Süperonline den öyle bir kazık yedimki

sireno52

Asistan
Reaksiyon puanı
66
selam arkadaşlar ttnetten kurtulayım derken superonline nin kazığına maruz kaldım moral sıfır :crying::crying: konuya gelince benim ttnet sözleşmem bitince diğer internet operatörlerinden peş peşe telefon gelmeğe başladı ilk önce digiturk ten geldi az kalsın ona bağlanıyordu son anda yırttık sebebse digiturk te normal şifresis kanallar vardı normal fta uydu alsam ondan daha iyiydi eğer alsaydım sadece makinanın havasını atardım (BAKIN BİZDE DİGİTURK VAAAAAAR )derdim allahtan son anda kurtuldum kullandıktan sonra farkına varsaydım 300 küsür tl de peşin bayılacaktım neyse son anda kurtuldum beni arayan diğer operatörle görüştüm öyle ballandıra ballandıra anlatıyorlarki hiç sormayın neysen konuştuğum müşteri temsilcisi bana aynen şöyle söyledi internet artı 100 dk telefon denildi (yani benim yalın internet kullandığımı biliyorlar ) neyse ve bana ilk 4 ay indirimli kullanacaksınız denildi sadece 4 ay boyunca 10 tl bir ücret alınacak denildi ama bunun içinde modem ücretide olacak denildi yani toplamda 13 küsür para ödeyecektim geçen ayın faturası geldi 13.70 tl üstelemedim bir ay geçtikten sonra 59.42 tl fatura geldi müşteri hizmetlerini aradım siz yalın internet kullanıyorsunuz denildi zaten yalın olarak anlaşma yapılmamışmıydı internet + 100 dk konuşma yalın değilmi benim nerde 4 ay indirimim adam bana elinizde sözleşme varmı diye sordu yani sözleşmen yoksa bişey ispatlayamazsın denildi elimde bir sözleşme var ama ben avukat değilim ki ne demek istiyor anlıyayım şu an ıkına ıkına 2yıl süremin bitmesini bekliyeceğim :crying::crying:

poyrazl

Asistan
Reaksiyon puanı
0
süperonline dan kazık yemiyen mi var? benim girdiğim pakette adil kullanım (AKK) 20 Gb denildi meğer 10 GB mış.. 24 ay mecburi bekliyeceğiz..

Genero

Profesör
Reaksiyon puanı
1
hem yalın internet hem konuşma nasıl oluyor anlamadım açıkcası. yalın internet zaten telefonsuz internet. digitürk e geçmeyi düşünüyorum bende ama 300lira peşin olayı ne ? aylık 59 tl oda digitürk giriş paketi + 2 keyif paketi + sinema veya dizi paketi + 8mb sınırsız internet
[MENTION=123792]poyrazl[/MENTION] tükeyici hakem heyetine başvur ben sonuç aldım ücretsiz iptal hakkı doğdu bu hafta içinde iptal edicem

sireno52

Asistan
Reaksiyon puanı
66
süperonline dan kazık yemiyen mi var? benim girdiğim pakette adil kullanım (AKK) 20 Gb denildi meğer 10 GB mış.. 24 ay mecburi bekliyeceğiz..
ya sana şöyle söylüyeyim benim evimde d-smart var ben ilk alanlardanım benim d-smart ta birkaç şifreli kanal açık anımalplanet vs.vs normal kanallarda açık ama digi turkte bu farklı bırak belgesel kanallarını cocuk kanalları dahi şifreli açtırmak için abone olman lazım yani ayriyetten bir ücret ödeyeceksin para konusuna gelince bu digiturk paketini beğenmedin geri iade etmek istediğinde ise kurulum çanak vs. vs. parasını alıyorlartabi belli bir sınırıda var sanırım 15 gün doldumu alıyorlar 15 gün içinde almıyorrlar sanırımtam kesin konuşmayayaımyani anlıyacağın digiturk aldımı sadece havasını atarsın :)

sireno52

Asistan
Reaksiyon puanı
66
yanlış alıntı yapmışım pardon

sebastiantr

Profesör
Reaksiyon puanı
13
Türkiye ülke sınırları içerisinde yaşıyorsanız. Bulunduğunuz yerde fiber internet veya kablo net yok ise, uydunet e de paranız yetmiyorsa kullanmanız gereken tek bir firma var oda TTNET.
Gerisi fasa fiso, falan, fıstık.

Geçmiş olsun.

