Montpellier Başkanından Fenerbahçe için açıklama

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
Başkandan İlginç(!) Açıklama

Montpellier Kulübü Başkanı Louis Nicollin, Younes Belhanda transferi konusunda Fenerbahçelileri kızdıracak bir açıklama daha yaptı.

Fransız l'Equipe gazetesine açıklamalarda bulunan Nicollin, "Fenberbahçe, Belhanda transfer ücretini 3 taksitte ödemek istiyor. Paraları kendilerinde kalsın ve bir taraflarına koysunlar. İyi bir teklif yapıldığında Belhanda gider. Biz onsuz yolumuza devam edebiliriz, o da bizsiz" dedi.

DHA

MasterFather

Profesör
Reaksiyon puanı
59
Bizde teklif var ısrar yok.İster ver İster turşusunu kur.

pandomim

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bu laftan sonra fenerbahçe alırsa.. bu oyuncuyu.. en rezil takım.. olur benim için..

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bu nasıl başkan yahu çingene gibi konuşuyo pazarlık yapmaya çalışıyo tipe bak ya. tövbe ya Rabbi...

pandomim

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
oyuncu ile problemi yok tek taraflı bakmayın.
bence wesley in durumu acınası
wesley önemli deil.. o ayrı konu.. gsli olarak rahatsız oldum. böyle aç heriflerin.. bunu demesi ahmaklık.. gereksiz 15milyon euro bu oyuncuya

michuozawa

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
493
wesley önemli deil.. o ayrı konu.. gsli olarak rahatsız oldum. böyle aç heriflerin.. bunu demesi ahmaklık.. gereksiz 15milyon euro bu oyuncuya
fiyatı bana da çok geldi ancak yararlı olabilecek bir oyuncu böyle pislik gibi bir başkan yüzünden de almamak iyi değil diye düşünüyorum bu da benim fikrim. :)
tipinde meymenet yok zaten ayna alır belki aldığı paralarla...

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
oyuncu ile problemi yok tek taraflı bakmayın.
bence wesley in durumu acınası
kulüple anlaştık, oyuncuya teklifimizi sunduk, cevap bekliyoruz. neresi acınası?..

asıl acınası durum, sıradan bir topçu için bir kulüp başkanından bu lafları işitmektir. her canı sıkıldığında sağa sola meydan okuyan, rest çeken bir kulübün uluslar arası piyasada düştüğü bu durum da ayrıca manidar... aziz başkanın kabadayılığı yurt dışında sökmüyor demekki...

michuozawa

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
493
kulüple anlaştık, oyuncuya teklifimizi sunduk, cevap bekliyoruz. neresi acınası?..

asıl acınası durum, sıradan bir topçu için bir kulüp başkanından bu lafları işitmektir. her canı sıkıldığında sağa sola meydan okuyan, rest çeken bir kulübün uluslar arası piyasada düştüğü bu durum da ayrıca manidar... aziz başkanın kabadayılığı yurt dışında sökmüyor demekki...
:) evet, haklısın..tartışmaya gerek yok.
ek olarak eklemek isterim.
Belhanda'nın FenerBahçe'ye gelse de gelmese de iyi bir futbolcu olduğunu düşünüyorum.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
böle adamlar parlarıla konusur bu adamı turkıyede baskanlık yaptını düşünsenize yada
sadri şenerle kıyaslayın sadece sacları yok sadrinin :)

Bilimzeka

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Allahın gücüne gitmesin ama tipe bak ya ben belhanda olsam o adamın yüzünü göreceğime amatör kümede kalırdım daha iyi :D