Peki ya Windows 8 ve Ghost?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan oponte
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

oponte

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar işim gereği daha kolay olsun diye XP olan bilgisayarda Norton GHOST kullanıyordum.Windows 7 ise daha farklıydı(kesinlikle ghost'un eline su dökemez.) Buradan Windows 8 kullanıcılarına sesleniyorum acaba Ghost Windows 8'de işe yarıyor mu?:thumbdown:Acronis gibi programları saymıyorum,öğrenmek istediğim sadece Norton Ghost:yes:.

Deviles

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kimse bir şey yazmamış, ben bir şeyler söylemek istiyorum.

Windows 8 * 32Bit Release Prewiev 8400 sürümünü çıkınca indirmiştim, (Windwos Vista'ya geçerken XP'de-ki, Windows 7'ye geçerken de, Vista'da-ki bir çok özelliği geride bıraktım, şimdi aynısı Windows 8 için geçerli.)

Şuan Windows 8 Pro 64Bit 9400 sürümünü kullanıyorum, donanımlarım pek yeni olmadığından kaynaklanıyor-ki bir yığın donanımım şu anda kullanılamıyor. Örn: Windows 7'de çalışan ses kartım, Windows 8'de çalışmıyor. İnternette de yok bu konu ile ilgili herhangi bir şey.

Ama şu var, Windows'ta istediğin işlemi diğer sistemlerinde-ki bu sisteminde de yapıyor. Norton Ghost şart diyorsan onu bilemiyorum. Ayrıca bilgisayarını bulut olarak kullanabiliyorsun, iş yerindesin ve internete erişebildiğin herhangi bir bilgayardan evde-ki harddisklerini görebiliyorsun.

En iyisi, kendinin kurup, ince inceye bakman olur.

oponte

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Kimse bir şey yazmamış, ben bir şeyler söylemek istiyorum.

Windows 8 * 32Bit Release Prewiev 8400 sürümünü çıkınca indirmiştim, (Windwos Vista'ya geçerken XP'de-ki, Windows 7'ye geçerken de, Vista'da-ki bir çok özelliği geride bıraktım, şimdi aynısı Windows 8 için geçerli.)

Şuan Windows 8 Pro 64Bit 9400 sürümünü kullanıyorum, donanımlarım pek yeni olmadığından kaynaklanıyor-ki bir yığın donanımım şu anda kullanılamıyor. Örn: Windows 7'de çalışan ses kartım, Windows 8'de çalışmıyor. İnternette de yok bu konu ile ilgili herhangi bir şey.

Ama şu var, Windows'ta istediğin işlemi diğer sistemlerinde-ki bu sisteminde de yapıyor. Norton Ghost şart diyorsan onu bilemiyorum. Ayrıca bilgisayarını bulut olarak kullanabiliyorsun, iş yerindesin ve internete erişebildiğin herhangi bir bilgayardan evde-ki harddisklerini görebiliyorsun.

En iyisi, kendinin kurup, ince inceye bakman olur.

cevap vermeye değer gördüğün için çok teşekkür ederim.ben 7'den memnunum ama sırf şu imaj olayı için(özellikle de iş yerinde) 8 kullanabilirim.

Deviles

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Görselliğine söz yok, o ayrı bir konu. Ve hızına...

Donanımlarım çok yeni değil,
Xp'de 27 saniyede geliyor masaüstü.
Vista da 30 saniyeden fazla,
Windows 7'de 23 saniye,
Windows 8 Pro 64 Bitte 17 saniye. Arada büyük bir performans farkı var.

Ve format atarken de aynı şekilde, sadece 12 dakika da masaüstüne erişebiliyorsun.
Xp'li günlerim aklıma geliyor da, saatlerce beklerdik, önyükleme ekranından sonra 39 dakika daha beklerdik,
üstelik donanımlara ait herhangi bir şey yüklemezdi. Şimdi her şey otomatik.
Ve Microsoft hesabına bağladığın da Pencere Boyutları, Temaların, Masaüstü Arkaplanın, otomatik olarak yükleniyor.

muratflash

Rektör
Reaksiyon puanı
511
Windows 8 de imaja ve öyle programlara gerek yok artık diye düşünüyorum..

orhancepni70

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
win 8.de gönül rahatlığı ile kullanabilirsin ben kulandım yalnız dikkat etmen gereken şey win 7 deymiş gibi yedek alman hem c klasörünü vede sistem ayrıldı denen bölümü aynı anda yedek alman gerekiyor yoksa başlangıç hatası veriyor dikkatine forever ghost

oponte

Asistan
Reaksiyon puanı
1
verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim.