Tablet Önerisi

sercangüler

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Merhaba arkadaşlar,

Kendime bir tablet pc almak istiyorum, internete girebileceğim arada oyun oynayabileceğim film izleyebileceğim orta dereceli bir cihaz arıyorum.Son zamanlarda araştırma yaparken gözüme PIRANHA Business Tab 10.1 çarptı. Bu cihazı kullanan varmı ? yada önerebilir misiniz birkaç yerde okudum bu cihazı kullananlar genelde cihazdan oldukça memnun gözüküyor.Yardımcı olur musunuz ? Sizce iyi bir taplet mi ?

ps. tabiki bir samsung ve ipad e göre kıyaslamayalım :) orta dereceli olarak bakarsak faydalı olacaktır.

http://www.vatanbilgisayar.com/Note...-101-android-4/productdetails.aspx?I_ID=63909

Genero

Profesör
Reaksiyon puanı
1
fiyatı ile özelliklerini karşılaştırınca gayet iyi duruyor aslında

cexen

Asistan
Reaksiyon puanı
11
bizim arkadaş şu ikna edici adamın sattığı concord lardan almıştı.. Onlarda fena değildi. alınabilir gibi duruyor ama ne bileyim bir sorun çıkarsa garanti servis değişim nasıl olur???? birde kasılıyordu cihaz ara ara.... Fiyat/Performasn açısından iyiydi.

üründe android JB mi var ? yoksa ICS mi? üreticisi de karar verememiş...
Ayrıca üreticisi android te word excel ve powerpoint çalıştırmayı başarmış sanırım öyle lanse ediyor :D :D :D Adam devrim yapmış ...

WebNick

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Taplet ne ya? Tablet olmasın o?

Shıftdelete

Asistan
Reaksiyon puanı
0
kardeşim ıpad 3 kullanıcısı olarak almanı kesinlikle önerrim güle güle kullan hayırlı olsun bundan iyisi şamda kayısı her işini karşılar orta segment olarakda görmuyorum ben bu tabletı %50 performanstan %70 lere kaymış 1.4 ghz ile birde 8gb hafızayı da artırabiliyosan micro sd kart girişi ile bakamadım al 8gb az gelebilir .s

YeniJenerasyon

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bizim arkadaş şu ikna edici adamın sattığı concord lardan almıştı.. Onlarda fena değildi. alınabilir gibi duruyor ama ne bileyim bir sorun çıkarsa garanti servis değişim nasıl olur???? birde kasılıyordu cihaz ara ara.... Fiyat/Performasn açısından iyiydi.
Fazla şanslısınız. Çok fazla şikayet eden var.

sercangüler

Asistan
Reaksiyon puanı
1
yanlış olmuş :) şimdi farkettim ama iş işten geçti düzenleyemiyorum :)

WebNick

Profesör
Reaksiyon puanı
12
yöneticiler el atmış olaya. :)

sercangüler

Asistan
Reaksiyon puanı
1
anladım bunuda bi inceleyeceğim, fakat bi sizlere sormuş olduğum tablet ile ilgili henüz tam fikir edinemedim.sizce almaya değer mi ?

PetyrBaelish

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Nexus 10'u bekle gelirmi yada fiyatı kaç lira olur bilmiyorum.Ama Avrupa'da ucuz.