Kaybolan Widgetler

devereci08

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Telefonum Arc S Masa üstündeki çok kullandığım wi-fi, bluetooth.sessize alma gibi widgetler kayboldu widget klasöründe de yoklar. Telefona enson
yaptığım işlem root sonrası siystemcleanup programıyla bazı uygulamaları kaldırmak,ki bunların arasında widgetler yoktu. Birde autokiller isimli uygulamayı yükledim.Bu widgetleri tekrar nasıl bulup kurabilirim..:confused1:

mr_rain

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
452
Sd karta uygulama taşıdıysanız, o yüzden kaybolmuş olabilir. Bir de autokiller widgetleri engelliyor olabilir.

yalancibahar

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Telefonum Arc S Masa üstündeki çok kullandığım wi-fi, bluetooth.sessize alma gibi widgetler kayboldu widget klasöründe de yoklar. Telefona enson
yaptığım işlem root sonrası siystemcleanup programıyla bazı uygulamaları kaldırmak,ki bunların arasında widgetler yoktu. Birde autokiller isimli uygulamayı yükledim.Bu widgetleri tekrar nasıl bulup kurabilirim..:confused1:

Taşıma ile falan ilgisi yok. System cleanup'a gir durum geçişi ve datatrafic 'i sil ve aşağıdaki uygulamayı yükle, System Cleanup'tan Systeme taşı hepsi bu.

On Of Tols.

devereci08

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Taşıma ile falan ilgisi yok. System cleanup'a gir durum geçişi ve datatrafic 'i sil ve aşağıdaki uygulamayı yükle, System Cleanup'tan Systeme taşı hepsi bu.

On Of Tols.
siytemcleanup ta durum geçişi ve datatrafic yazan bir yer bulamadım ki : (
birde uygulamayı siystem cleanup tan sisteme nasıl taşıyacagımı anlayamadım yardımcı olurmusun ?

yalancibahar

Doçent
Reaksiyon puanı
4
siytemcleanup ta durum geçişi ve datatrafic yazan bir yer bulamadım ki : (
birde uygulamayı siystem cleanup tan sisteme nasıl taşıyacagımı anlayamadım yardımcı olurmusun ?

Uygulamayı hafıza kartından kurun. Sonra system cleanuptan system'e veya vendor'a taşıyın :)

devereci08

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Uygulamayı hafıza kartından kurun. Sonra system cleanuptan system'e veya vendor'a taşıyın :)[/QUOT
Uygulamayı kurdum, sisteme taşıdım ,widget klasörümde "araçlar" 0larak gözüküyor fakat ana ekrana kurulmuyor :(

yalancibahar

Doçent
Reaksiyon puanı
4

devereci08

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yeni launcher kurmak istemiyorum zaten okadar uzmanda değilim.Rootlu telefonu fabrika ayarlarına (verileri kaybetmeden olana) döndürsek widgetler geri gelirmi acaba ?
root giderse sonra bidaha rotlarız olumu sence.
Birde siystemcleanup taşınması gereken yani move to sd app seçeneği çıkan uygulamaları dahi sd karta taşımıyor,bunları sd karta nasıl taşıyabilirim

yalancibahar

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Kardeş launcher kurmak çok zor bişi değilki. Ekteki zipli dosyayı indirip hafıza kartına atacaksın. Cwm ye girip install zip from sd card deyip dosyayı seçeceksin bu kadar. Öbür türlü yani dediğin gibi yapman için telefonu onaracaksın tekrar root cwm o kadar ayar ve uygulama vs vs. Sen bilirsin.

2.cisi uygulamaları taşımak uygulamanın bulunduğu hafızaya göre değişir. Mesela facebook uygulaması vendor hafızasında ise direk taşıyamazsın. Bunu yapman için facebook uygulamasını önce data hafızasına taşıyıp ondan sonra sd card'a taşıyabilirsin.

devereci08

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Telefonu rootlamadan önce Myphone exproler ile yedeğini almıştım, pc de orjinal yedek dosyaları mevcut. bu widgetler system storage klasöründemi yoksa uygulamalar klasöründemidir tabi bunların alt klasörleride var buradan geri yükleyebilirmiyim
Bir sorumda myphone den system storsge yada uygulamalar klasörünü geri yüklesem bunlar her dosya ve uygulamanın üzerinemi yazılır yoksa her dosya ve uygulamadan ikişer tanemi olur

yalancibahar

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Telefonu rootlamadan önce Myphone exproler ile yedeğini almıştım, pc de orjinal yedek dosyaları mevcut. bu widgetler system storage klasöründemi yoksa uygulamalar klasöründemidir tabi bunların alt klasörleride var buradan geri yükleyebilirmiyim
Bir sorumda myphone den system storsge yada uygulamalar klasörünü geri yüklesem bunlar her dosya ve uygulamanın üzerinemi yazılır yoksa her dosya ve uygulamadan ikişer tanemi olur

Kardeşim neden böyle şeylere başvurup başını ağrıtıyorsunki. Ben sana yukarda çok basit çözümü yazdım. İlla yapamam diyorsan apk olarak paylaşıyorum. Aşağıdakileri hafıza kartından kur. Bir tanesi orjinal diğeri xperia S'in.

https://www.box.com/s/8v9ewmv1t8ecb4b822rt

https://www.box.com/s/xozjw24tnp90pwtgip1z

devereci08

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yalancıbahar ilgilendiğin için çok teşekkür edrim dün verdigin launceri inceledim, şu an kullandıgımdan farklı ve buna alıştım açıkcası şimdilik değiştirmek istemiyorum .

Bu verdiklerin hangisi şu an kullandıgımın orjinalidir onu yüklleyeyim

yalancibahar

Doçent
Reaksiyon puanı
4
İkisinide indir dene bende karıştırdım. Hafıza kartından kur beğenmezsen sil diğerini yükle. Kurduktan sonra sisteme entegre edebilirsin system cleanup ile.

devereci08

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yalancıbahar. Allah senden razı olsun ilk linktekini kurdum bütün wigetlerim geri geldi çok sağolasın.
Tavsiye edebileceğin taşıma programı varmı facebook'u falan sd karta taşıyabilmek için.

systemcleanupta türkçe olsaymış tam süper olacakmış :) tam çözemedimde..:blush:

yalancibahar

Doçent
Reaksiyon puanı
4
yalancıbahar. Allah senden razı olsun ilk linktekini kurdum bütün wigetlerim geri geldi çok sağolasın.
Tavsiye edebileceğin taşıma programı varmı facebook'u falan sd karta taşıyabilmek için.

systemcleanupta türkçe olsaymış tam süper olacakmış :) tam çözemedimde..:blush:

SystemCleanup ile tüm uygulamaları taşıyabilirsin.