CevherOzkan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
TurkcellSuperonline : ismi yeter insanları zor durumda bırakmanın tek adresi

matraksx2

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
selam arkadaşlar ttnetten kurtulayım derken superonline nin kazığına maruz kaldım moral sıfır :crying::crying: konuya gelince benim ttnet sözleşmem bitince diğer internet operatörlerinden peş peşe telefon gelmeğe başladı ilk önce digiturk ten geldi az kalsın ona bağlanıyordu son anda yırttık sebebse digiturk te normal şifresis kanallar vardı normal fta uydu alsam ondan daha iyiydi eğer alsaydım sadece makinanın havasını atardım (BAKIN BİZDE DİGİTURK VAAAAAAR )derdim allahtan son anda kurtuldum kullandıktan sonra farkına varsaydım 300 küsür tl de peşin bayılacaktım neyse son anda kurtuldum beni arayan diğer operatörle görüştüm öyle ballandıra ballandıra anlatıyorlarki hiç sormayın neysen konuştuğum müşteri temsilcisi bana aynen şöyle söyledi internet artı 100 dk telefon denildi (yani benim yalın internet kullandığımı biliyorlar ) neyse ve bana ilk 4 ay indirimli kullanacaksınız denildi sadece 4 ay boyunca 10 tl bir ücret alınacak denildi ama bunun içinde modem ücretide olacak denildi yani toplamda 13 küsür para ödeyecektim geçen ayın faturası geldi 13.70 tl üstelemedim bir ay geçtikten sonra 59.42 tl fatura geldi müşteri hizmetlerini aradım siz yalın internet kullanıyorsunuz denildi zaten yalın olarak anlaşma yapılmamışmıydı internet + 100 dk konuşma yalın değilmi benim nerde 4 ay indirimim adam bana elinizde sözleşme varmı diye sordu yani sözleşmen yoksa bişey ispatlayamazsın denildi elimde bir sözleşme var ama ben avukat değilim ki ne demek istiyor anlıyayım şu an ıkına ıkına 2yıl süremin bitmesini bekliyeceğim :crying::crying:

Hocam,

Valla ben bu konuda "otomatiğe bağladım." desem yeridir.
Her ne için ararlarsa arasınlar, reddetme yolunu seçiyorum.

beyzabetül

Profesör
Reaksiyon puanı
356
vay be superonline den şikayetci olanları ilk defa burada okuyorum.yani herkes superonline nin iyi oldunu söylüyordu
bende bi ara d-smart nete gecmeyi düşünüyordum.hem net hemde tv kanalları.hala daha gecmedım.

cngzkyz

Profesör
Reaksiyon puanı
276
Ben de superonline kullanıyorum ve gayet memnunum :D Paket değişikliğinde hooop eski sözleşme iptal yeni sözleşme atı indirimler :D

SARKAT

Profesör
Reaksiyon puanı
68
Bende gayet memnunun hatta benim eski uydunet sözleşmemden kaynaklı 350 Tl lik tutarı bile benim faturamdan düştüler. Daha bir kez bile net kopmadı. Hız kablosuzda bile 15-16 mbit altına düşmedi.

matraksx2

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar,
Bir yerde fiber bağlantı olup olmadığını web'den anlayabiliyor muyuz?
Bir de, Süper Online Sözleşmesi olan kullanıcılar için Adil kullanım uygulamasını sözleşme bitimine kadar uygulamayacakmış.
Bu konunun doğruluk payı var mı?
Bunları, süper online'ye geçebilmek ve durum bu şekildeyse, işimi garantiye almak için soruyorum.
Teşekkür ederim.

-Hewal-

Dekan
Reaksiyon puanı
11
Tüketici hakem heyetine başvur ve anlaşma süresince müşteri hizmetlerini aradigin numarayı ve kendi numaramı aradigin tarihi ekle , müşteri hizmetleri ile konuştuğunuz zaman kayıtlar çıkarılır incelenir haklı olduğunuz anlaşılır yeterki hakkınızı almak için uğraşın ve bu olayı bütün forum sosyal medyada paylasin ha birde şikayet var sitesinine numaranızı yazarak şikayetinizi bırakın.

EnverYigit

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Benimde başıma buna benzer bir şey gelmişti. Müşteri temsilcisi onaylamıyorum dediğim halde onaylamış 2 yıllık taaddüte bağlamıştı beni de. sikayetvar, facebook, twitter, btk, kurumsal web sitesinden, tekrar müşteri hizmetlerinden mesaj attım kayıt açtırdım. 1 hafta geçmeden aradılar. Ses kayıtlarım dinlenmiş ve haklı bulunduğum söylendi işlemleri iptal ettiler. Sende ses kayıtlarının dinlenmesini talep et. Aradıklarında her defasında güvenliğiniz için konuşmalarınız kayıt altına alınmaktadır diyorlar. İşlerine geldiğinde mi elinizde belge mi var diye soruyor. Bu işin arkasında dur. Boşuna canını sıkma bence.