Soru En son hangi filmi izlediniz?

k3kin

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Filmin amacının Alien'ın kökenini anlatmak olduğu sonucuna nasıl vardınız?

sonucuna varmadımki en başından beri filmin yapılış sebebi oydu hiçmi sinema haberlerini röpörtajlarını takip etmiyorsunuz. en basitinden açıp bir eksisözlük okusanız bile bilgi sahibi olabilisiniz.

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
Alien'den çok bu aşağıda ki varlıkları ve biz insanları konu alıyor.

prometheus-makeup-engineer-image.jpg

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
sonucuna varmadımki en başından beri filmin yapılış sebebi oydu hiçmi sinema haberlerini röpörtajlarını takip etmiyorsunuz. en basitinden açıp bir eksisözlük okusanız bile bilgi sahibi olabilisiniz.

şimdi araştırdım ve biraz bilgi sahibi oldum. Ancak Alien hikayesinin yaratıcıyı bulma arayışına bağlanması gerçekten çok saçma olmuş. Lindelof diye bir adam demiş ki, "öncesini çekeceğiz ama Alien filmleri ile doğrudan hiç bir bağı olmayacak". yani diyorki öncesinin öncesini çekiyoruz. Bunu söylerken de Star Wars serisinin geriye dönük üçlemesinin yüzeysel oluşuna laf çakmış. Daha çok film çekilsin de kaymağının kaymağını yiyeyim demiyor da hava yapıyor :)

FRmrb.jpg

Alienların atası :wub:

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
20053946.jpg

Fransiz filmlerini sevmedigim icin simdiye kadar izlememistim.. dun gece bu film sayesinde kararim degisti.. tek kelime ile muhtesem bir film..

Jason Brody

Asistan
Reaksiyon puanı
1
ea0_0cccf.jpg

Gitmeyen varsa gitsin arkadaşlar gülmekten gerçek anlamda midem ağrıdı böyle güldüğümü hiç hatırlamıyorum :D

10 üzerinden 11 :D

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
Ben de zevkle izledim IpMan serisini.

Bonney

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Amour

11165435_det.jpg

Dedikleri kadar iyi bulmadim.

hakan_25

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
çanakkale 1915 Turgut ÖZAKMAN senaryo güzeldi ailecek yeğenlerle Led tv mizde izledik.

michuozawa

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
493
Hellsing Ultimate Ova 10 Final
Hellsing_Ultimate_Volume_2_Limited_Edition_R1_Thinpack_Custom-%5Bcdcovers_cc%5D-front.jpg

bu kadar bekledik son ova ve aksiyondan bir parça yok.Alucard neredeydi ? sönük bir final o kadar sevdiğim bir anime ve hayal kırıklığı yaşadığımı ifade etmeliyim. :(

michuozawa

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
493
[MENTION=101833]topalsolucan[/MENTION] o kadar seriyi izledi isen izle derim hocam.havada kalmasın en azından.ama gerçekten büyük bir hayal kırıklığı yaşattı bana muhteşem bir final bekliyordum ve son bölümdü.her neyse.:sleep:

Sherlock Holmes
MV5BMTg0NjEwNjUxM15BMl5BanBnXkFtZTcwMzk0MjQ5Mg@@._V1._SY317_.jpg

Oldukça iyiydi bu zamana kadar bekletmem yazık olmuş.Holmes'ün ince zekası ve finalde açıkta ucu açık bir şey kalmaması da harika olmuş.ikinci filme geçiyorum beklemeden :)

mei

Profesör
Reaksiyon puanı
36
pazar günü cem yılmazsın gösterisimi yoksa filmimi desem onu izledim :)

WebNick

Profesör
Reaksiyon puanı
12
The_Collector1.jpg

The Collector (Kolleksiyoncu)

Baktık bu hafta vizyona bu filmin ikincisi girmiş. Fragman ve yorumlarda fena değildi. Çok büyük beklentilere girmeden oturdum ve serinin ilk filmini izledim. İlk olarak şunu söyleyeyim film olmuş. Eğer gerilim türünden ve kurban acaba kurtulabilecek mi tarzı :) filmlerden hoşlanıyorsanız, zevkle izleyeceğinize emin olun. Belkide beklentimi düşük tutarak başlamış olmamdan bilemedim film gayet güzel geldi bana.

Şiddeti ve cinselliği kendisiyle aynı türü paylaşan filmlere göre gayet dozunda ayarlamışlar. Öyle insanın midesini kaldırırcasına organların etrafta dolaştığı bir film değil. Haa bu filmde de organlar ortada geziyor ama ayarını öyle bir tutturmuşlar ki hani tam mideniz kalkıyor diye kafanızı çevireceğiniz anda sahne bir şekilde başka yöne kayıyor. Bu bence artı bir tutum. Keza cinsellikte öyle. Malum amerikalılar korku filmi yaptımı anadan üryan insanları ortada bir turlatır. Bu filmde de yine yarı çıplak sahneler var. Ama dediğim gibi bunların suyunu çıkarmamışlar ve sayısı çok az. Yinede aklınızda bulunsunda sonra oturur ailenizle izlerseniz kanal değiştirmek zorunda kalmayın:mrgreen:

Dublajsız olmak kaydı ile ( [MENTION=221572]-Beneficence-[/MENTION] ) filmi izleyin. Sonrada gider hazır ikincisi vizyona girmişken onu da sinemada izlersiniz.

7/10

Reaksiyon puanı
31
Bu filmi hatırlattığın iyi oldu [MENTION=254339]WebNick[/MENTION] hocam yarın tez vakitte bakacağım :)
Sen dublajlısınıda izleyip beğenmedinmi yoksa :D

WebNick

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Bu filmi hatırlattığın iyi oldu @WebNick hocam yarın tez vakitte bakacağım :)
Sen dublajlısınıda izleyip beğenmedinmi yoksa :D

Yok hacı, korku türündeki filmlerin dublajlı izlenmesine karşıyım. Tüm ruhu öldürüyorlar dublajla. Bu sebepten gel beni dinle dublajsız izle.

En azından benim gibi yap. Belli seviyenin üzerindeki kaliteli yapımları ve korku türü filmleri dublajsız geri kalan ortalama filmleri dublajlı izle. İnan film zevkin iki katına çıkar.

Hem bu filmde öyle uzun uzadıya diyaloglar yok. Bu sebepten altyazı okumak zoruma gidiyor sıkıntısı yaşamazsın.

Shıftdelete

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Fırtına savaşçılarını izledim Battlefieldi izliycem bu akşam 7 part

T800

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Zodiac-T%C3%BCrk%C3%A7e-Dublaj-Tek-Link.jpg

IMDb: 7.7
Film biraz uzun ama güzeldi kendini izlettiriyor sonunda katil kim diye bekliyorsunuz ama gel gör ki sonunu iyi yapamamışlar daha iyi bir final olabilirmiş :( Ama genede izlemeye değer 7/10

intricate

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Bugün "Kafa Avcıları" (Hodejegerne) diye bir film izledim. Fazla para harcanmamış ve sıradan başlayan bu film zamanla sizi "hadi canım" demekten alıkoyamıyor... Enterasan bir film tavsiye ederim.

Fragmanı bu...

[video=youtube;pd_vR3aKCxI]http://www.youtube.com/watch?v=pd_vR3aKCxI[/video]