Tablet Önerisi ? ( Bütçe 600 TL )

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan usescrt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

usescrt

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar. Bütçem 550-600 lira civarı.
Tablet önerilerinizi almak istiyorum.
Daha çok film dizi izlemek, oyun oynamak için kullacağım. Oyun oynarken ve bir şeyler izlerken donma, takılma yapmasını istemiyorum.
Bu yönde tecrübeleriniz ile yardımcı olursanız sevinirim.

orcnd

Dekan
Reaksiyon puanı
255
nexus 7'yi öneririm.
asla asus,samsung,apple gibi bilindik markaların dışına çıkma ararken

usescrt

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
nexus 7'yi öneririm.
asla asus,samsung,apple gibi bilindik markaların dışına çıkma ararken

şu an alsam çin mallarından alabilirim.
ama almışken iyi bir şey olsun istiyorum. İpad e falan yetişemiyor bütçe ama 600 civarında iyi tabletler olacağına inanıyorum.
Bir kaç gündür nexus 7 yi inceleyip duruyorum.
artıları, eksileri hakkında bilginiz var mı acaba ?

orcnd

Dekan
Reaksiyon puanı
255
nexus 7 tegra 3 kullanmakta. tegra 3 işlemcisinin oyun performansı gerçekten iyidir. ancak pil performansında rakiplerine göre biraz daha geride kalıyor. fakat istasistiklere göre tablet kullanıcılarının çoğunluğu cihazlarını evde kullanmakta.

evde asus transformer 2 kullanmaktayım. bu cihazda tegra 3 kullanmakta nexus 7 de asus üretimi olduğundan kalite olarak benzer olacağını düşünüyorum. asus'un malzeme kalitesi konusunda tatmin edici bir seviyede olduğunu söyleyebilirim. kalitesiz bir his bırakmıyor. tabi yinede kararını bir teknomarkette inceledikden sonra vermeni öneririm.

yazılım kısmında nexus 7 google destekli olduğundan diğer tabletlere göre güncellemede her önde olacaktır. nexus cihazlara özel bu durum ile asus kalitesinin birleşmesi ve fiyatında çok uygun olması bence nexus 7 yi öne çıkaran etkenler.

nexus 7'deki tek eksik durum arka kamerasının olmaması. gerçi tabletle fotoğraf çekmek pek hoş bir görüntü değil zaten.

ekleme:
asus transformer prime'ı bir sorundan dolayı servise göndermiştim. anakartı değiştirdiler. orjinal anakartı 16 gb iken yeni anakartı 32 gb takıp jest yapmışlardı. servis süresi 15 gün içinde halletmişlerdi sorunu.

usescrt

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
öncelikle cevabınız için teşekkürler.
Tablette oyunu, filmi genelde evde açarım zaten. Diğer türlü dışarda internette gezinmek için kullanmayı düşünüyorum. Kamera olayına gelince, 7'' tableti kaldırıpta görgüsüz gibi fotoğraf çekmeyi düşünmüyorum zaten pek fotoğraf çekmeyi seven birisi değilim :) Gerçekten hem bütçeme hem aklımda ki özelliklere hem fiyatına göre en iyisi şu anda nexus 7.
Bi de 10 çıkmış içim gitti :) Bütçem o kadar olaydı keşke.

Tekrardan cevaplarınız için teşekkür ederim. Önümde 1 aylık zaman dilimi daha var nexus ilk sırada şu anda tercih listemde. Ona eş değer bir şey bulamazsam tek aday olacak sanırım :)

nexus 7 tegra 3 kullanmakta. tegra 3 işlemcisinin oyun performansı gerçekten iyidir. ancak pil performansında rakiplerine göre biraz daha geride kalıyor. fakat istasistiklere göre tablet kullanıcılarının çoğunluğu cihazlarını evde kullanmakta.

evde asus transformer 2 kullanmaktayım. bu cihazda tegra 3 kullanmakta nexus 7 de asus üretimi olduğundan kalite olarak benzer olacağını düşünüyorum. asus'un malzeme kalitesi konusunda tatmin edici bir seviyede olduğunu söyleyebilirim. kalitesiz bir his bırakmıyor. tabi yinede kararını bir teknomarkette inceledikden sonra vermeni öneririm.

yazılım kısmında nexus 7 google destekli olduğundan diğer tabletlere göre güncellemede her önde olacaktır. nexus cihazlara özel bu durum ile asus kalitesinin birleşmesi ve fiyatında çok uygun olması bence nexus 7 yi öne çıkaran etkenler.

nexus 7'deki tek eksik durum arka kamerasının olmaması. gerçi tabletle fotoğraf çekmek pek hoş bir görüntü değil zaten.

orcnd

Dekan
Reaksiyon puanı
255
öncelikle cevabınız için teşekkürler.
Tablette oyunu, filmi genelde evde açarım zaten. Diğer türlü dışarda internette gezinmek için kullanmayı düşünüyorum. Kamera olayına gelince, 7'' tableti kaldırıpta görgüsüz gibi fotoğraf çekmeyi düşünmüyorum zaten pek fotoğraf çekmeyi seven birisi değilim :) Gerçekten hem bütçeme hem aklımda ki özelliklere hem fiyatına göre en iyisi şu anda nexus 7.
Bi de 10 çıkmış içim gitti :) Bütçem o kadar olaydı keşke.

