Freedos İlk Açılışında Sorun

Optimus05

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhabalar.
Arkadaslar Ben Bugun Lenovo Bir Laptop Aldım İşletim Sistemı Freedos Kurulu Ama Baslangıcı Yapamıyorum Pc yı Actım Tarıh Istıyor Yazdım Saat Istıyor Yazdım Sonda C:/> Diye Bır Komut Geldı Gaıle C Dıskıne Isım Gırmem Istenıyo Onu Yazıyorum Bır Turlu Kabul Etmıyo ne Yazdıysam '' Bad command of filename ''
DIyor Bılıyorsanız Lutfen Yardımcı olun.

Format Atmayı denedım Xp Formatı Atmayı Cd ıle Ama Cd den Yuklemeyı Yapıyo ve Bı yerde de Sorun verıyo Format ta Atamıyorum Elım kolum Bağlı Sankı .s
Yardımcı olan Olmayan Herkese Tesekkurler.

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
Biliyorum o kısmı. Beni çok gıcık ederdi.

Usb ile çalışan cd okuyucu varsa onunla atın formatı.

Veya usb ile.

Reaksiyon puanı
189
Xp mi kaldı allah aşkına? Kur Windows 7'yi bak keyfine. Ayrıca c: dediği yerde artık sistem açılmış oluyor. Senden komut bekliyor sistem sadece. Daha önce dos kullanmamışsın sanırım :)

lokman686868

Doçent
Reaksiyon puanı
1
en az 2 gb ram olması lazım 7 İçin rahat çalışmasını istiyorsan Normalde xp yeterli sisteme g öre

Optimus05

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Xp mi kaldı allah aşkına? Kur Windows 7'yi bak keyfine. Ayrıca c: dediği yerde artık sistem açılmış oluyor. Senden komut bekliyor sistem sadece. Daha önce dos kullanmamışsın sanırım :)

Doğru Daha Once Dos Kullanmadım ve Kullanamıyorum :)
Ya C:\> Bu Komuta Ne yazman Gerekıyo ? Ne Yazsam Bad command filename Dıyor .s

en az 2 gb ram olması lazım 7 İçin rahat çalışmasını istiyorsan Normalde xp yeterli sisteme g öre

8 Gb Ram var Ama Kurmakta SIkıntı Yasıyorum .s

Reaksiyon puanı
189

Bugün alacağın en dandik makinede 2 GB ram olacak zaten. Xp ile 7'nin performansları asla bir olmaz. 7 her zaman daha iyi çalışacaktır. Ayrıca güncel sistemlerle Xp'ye göre daha uyumlu. Xp muhtemelen bir donanım uyumsuzluğu yüzünden kurulmamazlık yapıyordur...

Doğru Daha Once Dos Kullanmadım ve Kullanamıyorum :)
Ya C:\> Bu Komuta Ne yazman Gerekıyo ? Ne Yazsam Bad command filename Dıyor .s

help yazarak kullanabileceğin komutları görebilirsin :)

anfy

Doçent
Reaksiyon puanı
4
c:/> olarak gelen kısımda şunu demek istiyor. YAni Dos açılışı yapıldı artık komut girebilirsin. Malum Dos komut sistemine dayılı bir işletim sistemi. Senin yapacağın hangi işletim sistemini kuracaksan sağlam bir cd sini bulup formatlamak.

Optimus05

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
help yazdım . Yıne Bad command of filename Yazısını ALdım .s

seckyn

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Bugün alacağın en dandik makinede 2 GB ram olacak zaten. Xp ile 7'nin performansları asla bir olmaz. 7 her zaman daha iyi çalışacaktır. Ayrıca güncel sistemlerle Xp'ye göre daha uyumlu. Xp muhtemelen bir donanım uyumsuzluğu yüzünden kurulmamazlık yapıyordur...
Adam haklı beyler :D Benim 2010 da aldığım dizüstü bilgisayara bile xp kurulmuyor :D

Eğer 8 gb ram varsa windows 8 kur ona alış direk ilerde zorluk çekmezsin :mrgreen:

help yazdım . Yıne Bad command of filename Yazısını ALdım .s

Al Sana dos komutları :D

Optimus05

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Freedos'dan bir halt bekleme zaten. Help komutu bile yokmuş baksana :D Sen direkt olarak Windows 7 ya da 8 kurulumuna geç...

Şu An Xp Format Cd'ım var Ama Win7 de Olucam 3-4 Gun SOnra İnş Win7 Atılır.
Bilgileriniz Icın Herkese Cok Cok Teşekkur Ederım.

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
Usb aygıtın yok mu? :) Çok basit halledebilirsin onunla.

lokman686868

Doçent
Reaksiyon puanı
1
8gb ram var bende win8 kullnıyorum gayet memnunum bagımlılık yapıyor ama tek bi şikayetim var magaza çok kötü :/