Nexus 4 mu Xperia Z Mİ YADA ZL

Seyyah123

Asistan
Reaksiyon puanı
6
turkcell 1400 lira nexus 4 dü satıyor ama xperia z çok konuşuldu donanım olarak pek fark yok gibi dpi lte... gibi farklar var z de sizce hangisi nexus 4 derseniz turkcell den ön şiparişle alıncak zaten z şubat ortası mart gibi gelicek miş bide Nexus 5 olayı var ben biraz z den yanayım ama sizin görüşünüzüde alayım diyom yada m7 veya s4 ü beklemelimiyim :rolleyes:(2-3 aydan beri karar veremedim)

ToothPick

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bence Xperia Z yi bekle. Nexus 4 'ü bende inceledim.Güzel telefon Ama bu tarz bir telefon aldığın zaman belli bir süre kullanacaksın çünkü fiyatlar yüksek.Nexus yabana atılır telefon değil, özellikleri iyi ama telefonu eline aldığın zaman içine sinmesi lazım.Birde ileriye dönük olarak bak. Sony ihtiyaçları fazlasıyla karşılıyor.Zaten SDN nin CES2013 te Sony Xperia Z yi incelediği video yu izlemen seçimde sana yardımcı olacaktır.Ben, Galaxy s3, nexus 4 birde note 2 , bu üç telefon arasından seçim yapacaktım. Sony'i gördüm, onu bekliyorum şimdi.Umarım fiyatı 2000 i geçmez....

fener_kanarya

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bence xperia z çünkü hem tasarımı şık hemde farklı özellikleri var

ozantoklu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
karşılaştırmak hata tabi ki xperia z fiyat olarak da birbirinden çok farklı iki telefon

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
630
Xperia Z tabiki..:)

Seyyah123

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Bence Xperia Z yi bekle. Nexus 4 'ü bende inceledim.Güzel telefon Ama bu tarz bir telefon aldığın zaman belli bir süre kullanacaksın çünkü fiyatlar yüksek.Nexus yabana atılır telefon değil, özellikleri iyi ama telefonu eline aldığın zaman içine sinmesi lazım.Birde ileriye dönük olarak bak. Sony ihtiyaçları fazlasıyla karşılıyor.Zaten SDN nin CES2013 te Sony Xperia Z yi incelediği video yu izlemen seçimde sana yardımcı olacaktır.Ben, Galaxy s3, nexus 4 birde note 2 , bu üç telefon arasından seçim yapacaktım. Sony'i gördüm, onu bekliyorum şimdi.Umarım fiyatı 2000 i geçmez....

bence xperia z çünkü hem tasarımı şık hemde farklı özellikleri var

karşılaştırmak hata tabi ki xperia z fiyat olarak da birbirinden çok farklı iki telefon

Xperia Z tabiki..:)

İşte O FİYAT FARKI VARYA 600 LİRA(cık) işte nexus4 almaya itiyo :( ama z gerçekten süper :(

ozantoklu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
beklentine göre değişir kardeşim beklentin ne ona göre yorumlayalım

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bende çok kararsız kaldım sahibinden de xperia z ilanları var bu gerçek olabilir mi?