Lenovo g580 ölü pikselcikler

4fernandes

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar yaklaşık 2 hafta önce aldığım lenovo g580 laptopta sol üst köşede ölü pikselmidir nedir 2 tane nokta oluştu. ekran beyazken gözükmüyor ama başka renklerde hep gözüküyor. bunu bilen var mı. sorun nedir.

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
arkadaşlar yaklaşık 2 hafta önce aldığım lenovo g580 laptopta sol üst köşede ölü pikselmidir nedir 2 tane nokta oluştu. ekran beyazken gözükmüyor ama başka renklerde hep gözüküyor. bunu bilen var mı. sorun nedir.

ekrandan dolayı oluşabiliyor.benimkinde de 1 tane var sol üstte :)
servis en az 3 tane ortada ya da en az 5 tane kenarlarda olmak şartıyla garanti kapsamında değiştiriyor :)

4fernandes

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
cevap için teşekkürler. bir iki tanesini ben de takmam ama bu birle başladı çoğalmaya kaça kadar gider belirsiz. bakalım 5 e kadar yolu var demek.. :)

Aeolian

Doçent
Reaksiyon puanı
2
belki tamamen ölü değillerdir bunun için bazı programlar var belki canlandırabilirsin

4fernandes

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bu programların adlarını söyler misin.

3xpired

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Bu ölü piksel ne oluyor tam olarak? Nasıl anlarız? Rengarenk ufak bir çizgi var benim ekranda o mu?

4fernandes

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu ölü piksel ne oluyor tam olarak? Nasıl anlarız? Rengarenk ufak bir çizgi var benim ekranda o mu?
bende çizgi deil de 3 tane nokta var. ekran beyazken gözükmüyor ama başka koyu renklere denk gelirse o nokta kabak gibi gözüküyo. nokta büyüklüğü . kadar