Samsung Galaxy S3 Kullananlar Kulübü

S

SDN Okuru

SDN Okuru
kırmızı bir çerçeve uygulamalara tıkladığımda ve geçişlerde yanıp sönüyor nasıl durdurabilrim bunu

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Lütfen yardımcı olurmusunuz banada kırmızı çerçeve neden yanıp sönüyor telefonumda açıp kapatınca da çıkıyor sürekli :((

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ben bulamadım özür dilerim ama yardımcı olursanız sevinirim sitede ne nerede en iyi sizler bilirsiniz eğer bu konuyla ilgili bir cevap varsa copy pase ile ya da link ile yönlendirme yaparak paylaşırsanız sevinirim saygılarımla

BlackShopAre

Doçent
Reaksiyon puanı
1
arkadaslar merhabalar. uzun bir zamandır giremiyodum nasılsınız bakalım :D ben siyah galaxy s2 cihazima filip cover bakiyorum hangi renk onerirsiniz

lordarcual

Profesör
Reaksiyon puanı
6
arkadaslar merhabalar. uzun bir zamandır giremiyodum nasılsınız bakalım :D ben siyah galaxy s2 cihazima filip cover bakiyorum hangi renk onerirsiniz
Flip Cover alma :) O kabı bir türlü sevemedim :) Git güzel bir kap al yere düşünce bir şey olmasın :D

M@STER

Profesör
Reaksiyon puanı
5
S3 almanya rom'u yükledim 4,1,2 multi window özelliği harika :)

El Padrino

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
70
Kesinlikle :) Telefon gayet stabil çalışıyor ama kasmalar ve takılmalar oluyor ama en aza indirilmiş :) Ben Android Revolution HD yüklemeyi düşünüyorum :)

Beyler Poland Rom'u yüklü bende.UK çıkmış.United Kingdom ROM'unun yalın versiyonu BTU olan dimi ?

ömer2323

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhaba ben bı galaxy s3 aldım ıkı ay oldu andoıd 4.1.1 ı otomotık yukledım ama telefonu acarken ve kaparken samsun acılıs sesı gelıyor goruntu yok ve sınyal ısıgı yanmıyo sadece acarken ve kaparken ne yapmalıyım ya google play storede otomatık guncellestırmlerı ızın ver butonunu secmıstım andoıdın yenı surumunu kendı otomatık yukledı ondan mı sorun kaynaklanıyo onuda tam bıyom ama bı anada bu aksam telefonu acarken oldu acılıs sesı geldı ama orda kı samsung sımgesı gelmedı bu ekran acılıs ozellıklerı varmı telefonun ekran fılmı mı yanmıs olabılır yoksa cok acele yardım edın lutfen

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Orjinal galaxy s3 lerin fiyatı şuan ne kadar, gördüğüm kadarıyla 1.300'e de var 1.700'e de var ney bunların arasındaki fark çin malı, çakma vs. olabilirmi?

M@STER

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Kesinlikle :) Telefon gayet stabil çalışıyor ama kasmalar ve takılmalar oluyor ama en aza indirilmiş :) Ben Android Revolution HD yüklemeyi düşünüyorum :)
:) aynen katiliyorum vodafone uygulamalari var onlari kaldirdim :) revolutin hd rom u bilmiyorum bi bakayim nasil bisey :)

lordarcual

Profesör
Reaksiyon puanı
6
:) aynen katiliyorum vodafone uygulamalari var onlari kaldirdim :) revolutin hd rom u bilmiyorum bi bakayim nasil bisey :)
Dünden beri telefona 3 Rom yükledim 16 defa yanlışlıklardan dolayı kurup durdum üst üste 16 defa şimdi yine kuruyorum. En iyisi MS Team HD imiş bu arada :) Ama beyler benim anlamadığım mesela bir Fix yapıyorum CWM'ye girip ".zip" tarafından flashlıyorum sonra telefon açılınca "Sistem UI" durduruldu gibi bir şey çıkıyor ve o üstteki bildirim çubuğu kayboluyor (Bir dahada çıkmıyor) ? Bilen var mı nedir bu ? Veya ne türde yükleniyor bu ?

Beyler Poland Rom'u yüklü bende.UK çıkmış.United Kingdom ROM'unun yalın versiyonu BTU olan dimi ?
Hiç bilmiyorum Baba :(

finisterre

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
beyler 4.1.2 ingiltere romunu odin ile kurmaya calistim lakin sorun yasiyorum. pda 'dan tar file secip start sectigimde bi sure sonra failed uyarisi aliyorum. onceden de odin kullanmistim ilk defa oldu. yardimci olursaniz sevinirim. bu arada rom u sammobile linkinden ingiltere(BTU) olarak indirdim.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bende s3 aldım benim bi sorunum var.çektiğim fotografları bi süre sonra görüntüleyemiyorum? yardımcı olabilir misiniz?:bored:

ufuk256

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
evet firefox cidden işe yaradı teşekkürler :) ama ufak bi sorun daha var yani o kdrda ufak diil biraz sinir bozucu :) şimdi diziyi filmi izliyebiliyorum ama videoyu izlerken tam ekran yapma seçeneği çıkmıyor, üstta sağda solda sayfanın yazıları duruyor :/ mesela chromede tam ekran yapabiliyoduk ama firefoxta olmadı :( onada bi çözümün varsa yatar kalkar dua ederim sana :))

Dolphin browser tavsiye ederim kardeşim. Markette araştır bulursun

finisterre

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
4.1.2 sürümü yükledim gayet guzel arkadaslar. Rehber sorunu devam ama takdire şayan genel olarak.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
fotoyu çektiğim zaman gösteriyor ama bi süre sonra galeriye girip baktığımda bazı fotoğraflarda görüntülenemiyor yazıyor. bende anlayamadım

lordarcual

Profesör
Reaksiyon puanı
6
fotoyu çektiğim zaman gösteriyor ama bi süre sonra galeriye girip baktığımda bazı fotoğraflarda görüntülenemiyor yazıyor. bende anlayamadım
Telefonunu güncelle bence çünkü bugüne kadar hiç rastlamadım böyle bir duruma. Pardon pek yardımcı olamadım ama güncellersen sorun gider diye düşünüyorum :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Merhaba Arkadaşlar S3 ü yeni aldım. rehperi samsung account ile güncelle ,face vb ile güncelle derken kaybettim :((( ne yapacağım şimdi yardımlarınız rica

lordarcual

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Merhaba Arkadaşlar S3 ü yeni aldım. rehperi samsung account ile güncelle ,face vb ile güncelle derken kaybettim :((( ne yapacağım şimdi yardımlarınız rica
Rehberdeyken menü tuşuna bas Görüntülenecek kişiler'e gir oradan seç :) İnşallah olur bakalım :)

Impacto

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Teknosadan aldım 4.1.1 kuruluydu ve kapalı kutu olarak aldım ertesi gün kamera durduruldu hatası almaya başladım fabrika ayarlarına döndürmeme rağmen düzelmedi yardımcı olurmusunuz

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaslar sizce s3 hangi yaş için uygun acaba gerçi ben yine her türlü alacağım ama yinede sorayım dedim :D

lordarcual

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Arkadaslar sizce s3 hangi yaş için uygun acaba gerçi ben yine her türlü alacağım ama yinede sorayım dedim :D
15-40 :) Aslında her yaş içinde :) Yinede bu yaş arasında kullanıyorlar daha çok. :D

Teknosadan aldım 4.1.1 kuruluydu ve kapalı kutu olarak aldım ertesi gün kamera durduruldu hatası almaya başladım fabrika ayarlarına döndürmeme rağmen düzelmedi yardımcı olurmusunuz
Daha yolun başındasın ondan Custom Rom at diyemem. :) Benimde bu sorun olmuştu bir aralar bende gidip güncellemiştim Odin ile sorun düzelmişti. Telefona yeniden Rom kur Odin ile :) Konumden nasıl Odin ile güncelleyeceğine bakabilirsin :)