muco44568
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
öncelikle merhaba. pazar günü bir telefon alıcam. bütçem 1000 tl. benim aklımda Xperia P var
ama sizin de önerilerinizi bekliyorum

windows 8 kullanamam benSamsung s3 mini veya Htc desire x olabilir. Windows 8 li kullanırım dersen htc 8s olabilir
Arayüz için launcher filan kurarsın.yorumlarınız için teşekkürler ... ama hala karar veremedims3 mini ve s advance batarya yönünden beni kendine çekiyor. çünkü xperia p de dahili batarya var ve batarya sadece 1305 mAh. ama xperia nın arayüzü samsung telefonlardan daha güzel.
Kafama yattı teşekkürlerArayüz için launcher filan kurarsın.
Bkz:http://www.maxicep.com/android-laun...cher-v2-2-a-0-14-widget-wallpaper-624349.html
ben internetten telefon almam. çünkü problemli geldiği zaman ortada kalyorsun
Ne alaka, sanki dükkandan aldığında ve tekrar gittiğinde o dükkan her zaman yerinde ...
Mali 400 GPU ve çift çekirdekli 1 GHz işlemci var.1 gb'da ram.Kafama yattı teşekkürlerbir şey sorucam . s3 mini oyun performansı nasıl ?
Ne alaka, sanki dükkandan aldığında ve tekrar gittiğinde o dükkan her zaman yerinde ...
hiç değilse ilgileniyorlar
Mali 400 GPU ve çift çekirdekli 1 GHz işlemci var.1 gb'da ram.
Şuan ki oyunları açar.![]()
yani bir dead trigger oynayabilirim dimi ? şöyle kasmadan ve akıcı bir şekilde![]()
Evet.yani bir dead trigger oynayabilirim dimi ? şöyle kasmadan ve akıcı bir şekilde![]()
s3 mini nin incelemesinde çözünürlük az olduğu için yazılarda pixeller belli oluyor diyordu.
http://shiftdelete.net/samsung-galaxy-s3-mini-video-inceleme-41297.htmlYok öyle birşey. Herhangi bir teknoloji mağazasında inceleyip sende asılsız olduğunu anlayabilirsin![]()
öncelikle merhaba. pazar günü bir telefon alıcam. bütçem 1000 tl. benim aklımda Xperia P varama sizin de önerilerinizi bekliyorum