PSP Hakkında Bilgi Verebilirmisiniz

dragonus

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Merhaba Herkeze ,

Psp Almayı Düşünüyorum Ama Bir Sürü Modeli Varmış Psp E1000 - -Psp Fat1000 serisi -- Psp Go - -Psp Slim 2000 Serisi -- Psp Slim 3000 Serisi Gibi Bana Film İzlemelik Ve Kaliteli Oyun Oynamak İçin Hangisini Önerirsiniz .

NOT : Psp go Ve Psp vitayı Önermeyin Lütfen

thruthreign

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
159
3000 modelinde renkler daha canlı ama 2000 modeli daha kolay kırılıyormuş. :)
Ben 3000 modelini tavsiye ederim.

100796-3000hansyahikaku.jpg

Üstteki 2000, alttaki 3000.

eSa

Dekan
Reaksiyon puanı
352
psp 3004 alabilirsin. gayet guzel.

dragonus

Asistan
Reaksiyon puanı
0
3000 serisi kopya oyunları açarmı ve netten indirdiğim oyunları açarmı ? Birde 3004 3000 serisine giriyor değilmi ? kaliteli şekilde oyun oynatsın film izletsin yeter ve nete giriyor diymi bu 3000 serisi ordan film izleye bilirim ?

lokman686868

Doçent
Reaksiyon puanı
1
bunun yerine bi laptop alsan :) her oyunu oynarsın laptobun yoksa ben soguk bakıyorum

adrasa

Dekan
Reaksiyon puanı
37
3000 serisi kopya oyunları açarmı ve netten indirdiğim oyunları açarmı ? Birde 3004 3000 serisine giriyor değilmi ? kaliteli şekilde oyun oynatsın film izletsin yeter ve nete giriyor diymi bu 3000 serisi ordan film izleye bilirim ?

Bende 3004 var ve bildiklerimle yardımcı olmaya çalışayım sana. Öncelikle sondaki o 0 - 4 falan onlar ülke kodu oluyor yani 3000 ile 3004 aynı şey. Kırdırdığın zaman internetten istediğin oyunu indirip hafıza kartına atıp oynayabilirsin. 8 Gb lık bir kart işini görebilir, ama rahat olmak istiyorsan 16'lık da alabilirsin tabi ki. 300x serisi internete girer. e1004 serisi yeni çıktı ama wi-fi özellik yok ve küçük.

Video çevirici programlarla filmi falan çevirip atıp izleyebilirsin rahatça hiç bir problem çıkarmaz 300x serisi, bende kendim kullandığım için rahatça öneriyorum. Vita falan istemiyorsan alabileceğin en iyisi 300x serisidir. Başka soru olursa yardımcı olabilirim, elimden geldiği kadarıyla.

dragonus

Asistan
Reaksiyon puanı
0
1 laptop 2 masaüstü var evde ps2 de var ama psp lazım bana-- 300x dediğin 3000 serisi oluyor değilmi nete giriyor Wifi si var ? şu kırma işinide ne kadara yaparlar veya nasıl yapılır ? birde hafıza kartı fiyatları nasıl ?

bu arada wifi ile nete bağlanıp netten film izleye bilirmiyim ?

psp nin 3000 serisi yada 2000 serisi olduğu nasıl anlaşılır birde ?

pcden oyun indirip hafıza kartına ata bilirmiyim

birde ülke kodu felan demişsin nasıl oluyor o iş ? bozulsa parçaları ülkesine göre pahalımı olur

adrasa

Dekan
Reaksiyon puanı
37
Buradakilerden alacaksın, yani bunlardan olacak. Hangi şehirde oturduğuna bağlı. Spotçular kırıyor genelde. Yani konsol satan spotçular, fiyatı bilemiyorum. Bana kırık geldi çünkü. 300x serisinde var wi-fi ve film izleyebilirsin.

Burada biraz bilgi var bakabilirsin. Üst mesajlarda arkadaş bi resim koymuş, görüntü daha kaliteli 300x serisinde.

Birde şuna bi açıklık getirelim, sondaki rakam hangi ülkede üretildiğini belirtir. Yani 3004 ile 3006 arasında hiç bir fark yok. O yüzden 300x serisi diyorum.