Tekrardan cevaplarınız için teşekkür ederim. Önümde 1 aylık zaman dilimi daha var nexus ilk sırada şu anda tercih listemde. Ona eş değer bir şey bulamazsam tek aday olacak sanırım :)

7" de 10" de farklı amaçlar için aslında. örneğin ben trasnformer prime'ı otobüste hiç bir şekilde rahatça kullanamadım. 10" ekran yolda daracık koltukta kullanmaya pek imkân vermedi. fakat 7" de bu mümkün. ayrıca 10" tabletleri taşımak da biraz zor. netbook çantası aramak gerekiyor elde taşımak çok riskli. fakat 7" tabletler küçük kılıflarla elde taşımak için ideal boyutta. 7" tablei hareket halindeki insanlar için daha mantıklı bence.

Nemre

Profesör
Reaksiyon puanı
29
Dışardayken internette gezinmeyi düşünüyorsan 3G özelliği olan bir tablet bakacaksın.Malum her yerde Wifi bulunmaz :)

SeveralPsycho

Asistan
Reaksiyon puanı
6
bence nexus 7 alma tegra 3 yüzünden, kalın ve çabuk ısınıyor her ne kadar google ürettirsede..Galaxy tab 2 ye bakabilirsin vatan 749 lira ama bazı yerlerde 650ye kadar inebilir

usescrt

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bence nexus 7 alma tegra 3 yüzünden, kalın ve çabuk ısınıyor her ne kadar google ürettirsede..Galaxy tab 2 ye bakabilirsin vatan 749 lira ama bazı yerlerde 650ye kadar inebilir

http://www.akakce.com/bilgisayar-ta...laxy-tab-2-7.0-p3105-beyaz-fiyati,860517.html
en ucu 715 lira.
malesef en fazla 600 lira verebilirim.
başka varsa onlara bakabilirim.
http://www.artescorp.com/urun/tablet-d9702.aspx bunu buldum ama çin malı. Servis konusunda sıkıntı çekmezsin diyorlar.
Bilmiyorum var mı bu markayı kullanan.

Marcelo

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Dark evopad r9720 mükemmel bir cihaz.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
daha önce p6200 streak5 kullandım 3g özelliği vardı tablet alırken bunu olması daha keyifli başka türlü wifi arayıp duruyorsun. kullandığımın telefon özelliğide vardı 600 liraya sattım piyasası öyle. ram e dikkat et 1 gb den az ise donmalar keyifsizleştiriyor işletim sistemide android4.0 olsa daha iyi olur ekran olarakta ıps ekranlı bak ben yeni almayı düşünürsem ıpsden aşşağı almam şarj konusunada dikkat etmelisin ekranları büyük olduğu için pil mah önemli ıps ekranlar daha az enerji harcıyormuş. streak5in ekranını çatlatmıştım tabi yedek parçafiyatlarını göz önünde bulundur

usescrt

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
daha önce p6200 streak5 kullandım 3g özelliği vardı tablet alırken bunu olması daha keyifli başka türlü wifi arayıp duruyorsun. kullandığımın telefon özelliğide vardı 600 liraya sattım piyasası öyle. ram e dikkat et 1 gb den az ise donmalar keyifsizleştiriyor işletim sistemide android4.0 olsa daha iyi olur ekran olarakta ıps ekranlı bak ben yeni almayı düşünürsem ıpsden aşşağı almam şarj konusunada dikkat etmelisin ekranları büyük olduğu için pil mah önemli ıps ekranlar daha az enerji harcıyormuş. streak5in ekranını çatlatmıştım tabi yedek parçafiyatlarını göz önünde bulundur

zaten şu anda öncelik IPS ekrandan yana.
7'' tablet istemiyorum, oyuncak gibi duruyor.
poly pad 9716 HD ipad nesline oldukça çok benziyor.
SDN inceleme bölümünde bir video buldum çok güzel anlatmışlar her şeyini.
Tam aradığım tablet ama bakmaya devam edeceğim belki daha iyi bir şey çıkar karşıma.

Önerilerinizi, görüşlerinizi bekliyorum yine.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Merhaba arkadasim . Sana paranin kiymetini gosterecek bir urun tavsiye ediyorum. Artes d9702 Servis performans ve fiyatta 10 numara. Kullaniyorum tavsiye ederim.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ben samsung galaxy tab 2 7.0 kullanıorm hiç br skntıya rstlamdm film -oyun-dizi ne istrsen yapblrsn hiç donmuyo
kafan rhat olsn

orkund123

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben ipad 2 satıyorum 5 ay durdu kullanılmadı bile kılıfıyla 500 TL teknosadan almıştım bütçene uyar baya