Sdn.com.tr e-posta adresi ister miydiniz?

way_be

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
12
güzel olabilir

ssslytherin

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Benim fikrim yapılacaksa sdn.com.tr olarak kesinlikle yandex altyapısı ile oluşturlmalı.
Ancak bence ilk başta herkes bir hesap alır -ben dahil- sonrasında belirli bir kitlenin üzerine çıkamayan bir girişim olarak kalır gibi. Çok iyi desteklenmesi gerekir bence. Gmail, yandex, outlook hepsinde hesabım var ama bir tek outlook kullanıyorum. Sağ tarafta beliren kendi yazılımlarının ufak reklamları hariç hiç bir reklam görmüyorum. Sade, hoş bir arayüzü var. Spam mesajlar bir iki tane adresten devamlı gereksiz kutusuna düşüyordu, unsubscribe için de şifre ile hesaba girip hesap ayarlarından kapatmak gerekiyordu, şifreyi de bilmiyordum. Sonradan öğrendim, outlook'dan yapılabiliyormuş aynı işlem. Ne spam, ne reklam. Şu an outlook'u tek geçerim. Ama bu yaparsanız destek vermeyeceğim anlamına gelmez tabii ki.

lordarcual

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Bence de olabilir :) Mesela +10 GB/+20 GB/+ 30 GB Bulut depolama alanı gibi artıdan özellikleri olabilir :)

Mckilic

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
çok güzel olur google ile de anlaşırsanız gmail yerinden girebilirsen harika olur.

CMYK

Profesör
Reaksiyon puanı
7
İhtiyaç olmadığını düşünüyorum.

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
Ne gerek olduğunu çözemedim ben :)

Fanboyluktan farkı yok gözümde.

Sdn uzantılı mail adresi alacaksın, 2-3 yıl aktif olarak her üyeliğini bunla gerçekleştireceksin. Sonra birgün sdn ile aran bozulacak, tartışacak, banlanacaksın. Uğraş dur sonra :)

Mail adresi değiştirmek cep telefonu numaranı değiştirmek kadar lanet bir iş .

Katılıyorum.

Hele ki yönetimde bulunduysan ve daha sonra bıraktıysan. Ne tam bırakabilmiş oluyorsun, ne bağlı gibisin. :D

---

Yapılır yapılmaz bişey diyemem ama, byefsane@shiftdelete.com olmuyor, byefsane@sdn.com.tr yine biraz tuhaf oldu sanki.

Verilebiliyorsa [MENTION=22069]shiftdelete.net[/MENTION] verilsin.

Yine yandex olsun.

MertEraslan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Gerçekten Çok güzel olur,Sizin reklamınızı yaparız hem bir yandan hemde Bize tanınan ayrılcaklıklar olsun bir çok :) Gerçekten bunu kazanan gerçekten haketmeli zaten siz onu gereğince yaparsınız süpersiniz Sizi Seviyorum her zaman Arkanızdayım!!..

Gerçekten Çok güzel olur,Sizin reklamınızı yaparız hem bir yandan hemde Bize tanınan ayrılcaklıklar olsun bir çok :) Gerçekten bunu kazanan gerçekten haketmeli zaten siz onu gereğince yaparsınız süpersiniz Sizi Seviyorum her zaman Arkanızdayım!!..

Darknes$

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
351
[MENTION=22069]shiftdelete.net[/MENTION] :P adresi olmayıp ta kullanmak isteyenler için olabilir.

halit28

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hem iyi hem güzel iyi olur :D

Hem iyi hem güzel iyi olur :D

60dnz60

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
olsun başkan süper olur hemde herkesi kendi kullanıcı adına göre e-postaları hazırlayıpg gönderseniz süeper olurdu :D ama sınırsız kapasite biraz sert gelemzmii size

malatya

Profesör
Reaksiyon puanı
6
evet olmasını isterim.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
peki bu hesabı sdn dışında da kullanabilecek miyiz, yani öle bi geçerliliği olacak mı yokas sdn içinde ki kullanıcıların birbirleri ile iletişim kurabilmeleri için mi olacak ?

michuozawa

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
493
indirimler olacaksa ama az değil devamlılığı da olacaksa bende isterim bulunsun :D

muratveb

Profesör
Reaksiyon puanı
56
Ben mod olduğum zamanlardada istemiştim ama sanırım unutuldu. Kesinlikle güzel bir proje olur. Sdn bizim için çok değerli çünkü.

tambjk

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16
Katılıyorum.

Hele ki yönetimde bulunduysan ve daha sonra bıraktıysan. Ne tam bırakabilmiş oluyorsun, ne bağlı gibisin. :D

---

Yapılır yapılmaz bişey diyemem ama, byefsane@shiftdelete.com olmuyor, byefsane@sdn.com.tr yine biraz tuhaf oldu sanki.

Verilebiliyorsa @shiftdelete.net verilsin.

Yine yandex olsun.

Sadece forumla yaşadığın sorunlar yüzünden de değil. Olduki 5-10 sene sonra, eğer yandex, google vs ile sorunlar yaşanıp anlaşma iptal edilip sdn uzantılı mailler silinirse bu kullanıcıların mağduriyeti ne olacak :) Böyle bir riskin olmadığı söylenebilirmi, bunun garantisi verilebilir mi? Google, yandax, microsoft vs bu şirketlere bişey olmaz ama sdn bugun var ama yarın da olacağının bir garantisi var mı?

seckyn

Profesör
Reaksiyon puanı
18
:scared:sdn.com olsa tadından yenmez :wub:Kısa email adreslerini her zaman sevmişimdir:D Anket de eklesek güzel olurdu [MENTION=2]Troy[/MENTION]

Hafiye

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Güzel olur ama sürekliliği şart.

ozerxcom

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
14
Evet olursa güzel olur. Burada belli bir yere gelmiş üyelere davetiye ile mesela..

S

SDN Okuru

SDN Okuru
sdn ekibi mükemmel bi ekip özellikle tolga abi 1 numara oldugunu düşünüyorum böyle bir adresimin olmasını isterim kesinlikle
Ozan

Artvincenter

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Gizlilik e mail boyutları felan sıkıntılı olmazsa ben isterim kullanırım. destekliyorum.