Pcden oyun indirip hafıza kartına atıp oynayabilirsin tabiki ama pspnin kırılmış olması lazım.Yoksa işe yaramaz.

Bölge kodu derken üretildiği yerden bahsediyorum. İkinci yazdığının hiç bir alakası yok. Bir de benim hiç bozulmadığı, bir problem yaşamadım. Yani pek bilgim yok bozulunca ne olacağına.Ama kırık pspyi geri gönderemezsin. Zaten garanti diye bir şey olmuyor.

Umarım yardımcı olmuşumdur.
[MENTION=283491]dragonus[/MENTION]

dragonus

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Saol Çok Yardımcı Oldun :) Birde Oyunlarını Bulma Sıkıntım Olurmu

Cevaplamayı unuttuğun Bir Soru Olmuş Pspnin 2000 serisi yada 3000 serisi nasıl anlaşılır

adrasa

Dekan
Reaksiyon puanı
37
Olmaz ben sana indirebileceğin bir yerin adını verebilirim olmadı özelden. 300x serisi 200x e göre daha ince olur. Tam olarak ilgilenmediğim içim bilgim de fazla yok yanlış bilgi vermeyim. Rica ederim bu arada. :)

madde_bağimlisi-1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşım dalgamı geçiyorsun psp mi kaldı ya?
yeni oyun çıkmaz bu makinalara
internete doğru düzgün giremezsin
adam gibi film izleyemezsin içine istediğin video playerı yükleyemezsin
git bi android tablet fln al

dragonus

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Tamam Özelden Gönderirsen Linki Bakarım Saol Gene :) :)

Madde_Bağımlısı Bi Yazdıklarımı Dikkatli Oku Evde 3 Pc Var Ps2 Var Tablet de Var Ama Ben Her Here Götüre Bileceğim Film İzleye Bileceğim Ps2-Ps3 Tarzında Oyun Oynaya Bileceğim Bir Şey Aradığım İçin Alıyorum Psp'yi Telefonunmda Nokia Lumia Bu Arada Lazım Değil Telefonda Yani . Ayrıca Oyunlarıda Satılıyormuş Hayla Zaten Netten İndireceğim Ben .

madde_bağimlisi-1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Tamam Özelden Gönderirsen Linki Bakarım Saol Gene :) :)

Madde_Bağımlısı Bi Yazdıklarımı Dikkatli Oku Evde 3 Pc Var Ps2 Var Tablet de Var Ama Ben Her Here Götüre Bileceğim Film İzleye Bileceğim Ps2-Ps3 Tarzında Oyun Oynaya Bileceğim Bir Şey Aradığım İçin Alıyorum Psp'yi Telefonunmda Nokia Lumia Bu Arada Lazım Değil Telefonda Yani . Ayrıca Oyunlarıda Satılıyormuş Hayla Zaten Netten İndireceğim Ben .

sen bilirsin
nostanji olsun diye alınabilir
ama sağ solda o aleti çıkarmaya utanır insan

adrasa

Dekan
Reaksiyon puanı
37
Tamam sen en son çıkan teknolojik aletleri kullanmaya devam et o zaman. Biz utanmıyoruz demek ki.

dragonus

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Sanki 50 Yıl Önceki Şey En Faz 5-6 Yıl Olmuştur Haylada Üretimi Var . Meraklısı Değilim Fazla Ps2 Oyunları Gibi Oyunları Oynatsın Yeter Her Yere Götürüp Can Sıkıntısından Oynamak İçin Alıyorum :) Pes 2013 Bile Çıktı Psp 300x İçin .

Türker 26

Asistan
Reaksiyon puanı
0
alıntı yap sinirlendirme beni

Yav kardeşim sen teklonojinin esiri ol bizde teklonojiye hükmedelim.Ulan ben otobüste 3ds çıkartıp oynayan adamlar gördüm :4:

- - - Mesaj Güncellendi - - -
[MENTION=89324]adrasa[/MENTION] psp 2000 ile 3000 arasında ekran farkı ve butonun farklılığından başka bişiy yok dimi.bide 3000 parlak ekranı 30 dkka bataryadan çalmış.düşük parlaklıkta da çok kötü diyorlar.ben orjinal takılcam 7.sınıf öğrencisiyim ben(çaktırma)kırdirsam desem alet kırılır.:w00t: