Kadir Sekme
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 2
Navigasyon ? Sygic kullanıyorum gayet güzel yönlendiriyor ?
Lord sayende alıştık sygic kullanmaya bakkala bile gitsem açıyorum

Navigasyon ? Sygic kullanıyorum gayet güzel yönlendiriyor ?
vay arkadaş sen neymişsin be, şimdiye kadar. ama reklam yapman şart![]()
Tabii ki alışacaksınLord sayende alıştık sygic kullanmaya bakkala bile gitsem açıyorum![]()
Flip Cover almaarkadaslar merhabalar. uzun bir zamandır giremiyodum nasılsınız bakalımben siyah galaxy s2 cihazima filip cover bakiyorum hangi renk onerirsiniz
KesinlikleS3 almanya rom'u yükledim 4,1,2 multi window özelliği harika![]()
KesinlikleTelefon gayet stabil çalışıyor ama kasmalar ve takılmalar oluyor ama en aza indirilmiş
Ben Android Revolution HD yüklemeyi düşünüyorum
![]()
KesinlikleTelefon gayet stabil çalışıyor ama kasmalar ve takılmalar oluyor ama en aza indirilmiş
Ben Android Revolution HD yüklemeyi düşünüyorum
![]()
Dünden beri telefona 3 Rom yükledim 16 defa yanlışlıklardan dolayı kurup durdum üst üste 16 defa şimdi yine kuruyorum. En iyisi MS Team HD imiş bu aradaaynen katiliyorum vodafone uygulamalari var onlari kaldirdim
revolutin hd rom u bilmiyorum bi bakayim nasil bisey
![]()
Hiç bilmiyorum BabaBeyler Poland Rom'u yüklü bende.UK çıkmış.United Kingdom ROM'unun yalın versiyonu BTU olan dimi ?
Flip Cover almaO kabı bir türlü sevemedim
Git güzel bir kap al yere düşünce bir şey olmasın
![]()
Getittirdesenli resimli kap istiyorum onuda bulamiyorum![]()
evet firefox cidden işe yaradı teşekkürlerama ufak bi sorun daha var yani o kdrda ufak diil biraz sinir bozucu
şimdi diziyi filmi izliyebiliyorum ama videoyu izlerken tam ekran yapma seçeneği çıkmıyor, üstta sağda solda sayfanın yazıları duruyor :/ mesela chromede tam ekran yapabiliyoduk ama firefoxta olmadı
onada bi çözümün varsa yatar kalkar dua ederim sana
)
Nasıl yani aceba ?bende s3 aldım benim bi sorunum var.çektiğim fotografları bi süre sonra görüntüleyemiyorum? yardımcı olabilir misiniz?:bored:
Telefonunu güncelle bence çünkü bugüne kadar hiç rastlamadım böyle bir duruma. Pardon pek yardımcı olamadım ama güncellersen sorun gider diye düşünüyorumfotoyu çektiğim zaman gösteriyor ama bi süre sonra galeriye girip baktığımda bazı fotoğraflarda görüntülenemiyor yazıyor. bende anlayamadım
Rehberdeyken menü tuşuna bas Görüntülenecek kişiler'e gir oradan seçMerhaba Arkadaşlar S3 ü yeni aldım. rehperi samsung account ile güncelle ,face vb ile güncelle derken kaybettim(( ne yapacağım şimdi yardımlarınız rica
15-40Arkadaslar sizce s3 hangi yaş için uygun acaba gerçi ben yine her türlü alacağım ama yinede sorayım dedim![]()
Daha yolun başındasın ondan Custom Rom at diyemem.Teknosadan aldım 4.1.1 kuruluydu ve kapalı kutu olarak aldım ertesi gün kamera durduruldu hatası almaya başladım fabrika ayarlarına döndürmeme rağmen düzelmedi yardımcı olurmusunuz