S3 ü düşürdüm

hassocan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar telefon geçen gün elimden kaydı ve düştü. metal çerçevenin sol alt tarafı ve sağ alt tarafı hafif zedelendi acaba servise göndersem garanti kapsamına girermi ya da ne kadar tutar bilgisi olan var mı? birde arka kapakta çatlak gibi bi şey oluştu orjinal arka kapak nerede bulabilirim ve ne kadara mal olur mavi s3 kullanıyorum

wolkhy1903

Profesör
Reaksiyon puanı
79
baslıgı okuyunca ıcımden kocaman bır AFERİN demek geldı..ki dedım yanı

S

SDN Okuru

SDN Okuru
resim ekle görelim iphone kadar sağlam telefon yok

omer6463102

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
o kadr para verıp alırken 20-30tl fazla verıp kasko yaptırmadın mı _?

hassocan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
migrostan aldim kasko istermisiniz falan diye sormadilar

Ali TEMEL

Profesör
Reaksiyon puanı
92
Huawei ideos x5 kullanıyorum, silikon kılıf aldım, 1 buçuk metreden betona çakıldı bir şey olmadı :) 1 yıldır 15 kere düşürmüşümdür yere, şükür sapasağlam :)

karacaerc

Profesör
Reaksiyon puanı
18
O kadar kolay ve sık değiştirme. Hepten haşat olduğunda ebayden full house sipariş edersin cillop gibi olur. Garantiden tabiki değişmez. Bizim ülkemizde servise yok alttaki telefoncuya falan asla götürme. Çok zor değil sökülüp takılması video olarak nette kolayca bulunuyor. Her şeyi kendin yap %400 daha ucuz olur;)

rimzone

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Huawei ideos x5 kullanıyorum, silikon kılıf aldım, 1 buçuk metreden betona çakıldı bir şey olmadı :) 1 yıldır 15 kere düşürmüşümdür yere, şükür sapasağlam :)
merak edip fotolarına baktım da zaten kalas gibi telefon. bir şey olmaz o tele

hassocan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ucuz mu :D çok zenginsin heralde kardeş :) 1400 e aldim telefonu 2 ay önce

enternasyonal

Asistan
Reaksiyon puanı
1
O kadar kolay ve sık değiştirme. Hepten haşat olduğunda ebayden full house sipariş edersin cillop gibi olur. Garantiden tabiki değişmez. Bizim ülkemizde servise yok alttaki telefoncuya falan asla götürme. Çok zor değil sökülüp takılması video olarak nette kolayca bulunuyor. Her şeyi kendin yap %400 daha ucuz olur;)

full house ne

FiReSHiNe

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bende düşürmüştüm 10 cmden çekirdek poşetinin içine ve sonuç metal kısım soyuldu arka kapak zedelendi servise verdim kullanıcı hatası dediler telefonu aldıgımda sigortalatmıştım telefona 2.000 kaskomu sigortasınamı neysede 250 tl vermiştim ama servistden gelen cevap değişimi ücretli yapabiliriz fiyatı 170 avro ve şuanda telefonumun metal kısmında çatlak var kullanıcı hatası derlerse bombalarım orayı valla

Utku92

Dekan
Reaksiyon puanı
3,822
O kadarda telefonu yere atma deneyleri yapıyorlar da birşey olmuyor acaba Türkiye'ye gelen s3 ler mi böyle?

hassocan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
valla ekranı fena değilde kasa çok sandik abi ya

hassocan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arka kapak bulabilir miyim peki orjinal

El Padrino

Dekan
Reaksiyon puanı
70
S3'te metal çerçeve diye birşey yok.Plastik çerçeveden bahsediyorsun muhtemelen.Düşmelerde de ezilmesi ve aşınması çok normal.Dikkat etmek lazım.Bütün telefonlar betona düştümü hasar alır.S3'e özel bir durum değil.Narin cihazlar.Gözünüz gibi sakının.

FiReSHiNe

Asistan
Reaksiyon puanı
0
S3'te metal çerçeve diye birşey yok.Plastik çerçeveden bahsediyorsun muhtemelen.Düşmelerde de ezilmesi ve aşınması çok normal.Dikkat etmek lazım.Bütün telefonlar betona düştümü hasar alır.S3'e özel bir durum değil.Narin cihazlar.Gözünüz gibi sakının.
Hocam dogru dediğinde kendi kendine nasıl çatlayabilir aşırı baskı filan uygulanmadı darbede almadı

canki1903

Asistan
Reaksiyon puanı
0
birader hangi şehirdeki migrostan aldın adanadaysan gel servise gönderelim :) adana 5m elektroniktenim eğer başka ilse de ilk önce migrosa götür servise yollasınlar.
ürün telpa garantilimi pegasus mu ?

thekillingroad

Profesör
Reaksiyon puanı
1
S3'lerde kendi kendine çatlayabiliyor çerçeve. Çok problem oluşturmoysa sadece kozmetikse fazla takılmamak lazım.

