tambjk
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 16
Senin derdin anlaşıldı. Sen hoşuna gitmeyen bir ürüne karalama atan tiplemelerdensin. Bu ülkenin sen ve sana benzeyen tiplemelerle uğraşacak vakti de yok harcanacak parası da.. Özgün olmayan ve milletine sahip çıkmayan insanlarla muhabbet ediyoruz birde. Ayrıca yazımı başka bir yerden de almadım. Sahte yazılarla uğraşmaya meyilli değilim.
Bunların dışında TSE'de görev yapıyorum ben. Senin bilgilerin dışında daha resmi ve daha önemli işlere parmak basılıyor burada. Senin "keşmekeşti o yıllar" dediğin yıllara bir çok mühendis fazladan mesai ve cebinden para vermiştir. Ve senin gibi bir ukaladan tavsiye alacakta değiller.
Milletinin yapmaya çalıştığı değerlere saygısı olmayanın, bu ülke de yapılan işlere de laf etmeye hakkı yoktur.
Vesselam.. Muhatap değilim seninle..
Yaptığın iş sende alışkanlık yapmış olsa gerek kimin kime yada neye laf edebileceği standardını belirlemişsin hemen. Bu ülkeyi senin gibi ukalalar kurtaracaksa vay halimize.
"Senin derdin anlaşıldı." -> Anlayamamışsın.
"Sen hoşuna gitmeyen bir ürüne karalama atan tiplemelerdensin." -> Aynısını sende yapıyorsun, kendini tanıyamamışsın.
"Bu ülkenin sen ve sana benzeyen tiplemelerle uğraşacak vakti de yok harcanacak parası da." -> Ülkemizin bu bahsettiğin tiplemelerle uğraşması yada para harcaması nasıl mümkün olabilirdi, çok alakasız olmuş.
"Özgün olmayan ve milletine sahip çıkmayan insanlarla muhabbet ediyoruz birde. " -> Pardus fanboyu olarak çok özgünsün ve pardus kullanarak milletine sahip çıkabileceğine inanıyorsan biraz safsın. Kimse seni muhabbet etmen için zorlamıyor, sen sıkıntı yapmış mesajı döşemişsin.
"Bunların dışında TSE'de görev yapıyorum ben. Senin bilgilerin dışında daha resmi ve daha önemli işlere parmak basılıyor burada." -> Alkış, sen neymişsin be abi, vuhuuu. TSE de olmasa ne olurdu halimiz, TSE nin gururu.
"Senin "keşmekeşti o yıllar" dediğin yıllara bir çok mühendis fazladan mesai ve cebinden para vermiştir." -> Mühendislere laf eden mi oldu. Keşmekeşlikle ceplerinden para harcamalarının alakası ne? O bahsettiğin tiplemeleri geçtim devletimizin bu mühendis arkadaşlar için de mi harcayacak parası yok ki ceplerinden vermişler? Devlet kimin parasını kime harcıyor, hepimizin vergileriyle doluyor o kasa.
"Ve senin gibi bir ukaladan tavsiye alacakta değiller. " -> Son kullanıcının talepleri dikkate alınmazsa pek kimse kullanmaz doğal olarak bay ukala. Benden senden ondan değilde kimden tavsiye alacaklar? Sadece kendileri kullanacaksa milletin parasıyla kendi istediklerini yapsınlar öyleyse.
"Milletinin yapmaya çalıştığı değerlere saygısı olmayanın, bu ülke de yapılan işlere de laf etmeye hakkı yoktur. " -> Mr.TSE , eleştirmek saygısızlık değildir. Hem sana mı sorcaz kime neye laf edeceğimizi? Bir vatandaş ve vergi mükellefi olarak verdiğim vergiler ile neler yapıldığını, nerelere harcandığını sorgulamak en büyük hakkım.
"Vesselam.. Muhatap değilim seninle.." -> Nasıl bir çelişkidir bu , muhattap olup muhattap değilim demek