Meryyy
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 4
[MENTION=48615]ReDo[/MENTION] ve [MENTION=221572]-Beneficence-[/MENTION] Koreye gidin sponsorunuz olayım 

Uçak paralarını karşıla o zaman sponsor olaraktan tek gidiş olsun lütfen dönüşe gerek yok kovsalarda gelmeyiz:mrgreen::mrgreen:
Uçak parası dediğin nedir ki, ben size oturma izni bile alırım gidin de yurdum kızlarının kıymetini anlayınUçak paralarını karşıla o zaman sponsor olaraktan tek gidiş olsun lütfen dönüşe gerek yok kovsalarda gelmeyiz:mrgreen::mrgreen:
Uçak parası dediğin nedir ki, ben size oturma izni bile alırım gidin de yurdum kızlarının kıymetini anlayın![]()
Sağlık gelir elbet, beni başka şeylere kavuştursun :// Sağolasın.
Öyle deme ne demişler:
"Yeryüzünde nesne yok muteber devlet gibi, olmaya devlet cihanda bir nefes sıhhat gibi."
Bu sözle,
Cem yılmazın skeci geliyor aklıma. :/
Gelmesinkonu ciddi.
Biz de sizden sonraki nesli severiz..Sizler, bizleri kaybedince 15'li türküsünü tekrar tekrar söyleyeceksiniz :mrgreen:
Uçak parası dediğin nedir ki, ben size oturma izni bile alırım gidin de yurdum kızlarının kıymetini anlayın![]()
Alırım da öğrenim durumun tutmuyo canım yaa,Bana bir oturma izni alsana mümkünse bayan yanı olsun:mrgreen:
Alırım da öğrenim durumun tutmuyo canım yaa,
liseyi bitirde gel![]()
Başgan en azından bir sağlık ocağına felan gitseydin ilaç yazarladı ://Bana sahip çıkın, hastayım eve bile geldim ://
Bana sahip çıkın, hastayım eve bile geldim ://
Başgan en azından bir sağlık ocağına felan gitseydin ilaç yazarladı ://
Başgan en azından bir sağlık ocağına felan gitseydin ilaç yazarladı ://
Bana sahip çıkın, hastayım eve bile geldim ://
Olmaz gitmem,
Askerdeyken soğudum o doktorlardan.
Annem ballı süt yaptı, gerekirse bi ballı süt daha içerim ://
@Alnair Alsad
Sonra "bak ne oldu şimdi" demek istemiyorum, tercih senin ://
"Hastaysan nette ne işin var, yat dinlen." demek geldi içimden.
Geçmiş olsun.![]()