Yandex Disk Özelliğini Kullanan Varmı Arkadaşlar ?

Corch

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Peki Güvenli Oldugunu Düşünüyormusun Ben Pek Güvenemedimde .

Yandex ve Yandex.Disk, Türkiye'de rastgele bir webmasterın oluşturduğu site ya da servis değil. Bundan dolayı 'güven probleminiz' olmasın kesinlikle. Hiçbir şekilde sorun olmaz. Gayet güzel dediğim gibi. Memnunum ve öneririm. Google'ın servisi Google Drive'dan daha güzel bence.

1ruby1

Profesör
Reaksiyon puanı
38
Google Drive varken gerek yok..

cey100

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
0
Ben de Yandex.Disk kullanıyorum güven konusu benimde aklıma takılmıştı. Önemli belgelerimi yüklemiyorum.

ChargeR

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bir süredir bende kullanıyorum ve Google Drive'dan gerçekten daha başarılı diyebilirim. Güven konusunda şu ana kadar bir sıkıntı ile karşılaşmadım lakin sanıyorum ki burada kimse bunun garantisini size veremez, tedbir almakta fayda var.

kpln04

Profesör
Reaksiyon puanı
2
mobilde indirme yapmıyor ama kullanıyorum

Tepelii

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Yandex ve Yandex.Disk, Türkiye'de rastgele bir webmasterın oluşturduğu site ya da servis değil. Bundan dolayı 'güven probleminiz' olmasın kesinlikle. Hiçbir şekilde sorun olmaz. Gayet güzel dediğim gibi. Memnunum ve öneririm. Google'ın servisi Google Drive'dan daha güzel bence.

Cok Teşekkür Ederim Bende Kullanmaya Başlıyorum :)

mobilde indirme yapmıyor ama kullanıyorum

Android Ve İphone Telefonlarda Kullanılabiliyor.

promidal

Profesör
Reaksiyon puanı
11
kesinlikle mükemmel. 4 bilgisayarım var hepsinde yandex disk kurulu ve hepsinde yandex klasörü senkronize. iş yerinde bir dosya üzerinde çalışıyorum yarım kaldığında kaydediyorum ve eve gittiğimde evde aynı dosyaya kaldığım yerden devam ediyorum. epeydir flash disk kullanmadım. microsoftun skydrive ile aynı çalışma prensibine sahip. en kötüsü herhalde google drive. yandexin en güzel yanı ise internete bağlı olmasanız bile klasörünüz bulutla senkronize olduğu için dosyalarınıza erişebiliyorsunuz.

Tepelii

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Evet İnternet Olmadan Senkoronize Olması Bencede Mükümmel Bir Özellik .

Tepelii

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Dropbox Hiç Kullanmadım Ama Hatırı Sayılır Kullanıcısı Var .. Başka Forumlarda Pek Kötü Bahseden de Görmedim :)

3xpired

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Yandex.Disk ve Google Drive kurulu bilgisayarımda. Yandex kesinlikle daha iyi, verdiği alan da daha fazla. Dosyam Yandex.Disk'imin boyutundan büyük değilse Google Drive'ı kullanmıyorum. :)

theley

Asistan
Reaksiyon puanı
0
yandex disk kullanıyorum. bence güzel ve kullanışlı. öneririm.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

yandex disk'e bir dosya yüklediğimizde o dosyayı kaç kişinin indirdiğini görebiir miyiz?

engerex

Dekan
Reaksiyon puanı
26
yandex disk kullanıyorum. bence güzel ve kullanışlı. öneririm.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

yandex disk'e bir dosya yüklediğimizde o dosyayı kaç kişinin indirdiğini görebiir miyiz?

Evet görebilirsin. Web arayüzde ilgili dosya üzerine bir kez tıkla. Aşağıda menü çıkacak. Dosya yolunun üzerinde bağlantı açık tuşunun yanında yazıyor. Eğer bir şey yazmıyorsa henüz indirilmemiş demektir.

Yandex disk kullanmak isteyenler. Davetiye linkim budur. Bu link ile kaydolup yandex disk uygulamasını bilgisayarınıza kurduğunuzda ben 0.5GB, siz 1GB ek alan kazanacaksınız.

ShadowFix

..........
Reaksiyon puanı
77
12 tane google drive hesabım :)
2 tane dropbox hesabım
3 tane yandex driver
1 tane microsoft driver

1 tane mediafire hesabım vardı, 10 gb yüklü, kapatıldı :D

:) en iyisi hangisi derseniz, bence google drive.

2 gb tek film dosyasını upload ettim, başka bir yerden indirebiliyorum yada indirmeden izleyebiliyorum :D bunu yapan dropbox dur :D tabi filmi siliyorum sonradan :D

Bowen32

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Ben bir türlü beceremedim şu yandex diski

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Yandex tarafından verilen 32GB'lık alan daha sonra ne olacak bilgisi olan var mı? paralı mı olacak? nasıl iptal edebiliriz

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ben yandex disk başka yok :D
ihtiyacım yok çünkü :P
kırk yılda bi dosya yüklüyom :dil: