Samsung s3 mü - Motorola Atrix mi yoksa LG - 4X HD mi ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan raptap
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

raptap

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar, telefon alacağım ama bu ikisi arasında kararsız kaldım, kimisi o kadar para vermeye gerek yok Motorola Atrix al diyor, kimiside paraya kıy diyor, iki telefon arasındaki özellikler, ekran ve bikaç özellik dışında aynı gibi ama tabi daha hiç Android bir telefon kullanmadığım için bilmiyorum, malumunuz CES fuarı başladı ve yeni telefonlar tanıtılmaya başladı, sizce biraz daha bekleyip telefon fiyatlarının düşmesini mi beklemeliyim, yoksa hiç beklemeden bu iki telefondan birini mi almalıyım ?
Bu iki telefonu kullanan veya bilgisi olan arkadaşlar. Yardımcı olursanız sevinirim, kafam çok karışık. :(

qwerty67

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bu soruyu sorman büyük hata ölümüne S3 :)

Mateist

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
238
Bence paraya kıy ve S3 al kesinlikle değecek mükemmel bir telefon motorola atrix Android 2.2 de kaldı S3 4.1.2 ile çok hızlı ve güçlü

Jake Sully

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Biraz daha dayanıp daha ucuza Nexus 4 alın derim. :)

BtRc

Asistan
Reaksiyon puanı
0
hihi öyle şeymi olur kıyasladığın telefonlara bak :)
s3 al harbi güzel telefon kontrol ettim teknosada.

Shıftdelete

Asistan
Reaksiyon puanı
0
2side çok güzel teelfon atrixin fiyatı çok çok uygun 2 side işini rahatça görür. atrix almanı tavsiye ederim

goodolddays

Dekan
Reaksiyon puanı
202
paraya kıyabileceksen s3 al, bende atrix var, arkadaşımda s3 var

3xpired

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Kıyaslanması hata birisi orta segment birisi üst :)

raptap

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ölümüne S3 hea, o derece diyosun yani :) PEki çok çok artıları neler Atrix den birde LG 4XHD var onunla kıyaslarsak bu telefonları ?
Nexus 4 TR pazarında yok diye biliyorum ben ama varsa fiyatı ne kadar ?

Atrix 'i olan arkadaş ; peki arasındaki farklar neler, sen atrix de nelerin yokluğunu hissediyosun, S3 e nazaran ?

Jake Sully

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Nexus 4, Ocak ayının ikinci yarısından itibaren Türkiye'ye gelecek ve peşin fiyatı 1.000 TL dolaylarında olacak diye biliyorum. Kesin fiyat bilgisi Ocak ayının ikinci yarısında duyurulacakmış. Ayrıca Nexus 4; dünyanın ilk Android Jelly Bean 4.2 işletim sistemli telefonu olma özelliğini de taşıyor. :) Google çıkışlı bir telefon olduğu için güncelleme alma sorunu gibi bir durum da bulunmuyor. Bildiğim kadarıyla diğer telefonlar Jelly Bean 4.1'e yeni geçiyorlar. Tercih sizin.

raptap

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Nexus 4, Ocak ayının ikinci yarısından itibaren Türkiye'ye gelecek ve peşin fiyatı 1.000 TL dolaylarında olacak diye biliyorum. Kesin fiyat bilgisi Ocak ayının ikinci yarısında duyurulacakmış. Ayrıca Nexus 4; dünyanın ilk Android Jelly Bean 4.2 işletim sistemli telefonu olma özelliğini de taşıyor. :) Google çıkışlı bir telefon olduğu için güncelleme alma sorunu gibi bir durum da bulunmuyor. Bildiğim kadarıyla diğer telefonlar Jelly Bean 4.1'e yeni geçiyorlar. Tercih sizin.

Peki Nexus us yüksek versiyonu dışında S3 den artıları neler ?

