LeechTurk.Com üyesi iseniz dikkat edin !!-2 Cevap

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan revix
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

revix

Asistan
Reaksiyon puanı
0
şaşırdıgım konu Militarist kullanıcıyı ne has benım 2 hesabım dememeişler şaşaırdım.

konu kapnmış burdan bir iki kelime yazmak istedim

Ben işin kolayına kaçmadım kuyuya bir taş atıp kaçmadım zaman buldukca konuya bakmaya çalıştım
herkesede uzun uzadıya cevap yazmamı da beklemeyin(az laf çok iş)
degerli admin arkadaşım beni banlayan arkadaşım ben bu panele kaç defa girmişim onu da yazda arkadaşlar aydınlansın. Yanlışlıkla chat bölümünde
verilen linkle gimeye çalıştım benimde hatam var lodoslama dalmamalıydım ama şu var neden beni banlamak (işin kolayına kaçmak) uyarmadınız bir pm atmak bu kadar mı zor
sanki hackırımda siteyi çökertecegim bu zaman kadar aklıma gelmedi o gce geldi.Marifet gibi ban atıp altınada alaycı bir üslupa yazı yazmak
iş hak aramak olunca neden karalama yapmaya calışıyorsun gibi laflaredilmesi bence işin kolayına kaçmak oluyor.
Şuda var ben affedilmeyi beklemyiroum kendimi acındırmıyorum ben hakkımı arıyorum siz degerli adminlerin yanlışlarını dzeltmesini bekliyorum.Hakkımıda başka bir platformda aramada sitenin nedakr duyarlı demokratik bir ortam sundugunu gösteriyor.
Bandan sonra ben zaten yönetime yazmıştım meil atmıştım ama dönmemişlerdi banladık oldu bitti .Dilekçe yazmamı mı beklyorlar

Eycdi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Bu konuyu iyilerin dostu, kötülerin düşmanı Militarist arkadaşım ilede tartışmıştık şimdi hatırladım. :)

Çok fazla cevap vermemi beklemeyin. Az laf çok iş, diğer konuda yeteri kadar tartışıldı konular.

verilen linkle gimeye çalıştım benimde hatam var lodoslama dalmamalıydım ama şu var neden beni banlamak (işin kolayına kaçmak) uyarmadınız bir pm atmak bu kadar mı zor

Çoook zaman geçti, hatırlamıyor olabilirsiniz. Diğer konuya sıcağı sıcağına yazsaydınız, anılarınızı canlandırabilirdik.
Mini Chat'ten uyarıldınız zaten siz.

sanki hackırımda siteyi çökertecegim bu zaman kadar aklıma gelmedi o gce geldi.
Nereden bilelim sizin hackır olmadığınızı ? Panele girmeye teşebbüs eden birinin iyi niyetini sorgulayamayız malesef. Olmamanız gereken bir yerde dolaştırınız.
Tekrardan yazıyorum, çok fazla cevap vermemi beklemeyin...
Az laf çok iş ;)

Eycdi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Son Aktivitesi: Dün 21:49 :)

-Hewal-

Dekan
Reaksiyon puanı
11
Torent sitelerinden dosyanı çekip upload ini yapacak siniz içeriyi dolasa yim sosyalleşeyim sakin denemeyin.

Eycdi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Torent sitelerinden dosyanı çekip upload ini yapacak siniz içeriyi dolasa yim sosyalleşeyim sakin denemeyin.

Yüzlerce sosyalleşen üyemizden hiçbir sıkıntı duymadık şuana kadar. Çokta güzel arkadaşlıkların kurulduğunu biliyorum..
Hatta ve hatta Minichat ortamında sosyalleşen iki üyemiz tanışıp evlendiler...

İçeriyi dolaşmaktan kastınız; özelimize, panelimize girmeye kalkışmaksa bence de sakın denemeyin.

Eycdi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Konuyu moderatöre bildiriyorum, gerekeni yaparlar umarım.

Revix arkadaşımızda geldiğinde "LeechTurk.Com üyesi iseniz dikkat edin !!-3 Cevap 2" olarak yeni bir karalama konusu açar ve daha sonrasında yine aynı durumu yaşarız.

İyi akşamlar dilerim.

WebNick

Profesör
Reaksiyon puanı
12
adam diyeceğini demiş, o konuyu ve bu konuyu da takip edenler de gayet durumu ve kimin haklı haksız olduğunu anladı. kendi kendinize [MENTION=306194]Eycdi[/MENTION] cevap yazıp "karalama var, karalama var diyerek" komik duruma düşmeyin.

Meraklanma 3- 4 -5 diye uzatmaz konuyu. Ama bu gidişle siz olur olmaz işinize gelmeyen her şeye "karalama var" diye daha çok konuşursunuz.

Biraz acaba bizde de kusur var mıdır diye öz eleştiri yapmak sizi ilerletir, geriletmez.

Eycdi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
adam diyeceğini demiş, o konuyu ve bu konuyu da takip edenler de gayet durumu ve kimin haklı haksız olduğunu anladı. kendi kendinize @Eycdi cevap yazıp "karalama var, karalama var diyerek" komik duruma düşmeyin.

Meraklanma 3- 4 -5 diye uzatmaz konuyu. Ama bu gidişle siz olur olmaz işinize gelmeyen her şeye "karalama var" diye daha çok konuşursunuz.

Biraz acaba bizde de kusur var mıdır diye öz eleştiri yapmak sizi ilerletir, geriletmez.

Güzel dileklerinizden ötürü teşekkür ederim.

Ne yalan söyliyim uzayacağından şüpheliyim.

O konuyu takip edenlerden biri iseniz cevap veremediğimiz, haksız olduğumuz noktaları belirtirseniz sevinirim.

WebNick

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Güzel dileklerinizden ötürü teşekkür ederim.

Ne yalan söyliyim uzayacağından şüpheliyim.

O konuyu takip edenlerden biri iseniz cevap veremediğimiz, haksız olduğumuz noktaları belirtirseniz sevinirim.

hocam konunuz beni ilgilendirmiyor. Ben o konuyuda bu konuyuda takip ettim. Yalnız sizin bu konuda gereksiz yere spam mesajlar yazmanız hoşuma gitmedi, tepki koydum bende. Hepsi bu.

Adam devam edecek olsa zaten size cevap verirdi. O zaten son sözünü söyledi olayı kendince kapattı. Sizde gereksiz yere uzatmayın.

Eycdi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
hocam konunuz beni ilgilendirmiyor. Ben o konuyuda bu konuyuda takip ettim. Yalnız sizin bu konuda gereksiz yere spam mesajlar yazmanız hoşuma gitmedi, tepki koydum bende. Hepsi bu.

Adam devam edecek olsa zaten size cevap verirdi. O zaten son sözünü söyledi olayı kendince kapattı. Sizde gereksiz yere uzatmayın.

Anladım hocam, Bu konuda takip edicek çokta birşey olmadı gerçi :D

Son sözünü söyledi, olayı kapttı diye birşey ben şahsen düşünmüyorum. İlk mesajında yazmış olduğu (zaten tek mesaj yazmış) "kuyuya bir taş atıp kaçmadım" sözünün gerçeği yansıtmadığını düşünüyorum. Şuanda tam o durumda olay bence.

İyi akşamlar dilerim.

WebNick

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Zamanla düşüncenizde haklı olup olmadığınızı göreceğiz.

İyi akşamlar [MENTION=306194]Eycdi[/MENTION]

cholonya

Asistan
Reaksiyon puanı
0
yıllarca kah site açtık kah yönetici olduk onca emek verdik boşa gençler boşaa :) bende bi tavsiyede bulunucam sonra kaçıcam:kesinlikle yönetime veya minicik çetlerine bulaşmayın.indireceğiniz varsa indirin rationuzu kasın sonra kaçın.gereksiz muhabbetler.sanal dünya arkadaş.yok kimisi evlenmişte kimisi boşanmışta.günlük yirmi bin kişinin giriş yaptığı bir yerde bırakında bu örnekler olsun.geriye kalan 19 998. hadi yönetimi kankaları mini çettekileri 998 kişi say 19 000 kişiden kaçı pembe panjura kavuştu :D
illaki faydam olacak millet faydalanacak diyosanız uploader olun hayırlı torrensevenlerden hayır duası alın :D onn dışında boş dünya.bende örnek çok gereksşzliğine dair ;) yormayın kendinizi.bu arada sitelerin adlarınıda bu tür konulara alet etmemek lazım.konu nerden buraya geldi bilmiyorum ama 2 kişinin arasında geçenler bir siteye mal edilmemeli ;)