Chrome için APK Downloader Eklentisi

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
Android marketten uygulama/oyunların kurulum dosyasını direk bilgisayarınıza indirmeye yarayan bir Chrome Eklentisi :thumbup1:

[video=youtube;rL6793saxXg]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=rL6793saxXg[/video]

Eklentiyi tarayıcıya kurduktan sonra tarayıcının kısa yolunun üzerinde sağ tıklayıp özellikler deyip chrome.exe'den sonra bir boşluk bırakıp "--ignore-certificate-errors" eklenerek tarayıcı yeniden başlatılmalı.

Did5j.png

Eklentiyi çalıştırabilmek için AndroidMarket'e kayıtlı olan mail adresiniz şifreniz ve aktif durumdaki cihazınızın bilgileri gerekli burada mail ve şifreyi girdikten sonra device ID için *#*#8255#*#* yazarak (aid: 1234567890abcdef ) öğrenilebilir

Eklentiyi İndirmek İçin Tıklayın

Eklentinin web sitesi

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
firefox için olanı yok mu ya :)

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
firefox için olanı yok mu ya :)

şimdilik yok

eklenti yalan olmuş

Update 02/26: this extension is now fully deactivated. It’s hard for me to make this decision, because I really love it. Sorry people

People keep talking about pirating paid apps with this. WTF??? To me, that’s really scary. I never thought about this before. The truth is I’m not able to test this on paid apps, because I haven’t bought any apps on Android Market ( I don’t have any valid CC ). I did try on some paid apps and it displayed error, so I assumed that you can’t download them. That’s it. If I knew that you could, maybe I wouldn’t publish this in the first place.

Remember: It’s not possile to download paid apps if you haven’t purchased it yet

Let me tell you the reason why I make this: as you know, I’m an Android developer. While working on my new project, I have to decompile some apps on Android Market. Everytime I want to decompile one, I have to download it to my phone, use Astro to backup it to SDCard, connect phone to PC, then copy the apk file. That’s a really long and painful to me, because I have to do it over and over again. That’s why I come up with this idea.

Conclusion: At first this project is made for my personal needs, then I publish it because I think some people may need it, for good reasons of course. This is not a tool for pirating. It’s good or bad depend on how you use it. Please don’t make me look bad because of this.

Sorry, but I think I need to stop this. Hope you’ll understand. And please do not email me asking for the extension file, I won’t provide it.

Thanks everyone for using this extension.

Regards,

redphx

Sorry for my bad English.

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
eklentideki sorun düzeltilmiş ve kullanılabilir durumda :)

K

Kayıtsız Üye

SDN Okuru
--ignore-certificate-errors yazısını tam olarak nereye yazcaz analamdım

K

Kayıtsız Üye

SDN Okuru
admin yada yetkili . bieşy sorucam bn bütün sıralamayı talimatları yaptım hepsni ayarladm ama bir türlü sağ tarafta o simge çıkmıyor chrome sürümü güncel birebir sayfasndan indirdim yeni . acaba android market google play olarak değişti diyemi çıkmıyordur. yardımcı olun

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
admin yada yetkili . bieşy sorucam bn bütün sıralamayı talimatları yaptım hepsni ayarladm ama bir türlü sağ tarafta o simge çıkmıyor chrome sürümü güncel birebir sayfasndan indirdim yeni . acaba android market google play olarak değişti diyemi çıkmıyordur. yardımcı olun

--Önce Chromenin Stable sürümünü buradan indirin kurun.

--Eklentiyi indirin chromeye kurun.

-- Chrome simgesinin üstünde sağ tıklayın özellikler tıklayın açılan pencerede Hedef kısmında chrome.exe den sonra bir boşluk bırakarak --ignore-certificate-errors --allow-running-insecure-content yazın tamama basın.

--Chromeyi kapatıp açın
--Eklentiler kısmından eklentiyi bulun ve seçenekleri tıklayın
--Açılan sayfada google playda kullandığınız mail adresi ve şifreyi yazın.
--Hesabınızda aktif olan cihazın ID'sını (Cihazınızın arama kısmında *#*#8255#*#* ID'sini öğrenebilirsiniz) yazın. (her hangi bir ülke ve operatör seçmenize gerek yok)

Bunları yaptıktan sonra Google playdan indirmek istediğiniz uygulamada yükleyi tıklayınca adres satırının sonunda pc indirmek için simgeyi görürsünüz.