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
630
Sony Xperia ion tabiki

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Nexus'un ram 2 gb, piksel yoğunluğu 318 ama radyo yok, flash destek yok, hafızası 8 ve 16 ve yabancı forumlarda özellikle batarya konusunda şarjdan dolayı çok şikayet var ama özelliklerine göre fiyat iyimidir haliyle iyi tabi Türkiyede ki satış konusunda Ocak 15 veya Mart gibi söylentide var

raptap

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Detaylı karşılaştırmayı buradan yapabilirsiniz: http://goo.gl/xDQUS

Tam telefon aldım alıyorum derken, Nexus önerin gerçekten çok iyi oldu, araştırdım ve araştırmaya devam ediyorum, ABD fiyatı 350 Dolarmış telefonun, Tr'ye 1000 TL den girmesi bile çok olur ama KDV-ÖTV falan derken fiyat 1000 TL yi bulur gibi görünüyor, çok teşekkür ederim kardeşim bilgilerin için :)

Jake Sully

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana. Herhangi bir konuda sorunuz olursa bana ulaşabilirsiniz. Saygılar. :)

raptap

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

Jake Sully

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Nexus bir piyasaya çıksın, o zaman bol bol sorularım olur gibi duruyor :) Sizde mi Nexus bekleyenlerdensiniz :)

Evet, duyurulduğundan beri bekliyorum. Yurtdışından alabilme imkanım olmadığı için burada satışa çıkacak olana razıyız artık ne yapalım. :)

sin70

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Nexus'un Ocak 15 in yanı sıra Mart'ıda bulabileceği (LGden kaynaklanan sıkıntılar var-imiş) söylentileri ile batarya konusunda ki yabancı forumlardaki şikayetler can sıkıcı bakalım TR deki satıştan sonra ki yorumlar ne durumda olcak yada o zamana kadar müdahale gelir mi dört gözle bekliyorum bende

raptap

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Evet, duyurulduğundan beri bekliyorum. Yurtdışından alabilme imkanım olmadığı için burada satışa çıkacak olana razıyız artık ne yapalım. :)

İnşallah biran önce ve uygun fiyattan satışa çıkarda, ilk faydalananlardan biride biz oluruz :)

Jake Sully

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Forumdaki bir arkadaştan alıntı yapıyorum. (Benzer şikayetlere karşı başka bir konudaki yorumu)

Yazdığın bütün eksiler yazılımsal güncellemeler ile düzeltilebilir. Neden mi? Çünkü aynı işlemci, aynı RAM Optimus G'de var ve o sorunsuz. Bu da demek oluyor ki Nexus 4'te de o potansiyel var. Bu kadar sorun çıkmasının ve kullanıcıların şikayetlerinin en büyük sebebi 4.2 sürümünün Google tarafından aceleye getirilmiş olması. Benim düşüncem bu. Ayrıca güncelleme olarak 2 yıllık garantisi var ve yeni Android sürümü tanıtıldıktan sonra aylarca beklememek de artısı. Eğer iPhone kullanırken güncelleme olayını sevdiyseniz Nexus harici Android cihazları çoğu zaman can sıkıcı oluyor.

raptap

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Nexus'un Ocak 15 in yanı sıra Mart'ıda bulabileceği (LGden kaynaklanan sıkıntılar var-imiş) söylentileri ile batarya konusunda ki yabancı forumlardaki şikayetler can sıkıcı bakalım TR deki satıştan sonra ki yorumlar ne durumda olcak yada o zamana kadar müdahale gelir mi dört gözle bekliyorum bende

Mart mı , onu kötü söyledin yav, Mart'ta gelmesin daha erken gelsin, her yönüyle mükemmel olan bir telefonun, bataryasında sıknıtı olması biraz şaşırtıcı gerçekten, kişisel kullanımdan kaynaklı sorunlar veya birkaç kişiye sorunlu batarya gitmeside muhtemel ama umarım genel bir batarya veya başka bir sorunu yoktur telefonun. :S