selam arkadaşlar ttnetten kurtulayım derken superonline nin kazığına maruz kaldım moral sıfır :crying::crying: konuya gelince benim ttnet sözleşmem bitince diğer internet operatörlerinden peş peşe telefon gelmeğe başladı ilk önce digiturk ten geldi az kalsın ona bağlanıyordu son anda yırttık sebebse digiturk te normal şifresis kanallar vardı normal fta uydu alsam ondan daha iyiydi eğer alsaydım sadece makinanın havasını atardım (BAKIN BİZDE DİGİTURK VAAAAAAR )derdim allahtan son anda kurtuldum kullandıktan sonra farkına varsaydım 300 küsür tl de peşin bayılacaktım neyse son anda kurtuldum beni arayan diğer operatörle görüştüm öyle ballandıra ballandıra anlatıyorlarki hiç sormayın neysen konuştuğum müşteri temsilcisi bana aynen şöyle söyledi internet artı 100 dk telefon denildi (yani benim yalın internet kullandığımı biliyorlar ) neyse ve bana ilk 4 ay indirimli kullanacaksınız denildi sadece 4 ay boyunca 10 tl bir ücret alınacak denildi ama bunun içinde modem ücretide olacak denildi yani toplamda 13 küsür para ödeyecektim geçen ayın faturası geldi 13.70 tl üstelemedim bir ay geçtikten sonra 59.42 tl fatura geldi müşteri hizmetlerini aradım siz yalın internet kullanıyorsunuz denildi zaten yalın olarak anlaşma yapılmamışmıydı internet + 100 dk konuşma yalın değilmi benim nerde 4 ay indirimim adam bana elinizde sözleşme varmı diye sordu yani sözleşmen yoksa bişey ispatlayamazsın denildi elimde bir sözleşme var ama ben avukat değilim ki ne demek istiyor anlıyayım şu an ıkına ıkına 2yıl süremin bitmesini bekliyeceğim :crying::crying: