temren
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 3
Cloud Atlas'ı ben de biraz önce izleyecektim ama ses ile görüntüde senkron problemi var ya da GOM Playerda bir sorun var. Ayrıca GOM Player ara ara hep donuyordu. İzleyemedim malesef. Acaba dosya boyutundan mıdır? 22 GB .mkv dosyası.
Bende 18gb versiyonu vardı ama televizyondan izledim. Çok yüksek boyutlu filmlerde pc bazen sıkıntı çıkarabiliyor farklı oynatıcılar dene istersen. Km Player olabilir.
The Man From Nowhere (2010)
Kore filmlerine ön yargılıydım biraz ama izleyince Korelilerin harika bir film yaptıklarını anladım. Sonuna kadar sıkılmadan izleyebileceğiniz bir film.
IMDB: 7.8/10
Benim Puanım: 8.5/10
The Hobbit torrentlere düşmüş bile altyazı bulamadım ben
Prometheus u izledim , uzun zamandır izlemeyi planladığım fakat kızım yüzünden zamanı ayarlayamamıştım ki keşke hiç izlemeseymişimsenaristin ne içtiğini öğrenen varsa bende istiyorum ondan. İnanç propagandasından ve Alien filmine geri dönüşten başka bir şey göremedim filmde. Beğenenler elbette vardır ben sadece kişisel gçrüşümden bahsettim. Filmin notunu da vermem gerekirse 10 üzerinden 3,5. (İçimden öyle geldi küsürata takılmayın)
hacı hiç bişiye değil sadece sonda alien ın nasıl ortaya çıktığını görmek bile süperdi. sen filmi sanırım başka bi beklentiyle izlediysen ondan beğenmedin ama filmin amacı zaten alien kökenini anlatmaktı.