Dosyaları Bilgisayarınızdan İz Bırakmadan Silme Programı Videolu Anlatım

wolkan_26

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba Arkadaşlar;

Bir süre önce bilgisayarımda eskiye ait fotoğraflara rastladım ve tamda bu sırada yanımda arkadaşım vardı. Tabi tablo malum lise fotoğrafları saçlar berbat ergen suratı direk shift+delete le sildim. Arkadaşım uyanık tabi bi dosya kurtarma programı indirip geri getirmiş fotoğrafları ve cinayet sebebi fotoğraflar facebook ta türlü tehtidlerle kaldırttım ama baya bi güzel rezil oldum ortak arkadaşlara. Böyle bir mağduriyetle karşılaşınca da araştırıp bunu buldum ve kolaylık olması açısından da videolu anlatım hazırladım. Videolarda her türlü ayrıntı mevcuttur. Ama yinede takıldığınız yeri bana sorabilirsiniz. :D

1.Kısım: http://www.youtube.com/watch?v=Q1dovDFaYzo

2.Kısım: http://www.youtube.com/watch?v=lZAH7rPZFXc

Kurallara aykırı bi durum varsa lütfen bildirin BAN yemek istemem :D

Ben Kenobi

Dekan
Reaksiyon puanı
3,156
Arkadaşların veriyi kurtarırken hangi programı kullanmış ?
Onu öğrenip söyleme ihtimalin varsa memnun kalırım.
Bu aralar veri kurtarma programlarına bakıyorum da.

wolkan_26

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sordum şimdi kendisin recuva dedi tamamen ücretsi bir program isterseniz onunda videosunu hazırlayabilirim :D

wolkan_26

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Beyler bu arada eğitimini hazırlamamı istediğiniz bir konu, program vs. varsa mesajla ulaşabilirsiniz.

mahkum_09

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
emeğinize sağlık güzel bir tavsiye video hazırlamış,dikatimi çekti yotube yükleyen arkadaşın ülke amerka olarak köstermiş boşuna emeği ziyan olmasın hesabı para çekme anı geldiğinde yotube parayı ödeyeceğini sanmam yanıltıcı üyelik kabul ediyor bir an önce arkadaşına söyle türkiyeyi ayarlasın türkiyeyede açtı sonuçta youtube.

wolkan_26

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
uyardığınız için teşekkürler :D ama hesap benim düzelticem hemen :D

uyardığınız için teşekkürler :D ama hesap benim düzelticem hemen :D