Daha şimdi denedim sıkıntısız çalışıyor. Kolay gelsin.

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Arama kısmına *#*#8255#*#* yazınca birşey gelmiyor ki onu diyorum.

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Evet bi yerleri aramayı deniyor :D

Mühim değil dediğim gibi yukardaki uygulamayla öğrendim Device ID'i.

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
İlginç bulamayanlar o uygulama ile bulsun artık :D uygulama ilk çıktıgında ücretli uygulamaları ücretsiz indiriyordu ama kapattılar o özelliğini :D

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Onu düşünerek denemiştim ben de eklentiyi ama olmadı :D Kredi kartımı kabul etseler hiç girmem bu işlere :P Mesela Light Flow'u satın alıcam alamıyorum, adamı xda'da buldum donate yapsam paypaldan sonra apk indirsem olur mu ki :D

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
böyle bir şeyin olacağını sanmıyorum ama orjinal apk gönderirse olabilir. Tabi farklı çözümlerde var :D

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Sonuçta apk dosyasını bulabiliyorum para da aynı yere gittiğine göre sorun olmamalı :D

engerex

Dekan
Reaksiyon puanı
26
@REDFOKS bir kaç mesaj önce yazdı ama ben tekrarlayayım. Bu uygulama ile telefonunuzla ne indiriyorsanız onu indiriyorsunuz. Yani ücretli uygulamaların ve cihazınızla uyumlu olmayan uygulamaların APK'larını bilgisayarınıza indirmeniz mümkün değil. (Tabi bu zamanla değişebilir.)

Magicc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Benim Sorum Olucak Eklentiyi Google Chrome Eklemiyor Bende uzantılar sadece chrome web mağazası'ndan eklenebilir diyor ne yapmam gerek

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Benim Sorum Olucak Eklentiyi Google Chrome Eklemiyor Bende uzantılar sadece chrome web mağazası'ndan eklenebilir diyor ne yapmam gerek

crx dosyasını winrar kullanarak bir klasöre çıkartın, sonra sağ üstteki ingiliz anahtarına tıklayın Araçlar>Uzantılar sağ üstten geliştirici modunu seçin sonra "paketlenmemiş uzantıyı yükle" diyip o klasörü gösterin yüklenecektir :)

emre165

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Android marketten uygulama/oyunların kurulum dosyasını direk bilgisayarınıza indirmeye yarayan bir Chrome Eklentisi :thumbup1:

[video=youtube;rL6793saxXg]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=rL6793saxXg[/video]

Eklentiyi tarayıcıya kurduktan sonra tarayıcının kısa yolunun üzerinde sağ tıklayıp özellikler deyip chrome.exe'den sonra bir boşluk bırakıp "--ignore-certificate-errors" eklenerek tarayıcı yeniden başlatılmalı.

Did5j.png

Eklentiyi çalıştırabilmek için AndroidMarket'e kayıtlı olan mail adresiniz şifreniz ve aktif durumdaki cihazınızın bilgileri gerekli burada mail ve şifreyi girdikten sonra device ID için *#*#8255#*#* yazarak (aid: 1234567890abcdef ) öğrenilebilir

Eklentiyi İndirmek İçin Tıklayın

Eklentinin web sitesi

Kardeşim ben bütün adımları yapıyorum. Google play de çıkıyor o işaret. Tıklıyorum şöyle bi hata veriyor: http://c1212.hizliresim.com/14/8/gpwhq.png
sebebi sence nedir ? Acil cevap verirsen çok teşekkürler.

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201

MaChKaLee

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
--ignore-certificate-errors ben özelliklerden .exe den sonra baştakini yazıyorum hata veriyor "doğru yol olduğundan emin olun diye

technomind

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
74
hycuk.png

Ben hiç yükleyemedim :) Bu şekilde uyarı çıkarttı