El Padrino

Dekan
Reaksiyon puanı
70
Hocam dogru dediğinde kendi kendine nasıl çatlayabilir aşırı baskı filan uygulanmadı darbede almadı

Mesajım sana değildi ama şimdi seninde mesajını okudum.10 cm'den çekirdek poşetinin içine düşürdüm demişsin.10 cm yükseklikten çekirdeğin içine düşen bir telefonun zarar görmesi pek akıl kârı değil.Hele ki boyasının soyulması arka kapağın zedelenmesi vs. insanın inanası gelmiyor.

Benimkide 1,5 metre yükseklikten parkeye düştü, 1 metreden betona düştü, tekrar 1,5 metre yükseklikten kucağımdayken bir anda kalktım ve telefon çok sert biçimde parkeye düştü, taklalar attı, zıpladı, sıçradı, yerde 2 metre boyunca sekti.Telefonda mikro çizik dahi yok.Bilemiyorum siz hangi biçimlerde hangi tarzlarda serbest düşüş yaşatıyorsunuz cihazlarınıza.

FiReSHiNe

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Mesajım sana değildi ama şimdi seninde mesajını okudum.10 cm'den çekirdek poşetinin içine düşürdüm demişsin.10 cm yükseklikten çekirdeğin içine düşen bir telefonun zarar görmesi pek akıl kârı değil.Hele ki boyasının soyulması arka kapağın zedelenmesi vs. insanın inanası gelmiyor.

Benimkide 1,5 metre yükseklikten parkeye düştü, 1 metreden betona düştü, tekrar 1,5 metre yükseklikten kucağımdayken bir anda kalktım ve telefon çok sert biçimde parkeye düştü, taklalar attı, zıpladı, sıçradı, yerde 2 metre boyunca sekti.Telefonda mikro çizik dahi yok.Bilemiyorum siz hangi biçimlerde hangi tarzlarda serbest düşüş yaşatıyorsunuz cihazlarınıza.
fotoğrafını çekiyim atarım buraya evdeki telefonlar düzgün çekmez o yuzden arkadaşımın telefonunu kullanıcam yarın unutmassam çekerim o zaman daha doğru karar verebilirsiniz ve ilk parti ürünlerinden ilk çıktıgında aldım saat 10 da :D

El Padrino

Dekan
Reaksiyon puanı
70
fotoğrafını çekiyim atarım buraya evdeki telefonlar düzgün çekmez o yuzden arkadaşımın telefonunu kullanıcam yarın unutmassam çekerim o zaman daha doğru karar verebilirsiniz ve ilk parti ürünlerinden ilk çıktıgında aldım saat 10 da :D

Fotoğraf çekmene gerek yok.Sana inanmadığımı söylemedim.Yanlış anladın beni sanırım.Elbette ki doğrudur.Belirttiğin gibi zarar görmüş olabilir.

İlk parti meselesine gelince.İlk parti dandik, 2.parti güzel, 4.parti kusursuz diye birşey olduğunu sanmıyorum.Hepsi aynı kalitede ürünler. Tabi ki biz ne dersek diyelim bu işin en doğrusunu Samsung'ta çalışan Koreli mühendisimiz bilir.Var mı aranızda Samsung'da çalışan Koreli bir mühendis tanıdığı olan:biggrin:

FiReSHiNe

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Fotoğraf çekmene gerek yok.Sana inanmadığımı söylemedim.Yanlış anladın beni sanırım.Elbette ki doğrudur.Belirttiğin gibi zarar görmüş olabilir.

İlk parti meselesine gelince.İlk parti dandik, 2.parti güzel, 4.parti kusursuz diye birşey olduğunu sanmıyorum.Hepsi aynı kalitede ürünler. Tabi ki biz ne dersek diyelim bu işin en doğrusunu Samsung'ta çalışan Koreli mühendisimiz bilir.Var mı aranızda Samsung'da çalışan Koreli bir mühendis tanıdığı olan:biggrin:
mesaj geliyomuş çince bi bitmediniz diye gece gece ne gülerim :D