Oynayan kaldı mı yahu
sabri sarıoğlu , guiza , almeida , maldonado , maldini
oynanamamıştır

Oynayan kaldı mı yahu

sabri sarıoğlu , guiza , almeida , maldonado , maldini
oynanamamıştır

oda full çekiyor yer yok mu
bana uyar fark etmez gelirim yaniŞifreli açıyım mı ?

geç kaldım kimse yok ortalıkta

anca müsait oldum neyse artık yarın akşama40 dk bekledim. gelen olmayınca kapattım.

yada başka birşeyde olabilir mesala galatasaray forumuna fenerbahçe forumu beşiktaş forumuna trabzonspor foruma kapışmaları gibi kapışmalar nezih ve güzel sonuçlanması dilegiyle katılmak isteyen varmı yoksada canınız sağolsun tek oynarım ben
 yada başka birşeyde olabilir mesala galatasaray forumuna fenerbahçe forumu beşiktaş forumuna trabzonspor foruma kapışmaları gibi kapışmalar nezih ve güzel sonuçlanması dilegiyle katılmak isteyen varmı yoksada canınız sağolsun tek oynarım ben  [MENTION=200254]25 PARS 1907[/MENTION] ne diyorsun varmısın ?
 [MENTION=200254]25 PARS 1907[/MENTION] ne diyorsun varmısın ? 
Ben varım! :yes: Doluşun SDN Forum OdasıArkadaşlar,abiler son günlerde canımız sıkkın gündemdeki haberlerden diyecegim o ki az eğlenelim haxball oynayalımyada başka birşeyde olabilir mesala galatasaray forumuna fenerbahçe forumu beşiktaş forumuna trabzonspor foruma kapışmaları gibi kapışmalar nezih ve güzel sonuçlanması dilegiyle katılmak isteyen varmı yoksada canınız sağolsun tek oynarım ben
@25 PARS 1907 ne diyorsun varmısın ?

arkadaşlar gelen gelsin ecele yok ecele yok
 arkadaşlar gelen gelsin ecele yok ecele yok  @friendly abi  @Ahbârî  @IThelp abi  @Korpe  @vlkn1907  @mutahhar  @25 PARS 1907  @tambjk nerdesiniz bi ses verin
  @friendly abi  @Ahbârî  @IThelp abi  @Korpe  @vlkn1907  @mutahhar  @25 PARS 1907  @tambjk nerdesiniz bi ses verin 

Abi anotomisi yapısı çok düşündüren bir oyun haklısın