Temiz ise al derim.
bence al fiyatı da iyi
yurt dışı mı pasaport kaydı durumu nedir bir baksan iyi olur
bildigim kadarıyla anten sorunu var
Ben 4ü 2 ay falan kullandım 4s alınca eşşekten inip ata binmiş gibi hissettim kendimiona göre bir daha düşün 4te anten sorunu var evet hatta bazı kılıflarda sinyal sorunu baya belli ediyor kendini 2 3 dişe kadar düşüyor çekim gücü fakat 4ste böyle bir sorun yok daha karsılasmadım hiç sinyal sorunuyla
gvey değilse al , kırığı çatlağı yoksa al, yurtdışı ve kendi pasaportuna işlettiyse al![]()
telofon ipone 4 deilmi sorun ipone 4 var yenisinden bahsetmiyorum ha sen 4 derken kastın 4g mi ki ben g olarak yorum yaptım 4s mi ki 4s ise 1 dk durma al derim ofiyataBildiğim kadarıyla o yeni çıkan telefonlarda o sorun kalkmış
6.1 alacak değil mi kesin ?
telofon ipone 4 deilmi sorun ipone 4 var yenisinden bahsetmiyorum ha sen 4 derken kastın 4g mi ki ben g olarak yorum yaptım 4s mi ki 4s ise 1 dk durma al derim ofiyata
Hocam benim bildiğim o sorun bitmiş telefonda ?
Hocam kaçak olarak 4s alsam sizce tavsiye eder misiniz ?
bence iyi imkan al derim şu an wonderım var ama eğer bende aynı imkan olsa satar 4ü alırdım
simlock u diyorsan at&t firmasına 20 kadar bedeli ödeyip simlock u kaldırıyorlarO sorun yazılımla giderilebilecek bir sorun değil ki nasıl bitecekDonanımsal bir sorun
Ben 4ü 2 ay falan kullandım 4s alınca eşşekten inip ata binmiş gibi hissettim kendimiona göre bir daha düşün 4te anten sorunu var evet hatta bazı kılıflarda sinyal sorunu baya belli ediyor kendini 2 3 dişe kadar düşüyor çekim gücü fakat 4ste böyle bir sorun yok daha karsılasmadım hiç sinyal sorunuyla
yok ya neden olsun 4 çekmiyor diyorlar ama bence fake ben kimde gördüysem çok memnunİmkan var hocam ablam uludağı kazandı telefon sözü vardı bana..Anten sorunu çok sıkıntı olur mu bana acaba ?
yok ya neden olsun 4 çekmiyor diyorlar ama bence fake ben kimde gördüysem çok memnun
ben bilmem sonuçta ben androidciyim ama 4 de bence böyle bir sorun yokÇekmiyor derken net sorunu mu oluyor hocam ?..Bir de iphonenin sesi nasıl ?
ben bilmem sonuçta ben androidciyim ama 4 de bence böyle bir sorun yok
bak sen ne yap biliyormusun @tolgacem bu bağlantıdan Tolga abiye özel mesajla bi sor en doğru cevabı O verir
bir kaç güne mutlaka cevap verir kendisi çok yoğun ben sordum birkaç soru bir kaç gün içinde yanıt verdi ama ne demişler geç olsunda güç olmasınTşk ederim hocam cvp attım bekliyorum..
bir kaç güne mutlaka cevap verir kendisi çok yoğun ben sordum birkaç soru bir kaç gün içinde yanıt verdi ama ne demişler geç olsunda güç olmasın
Uzun zamandır iPhone 4 kullanıcısıyım ve şu an iPhone 4 almak mantıksız olur. Anten sorunu var ve telefon artık diğerlerine göre yavaş kalmaya başladı. Açıkçası iPhone 4S alacaksan tamam ama iPhone 4 şu an gereksiz...