vsr orslari guvenilrmidirOlabilir ama ics yüklemessen performansı çok iyi,bu arada telefon alıcaksan istanbul bilişim güvenilir bir site tavsiyem orası...
Ben sirkecide ithalatçısından 2 yıl garantili 750 tlye aldım... Full kutulu 0 olarak. Sony güncellemesini en son 4.0.4 ics yaptı,sonra kesti ama sen eğer alırsan 2.3.4'de kal update yapma![]()
Benim güvendiğim site istanbul bilişim http://www.istanbulbilisim.com.tr/?act=StoreFront&type=search&keyword=xperia arc s teknosa ve bimekse falanda bak istersen fiyatlarına ama istanbul bilişim bu işin uzmanıpeki internet guvenilirmidir
doğubanktan almanı tavsiye etmem...sirkecide dogubank vsr orslari guvenilrmidir
Anladım Bir bakıyım bu siteye. Nasıl diye. Uygunsa fiyatlar burdanda kısmetse buradan alabilirim.Benim güvendiğim site istanbul bilişim http://www.istanbulbilisim.com.tr/?act=StoreFront&type=search&keyword=xperia arc s teknosa ve bimekse falanda bak istersen fiyatlarına ama istanbul bilişim bu işin uzmanı![]()
anladım Suan kafamda huawei dahada şekillendi biraz aşıyo ama artık tamamlamaya açlışıcam 1.5 ghz çift çekirdek olması gerçekten çok iyi peki bu telefon en son hangi güncellemeyi aldı ve alıcakmı. yada huaweinin bu modeli gibi uygun ve performansı iyi olan bir modelinizi biliyorumusun.Ace 2'de 768 mb ram var, S3 Mini'de 1 gb.
Yanlış bilgilendirme yapmayalım.
O konuda bir bilgim yok.
Evet media markt tada o fiyata satılıyor. Ama özellik bakımından huawei ascend p1 daha iyi hemen hemen aynı fiyatalar s adcance keske daha uygun olsa hiç düşünmem onu alabilirim.S Advance Vatan'da 800 TL.
Huaweiyi gördüm fakat 1.5 ghz çiftçekirdek+1 gb ram ve daha fazlası xperia s'de var muhtemelen aynı fiyat alacaksan xperia s süperdir en az 5 yıl idare eder seni...anladım Suan kafamda huawei dahada şekillendi biraz aşıyo ama artık tamamlamaya açlışıcam 1.5 ghz çift çekirdek olması gerçekten çok iyi peki bu telefon en son hangi güncellemeyi aldı ve alıcakmı. yada huaweinin bu modeli gibi uygun ve performansı iyi olan bir modelinizi biliyorumusun.
ICS kullanıyor ama custom romlarla JB kurabilirsiniz.anladım Suan kafamda huawei dahada şekillendi biraz aşıyo ama artık tamamlamaya açlışıcam 1.5 ghz çift çekirdek olması gerçekten çok iyi peki bu telefon en son hangi güncellemeyi aldı ve alıcakmı. yada huaweinin bu modeli gibi uygun ve performansı iyi olan bir modelinizi biliyorumusun.
Xperia S 1000 TL'den az değil.Huaweiyi gördüm fakat 1.5 ghz çiftçekirdek+1 gb ram ve daha fazlası xperia s'de var muhtemelen aynı fiyat alacaksan xperia s süperdir en az 5 yıl idare eder seni...![]()
anladım Suan kafamda huawei dahada şekillendi biraz aşıyo ama artık tamamlamaya açlışıcam 1.5 ghz çift çekirdek olması gerçekten çok iyi peki bu telefon en son hangi güncellemeyi aldı ve alıcakmı. yada huaweinin bu modeli gibi uygun ve performansı iyi olan bir modelinizi biliyorumusun.
Evet media markt tada o fiyata satılıyor. Ama özellik bakımından huawei ascend p1 daha iyi hemen hemen aynı fiyatalar s adcance keske daha uygun olsa hiç düşünmem onu alabilirim.
Evet bunuda biliyorum özellikleride guzel ama telefonun tipini bir türlü ısınamadım neden bilmiyorum elime aldığmda oyuncak gibi hissediyorum. Hafifliğindenmi bilmiyorum ama düşse paramparça olcak gibi hissediyorum.Gerçi çok inceleme fırsatım olmadı anca telefon standlarında elime almışlığım var 1-2 dakikalığınaHuaweiyi gördüm fakat 1.5 ghz çiftçekirdek+1 gb ram ve daha fazlası xperia s'de var muhtemelen aynı fiyat alacaksan xperia s süperdir en az 5 yıl idare eder seni...![]()
Olabilir ama sorun olduğunda huawei kullanan çok fazla kişi yok ama sony ise bayağı var ayrıca 12 mp 1080p arka 1.3mp ön kamera ekranı daha iyi xperia s jb alacak...Xperia S 1000 TL'den az değil.
evet bende beğenmiyorum siteyi. Depoları boşaltıyoruz diye bi kampanyalrı var oda bugn son s advance orda 800 tlye satılıyo.Media Markt'ın nasıl bir sitesi var öyle.![]()
İyide adamın bütçesi 800 TL.Olabilir ama sorun olduğunda huawei kullanan çok fazla kişi yok ama sony ise bayağı var ayrıca 12 mp 1080p arka 1.3mp ön kamera ekranı daha iyi xperia s jb alacak...
Huawei ye güncelleme gelmicekmi peki rom kurmadan.ICS kullanıyor ama custom romlarla JB kurabilirsiniz.
Senin aldığın itaalatcının sirkecide dükkanımı var güvenilirse eğer bana önerebilrmisin telefon konusunda.Olabilir ama sorun olduğunda huawei kullanan çok fazla kişi yok ama sony ise bayağı var ayrıca 12 mp 1080p arka 1.3mp ön kamera ekranı daha iyi xperia s jb alacak...
Bilmem.Huawei ye güncelleme gelmicekmi peki rom kurmadan.
Ben sdn nin yaptığı haberi okudum jb gelicekmiş. Geriye tek sorun kaldı.Bilmem.
O zaman al.Güvenilir derken neyi kastediyorsun ?Ben sdn nin yaptığı haberi okudum jb gelicekmiş. Geriye tek sorun kaldı.
Huawai telefonu güvenilir bir telefonmu