ReDo
Rektör
- Reaksiyon puanı
- 91
Beyler fotoları alıntılamayın lütfen, yoksa hakkınızda yasal işlem başlatacağım.

Şu anda ödev yapıyorum
Hemde Kore'ye bilet alıyorum
Sonuncusu müthiş:drool:

En kısa zamanda fotoğrafçılığa başlıyorum kadim dostum ://Zaten hepsi aynı hatun. Ağzının suyu fazla aktı git ders çalış
Bunlar da kadim dostum @-Beneficence- için gelsin
Zaten hepsi aynı hatun. Ağzının suyu fazla aktı git ders çalış
Bunlar da kadim dostum @-Beneficence- için gelsin

Hahaha süper ya. Çok doğru bir konu benceAdı bilinmeyen Korelileri burada paylaşalım, Adı Bilinmeyen Hatunlar bize kalsın
Hatunlar 2'ye ayrılır: Koreliler ve diğerleri //-Beneficence-//
 )
) Teknoloji forumuna ne taraftan gidilir?..
 Teknoloji forumuna ne taraftan gidilir?..
Pardon ben bi teknoloji forumuna gidecektim ama yanlış mı geldim??..Teknoloji forumuna ne taraftan gidilir?..

Belli zaten buram buram teknoloji kokuyor..:dGördüğün fotolar bu tipte makinelerle çekilmiştir. Kalite paylaşıyoz burada
NIKON CORPORATION | NIKON D700 | Manual | Pattern | 1/160sec | F/3.5 | 0.00 EV | 66.0mm | ISO-800 | 2012:03:15 18:27:51
NIKON CORPORATION | NIKON D700 | Manual | Pattern | 1/125sec | F/4.5 | 0.00 EV | 70.0mm | ISO-400 | 2011:02:12 17:55:45
lakin markalar değişebilir
Belli zaten buram buram teknoloji kokuyor..:d

(Her yerleri) :w00t:
 (Her yerleri) :w00t:
 sadece bende severim bu çıtırlarıda ama duş alıp karşıma çıkmalarını istemem kesinlikle
 sadece bende severim bu çıtırlarıda ama duş alıp karşıma çıkmalarını istemem kesinlikle 
para hazırmı gıdıs donus 2000 tl ....Yok yok kafama taktım bu kızı ben gidiyorum Koreye var mı gelen
Very sweet and big cat
Very sweet you, very beautiful
Kore kanunlarının 17.maddesinde derkiVery sweet and big cat

Ah az mı?? izlemedi dizilerini :mrgreen:
 Ah az mı?? izlemedi dizilerini :mrgreen:Yarın @ReDo ile sen hazırlanın psikoloğa gidiyoruz..O değilde sen bana bir doktor ayarlıyom mu?? Hastalığıma tedavi olabilecek. Olamazsa hastalığımı hafifletebilecek
Bak bunu sana ayırdım. :devil2:

Yarın @ReDo ile sen hazırlanın psikoloğa gidiyoruz..
Fotolar içinde saol ama ben photoshop ürünlerinden hoşlanmıyorum benimkiler kanlı canlı dalaklı böbrekli filan olmalı..

Ne diyeyim başka..
 Ne diyeyim başka..