Tableti almali miyim ? Tavsiye

Chriminal

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Öğrenciyim , 100-150 tl arası çok ucuz ama iş görecek tablet arıyordum Sahibinden.com'da bir ilan gördüm

Ürün 120 tl sıfır ama markasız yani marka yı sordum markasız Alwinner A13 dedi. Çin malı olduğunu anladım alwiiner 'da işlemci markası zaten araştırdım
ürün adı Q88 çıktı .Yabancı ülkelerde şatışı var baktım bir çok ülkede ucuza satılıyor.

Ürün özellikleri doğrusya ben iyi buldum fiyata göre ;

AllWinner A13, 1.2GHz(OC to1.5GHZ); GPU: Mali 400
7 inch Kapasitif Dokunmatik Ekran LCD 16:9 ,800x480
Android 4.0 512 Mb DDR3 --4 Gb maksimum 16 gb
Ön Kamera, 1.3 Mp- Wifi vs var.

Ürün Görseli :
http://www.diytrade.com/china/pd/10860179/7_inch_Allwinner_A13_Q88_android_4_0_1_2GHz_RAM_DDR3_512MB_ROM_4GB_tablet_pc.html#normal_img

Sadece Ürün Hakkında yorum yapınız ? Almalımıyım önerirmisiniz ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
hem çok ucuz hem de iş görecek bir şey zor bu düzende.

jestercat

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Bence alma. Alsan bir çöp almış olursun hiç bi ihtiyacını karşılamaz.

Chriminal

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Niye ki bizim burdaki teknomarketlerde (teknosa-darty vs.vs) aynı ürün özellikleri olan tabletler var sadece marka değişik herkes alıyo iş görüyo diyo. Aşağı yukaru bu aynı tablet .tek sıkıntı Garantisi yok , ve Çin malı

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bu özelliklere göre fiyatı oldukça uygun ama arkadaşların dediği gibi çöp olma durumu var en azından çin malı da olsa duyulmuş markalara yönelirsen garanti olarak desteğini de bulursun (cube,ainol,polypad,onyo vb). Ben şu anda ainol novo 7 flame kullanıyorum çok çok memnunum

Chriminal

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Benzer özelliklerde hemen hemen aynı fiyata Probook PRBT740 var; çok bilindik bir marka mı, hayır ama en azından masaüstü, dizüstü vs. de üretiyor, az çok duyduğumuz bir marka.
http://www.akakce.com/bilgisayar-tablet-pc/en-ucuz-probook-prbt740-fiyati,868392.html

Aynen haklısın . Saol bence de bunu almalıyım .

bu özelliklere göre fiyatı oldukça uygun ama arkadaşların dediği gibi çöp olma durumu var en azından çin malı da olsa duyulmuş markalara yönelirsen garanti olarak desteğini de bulursun (cube,ainol,polypad,onyo vb). Ben şu anda ainol novo 7 flame kullanıyorum çok çok memnunum

Anladım saol :)

Aionol'u duymuştum düşük fiyata en iyi tableti üreten firma diyordu herkes :

Shıftdelete

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ıpad mini alabilirsin 2.el sürekli kullanırsın. pek kullanışlı olcagıını sanmıyorum . ablamda 7 inç aynı senin saydıgın özellikte tablet aldı şimdi yüzüne bakmıyor. Ipad almadıgına pişman