800 tlye kadar android telefon tavsiyesi arkadaşlar.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan q0kh4y
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

cleverman99

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ekranı büyük istiyorsan xperia arc s al önerim odur... Benim telefonum da xperia arc s 1.4 ghz işlemci yetiyor,açamadığı oyun yok markette hem forumda sony kullananlar epey fazla sorun olursa yardımcı oluruz... :)

thruthreign

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
159
P1 olabilir 1,5 cift ckrdk islemci 1gb ram var ama nekadars bulsbilrm ve huawei guvenilirmidir
İnternette 860'a filan.

ekranı büyük istiyorsan xperia arc s al önerim odur... Benim telefonum da xperia arc s 1.4 ghz işlemci yetiyor,açamadığı oyun yok markette hem forumda sony kullananlar epey fazla sorun olursa yardımcı oluruz... :)
Yalnız Arc S tek çekirdek ve eski.Sony güncelleme desteğini de kesti.

savliusta

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
s3 mini tek geçerim harika bi cihaz alalı 1 hafta oldu canavar mübarek hiç bi sıkıntı yaşamadım tavsiye ederim :)

q0kh4y

Asistan
Reaksiyon puanı
10
biliyorum bu tefon guzel sony güncellemelerde destek veriyor mu ve fiyatı ne kadar

cleverman99

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İnternette 860'a filan.

Yalnız Arc S tek çekirdek ve eski.Sony güncelleme desteğini de kesti.
Olabilir ama ics yüklemessen performansı çok iyi,bu arada telefon alıcaksan istanbul bilişim güvenilir bir site tavsiyem orası...

biliyorum bu tefon guzel sony güncellemelerde destek veriyor mu ve fiyatı ne kadar
Ben sirkecide ithalatçısından 2 yıl garantili 750 tlye aldım... Full kutulu 0 olarak. Sony güncellemesini en son 4.0.4 ics yaptı,sonra kesti ama sen eğer alırsan 2.3.4'de kal update yapma :)

cleverman99

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Oncelikle hayırlı olsun. Düşündüklerim arasında s3minide var nekadara aldin
S3 mini alma bence ekranı küçük arkadaşta vardı çok hoşuma gitmedi pili çabuk bitiyor falan... İlla samsung diyorsan galaxy ace 2 al rami s3 mini'den daha fazla ekranı küçük ama işlemci'de çift çekirdek 800 mhz...

savliusta

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Oncelikle hayırlı olsun. Düşündüklerim arasında s3minide var nekadara aldin

avea cihaz kampanyasından almıştım ben 24 ay taksitle ayda 46 lira biraz pahalıya geldi ama internette 800 ile 1000 lira arası bulabilirsin

thruthreign

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
159

q0kh4y

Asistan
Reaksiyon puanı
10
Olabilir ama ics yüklemessen performansı çok iyi,bu arada telefon alıcaksan istanbul bilişim güvenilir bir site tavsiyem orası...

Ben sirkecide ithalatçısından 2 yıl garantili 750 tlye aldım... Full kutulu 0 olarak. Sony güncellemesini en son 4.0.4 ics yaptı,sonra kesti ama sen eğer alırsan 2.3.4'de kal update yapma :)
sirkecide dogubank vsr orslari guvenilrmidir

cleverman99

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

q0kh4y

Asistan
Reaksiyon puanı
10
Ace 2'de 768 mb ram var, S3 Mini'de 1 gb.
Yanlış bilgilendirme yapmayalım.

O konuda bir bilgim yok.
anladım Suan kafamda huawei dahada şekillendi biraz aşıyo ama artık tamamlamaya açlışıcam 1.5 ghz çift çekirdek olması gerçekten çok iyi peki bu telefon en son hangi güncellemeyi aldı ve alıcakmı. yada huaweinin bu modeli gibi uygun ve performansı iyi olan bir modelinizi biliyorumusun.

S Advance Vatan'da 800 TL.
Evet media markt tada o fiyata satılıyor. Ama özellik bakımından huawei ascend p1 daha iyi hemen hemen aynı fiyatalar s adcance keske daha uygun olsa hiç düşünmem onu alabilirim.

cleverman99

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
anladım Suan kafamda huawei dahada şekillendi biraz aşıyo ama artık tamamlamaya açlışıcam 1.5 ghz çift çekirdek olması gerçekten çok iyi peki bu telefon en son hangi güncellemeyi aldı ve alıcakmı. yada huaweinin bu modeli gibi uygun ve performansı iyi olan bir modelinizi biliyorumusun.
Huaweiyi gördüm fakat 1.5 ghz çiftçekirdek+1 gb ram ve daha fazlası xperia s'de var muhtemelen aynı fiyat alacaksan xperia s süperdir en az 5 yıl idare eder seni... :)

thruthreign

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
159
ICS kullanıyor ama custom romlarla JB kurabilirsiniz.

iptal

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Motorola razr alabilirsin güzel telefon.

PetyrBaelish

Profesör
Reaksiyon puanı
3

Evet media markt tada o fiyata satılıyor. Ama özellik bakımından huawei ascend p1 daha iyi hemen hemen aynı fiyatalar s adcance keske daha uygun olsa hiç düşünmem onu alabilirim.

Media Markt'ın nasıl bir sitesi var öyle.:P

q0kh4y

Asistan
Reaksiyon puanı
10
Huaweiyi gördüm fakat 1.5 ghz çiftçekirdek+1 gb ram ve daha fazlası xperia s'de var muhtemelen aynı fiyat alacaksan xperia s süperdir en az 5 yıl idare eder seni... :)
Evet bunuda biliyorum özellikleride guzel ama telefonun tipini bir türlü ısınamadım neden bilmiyorum elime aldığmda oyuncak gibi hissediyorum. Hafifliğindenmi bilmiyorum ama düşse paramparça olcak gibi hissediyorum.Gerçi çok inceleme fırsatım olmadı anca telefon standlarında elime almışlığım var 1-2 dakikalığına

thruthreign

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
159
Olabilir ama sorun olduğunda huawei kullanan çok fazla kişi yok ama sony ise bayağı var ayrıca 12 mp 1080p arka 1.3mp ön kamera ekranı daha iyi xperia s jb alacak...
İyide adamın bütçesi 800 TL.
O zaman Xperia S alacağına biraz daha koyup ION alsın.Aralarında fazla fark yok.

q0kh4y

Asistan
Reaksiyon puanı
10
Olabilir ama sorun olduğunda huawei kullanan çok fazla kişi yok ama sony ise bayağı var ayrıca 12 mp 1080p arka 1.3mp ön kamera ekranı daha iyi xperia s jb alacak...
Senin aldığın itaalatcının sirkecide dükkanımı var güvenilirse eğer bana önerebilrmisin telefon konusunda.