Xperia Ray 4.0.4 güncelleme sorunu

karakavuz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar xperia ray cihazıma 4.0.3 den sonra 4.0.4 e güncelleyemiyorum. Telefon en son sürümü yüklü güncel diyor güncelleme yapmıyor. Update service ve companion denedim hiçbirinde durum değişmedi. Turkcell den alınan cihaz oludğu için falan yazıyor bazı forumlarda bunun için ne yapmam gerekiyor. Güncellemeyi nasıl yapacağım. Acaba fabrika ayarlarına dönsem yeni güncelleme olarak 4.0.4 bulur mu ?

yalancibahar

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Arkadaşlar xperia ray cihazıma 4.0.3 den sonra 4.0.4 e güncelleyemiyorum. Telefon en son sürümü yüklü güncel diyor güncelleme yapmıyor. Update service ve companion denedim hiçbirinde durum değişmedi. Turkcell den alınan cihaz oludğu için falan yazıyor bazı forumlarda bunun için ne yapmam gerekiyor. Güncellemeyi nasıl yapacağım. Acaba fabrika ayarlarına dönsem yeni güncelleme olarak 4.0.4 bulur mu ?

Kardeş Flashtool ile son sürümü flaşlaman lazım. Hem Türkcell uygulamaları kalkar.

karakavuz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu haliyle güncelleme şansım yok mu peki. ben rom istemiyorum çünkü.

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
Bunun için Tim lerden yardım isteyebilirsiniz yada Sony yetkili servislerinden yakınlarınızda varsa on dk günceller verirler bir alternatifte wotanserver üzerinde 2 eu vererek Türkiye için 4.1.B.0.587 nolu FW yükleyebilirsiniz

yalancibahar

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Bu haliyle güncelleme şansım yok mu peki. ben rom istemiyorum çünkü.
Kardeş pc companion veya seus tan yüklediğinde rom zaten :D.
Flaştol ile flaşlayıncada aynı romu yükleyeceksin pc companionla güncelleyincede aynı romu ama sen bilirsin.

karakavuz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Garanti kapsamına flan çıkıyor mu simdiye kadar sadece update service ile güncelleme yaptım flashtool ile nasıl olur ne olur bilmiyorum arkadaşım. Yani ben simdi 4.0.4 güncellemesini flashtool ile yapsam garantisinde yada cihazda bir sıkıntı oluyor mu ? Olmuyorsa nasıl yapıcam bi zahmet özetle bir tarif ediver :D

yalancibahar

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Garanti kapsamına flan çıkıyor mu simdiye kadar sadece update service ile güncelleme yaptım flashtool ile nasıl olur ne olur bilmiyorum arkadaşım. Yani ben simdi 4.0.4 güncellemesini flashtool ile yapsam garantisinde yada cihazda bir sıkıntı oluyor mu ? Olmuyorsa nasıl yapıcam bi zahmet özetle bir tarif ediver :D

Garantiden çıkmaz , ancak farklı ülke romu flaşlanacağı için rom değişecek. Olaki servislik bir durum olursa Türk romu'nu bulup flaşlaman gerekir. Eğer düşünürsen rom flaşlama ve root işlemini anlayacağın şekilde anlatabilirim.

karakavuz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Garantiden çıkmaz , ancak farklı ülke romu flaşlanacağı için rom değişecek. Olaki servislik bir durum olursa Türk romu'nu bulup flaşlaman gerekir. Eğer düşünürsen rom flaşlama ve root işlemini anlayacağın şekilde anlatabilirim.

Çok iyi olur hocam ben telefonumu turkcell den aldım. o yüzden romla birlikte gelen turkcell programlar da var. servise yollamak gerekince sanırım aynı rom u yüklemek gerekir ama onu da nerden bulacam işi garantiye alıp yüklemek lazım. bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.

karakavuz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşm flash lama işini hallettim. 2.3.4 yükledim fakat direk 4.0.3 kullanmıştım hiç kullanmamıştım eski sürümü o yüzden özellik olarak yetersiz geldi bana. diğer sürüm daha kullanışlıydı fakat tabiki 2.3.4 daha hızlı. hız mı özellik mi arasında kalıyor insan gerçekten. 4.0.4 sürümü nasıl bilmiyorum birde onu denemek istiyorum aslında. Saygılarımla. Sizlerinde görüşleri beni mutlu eder.

yalancibahar

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Arkadaşm flash lama işini hallettim. 2.3.4 yükledim fakat direk 4.0.3 kullanmıştım hiç kullanmamıştım eski sürümü o yüzden özellik olarak yetersiz geldi bana. diğer sürüm daha kullanışlıydı fakat tabiki 2.3.4 daha hızlı. hız mı özellik mi arasında kalıyor insan gerçekten. 4.0.4 sürümü nasıl bilmiyorum birde onu denemek istiyorum aslında. Saygılarımla. Sizlerinde görüşleri beni mutlu eder.

4.0.4 tabikide çok süper. Ancak aşırı kasmalar var o yüzden yeni çıkacak olan 4.0.4 ü beklemende fayda var.

karakavuz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Telefonu 4.0.4 yaptım ama felç oldu resmen. inanılmaz kasmalar oluyor.. yenisi ne zaman çıkacak acep bilen var mı

yalancibahar

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Telefonu 4.0.4 yaptım ama felç oldu resmen. inanılmaz kasmalar oluyor.. yenisi ne zaman çıkacak acep bilen var mı

Kardeş, pc companiondan tekrar onar düzelir. Yedeklerini al, sıfırdan onar. Yeni güncellemenin performansa pek bi etkisi olmayacak gibi görünüyor.