Aynı uygulamayı 2 defa kurmak?

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
biraz tuhaf bi istek olacak ama :)

herhangi bir uygulamayı 2 tane kurmak istiyorum. yani diyelimki winamp uygulamasını yükledim ben bunun yanına aynı uygulamayı sanki başka bir uygulamaymış gibi kurmak istiyorum? mümkün müdür?

eskiden java uygulamalarda Manifest dosyasıydı sanırım, bunun içinden uygulama ismini değiştirince tekrar kurulum yapabiliyorduk :) aynı şekil apk uygulamalarında da denedim (APK Tool ile) ama yüklemede paket ayrıştırmada hata var uyarısı veriyor.

yani kısaca ben telefona winamp1 , winamp2 diye aynı uygulamayı kurmak istiyorum?

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
la benim isteklerim çok mu tuhaf hiç kimse yorum yazmıyor :mrgreen:

hamza5806

Profesör
Reaksiyon puanı
22
bence olmaz bende aynı şeyi daha dün asphalt 7 için denedim hem 1.3 hem 1.4 versiyonlarını denedim olmadı:(

Strake

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Başka bölümlere durarsan bence olur :)

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
Mantıken kurulması lazım ama nasıl yapılır araştırmak lazım

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
neden ? :D amaç,sebep ? :D

çok pis planlarım var :devil:

yani birini c ye diğerini d ye kur abi sonra burada iki uygulama oluşur farklı ortamlarda çalışacağı için sorun olacağını sanmıyorum :)

uygulamayı c ye yada d ye (hafıza kartı) taşımak bu iş için yeterli olmaz. çünkü taşıma işlemi sadece belli başlı dosyaları taşıyor sadece. yani telefon yine aynı uygulamayı kurmaya izin vermez :)

clients

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
36
apk olusturmayi bilirsen ayni uygulamayi birden fazLa kurabilirsin. iphone da yapiyorum bu isi androidde basittir. sadece uygulama yazan birinden destek almak gerekli

Strake

Profesör
Reaksiyon puanı
7
çok pis planlarım var :devil:

uygulamayı c ye yada d ye (hafıza kartı) taşımak bu iş için yeterli olmaz. çünkü taşıma işlemi sadece belli başlı dosyaları taşıyor sadece. yani telefon yine aynı uygulamayı kurmaya izin vermez :)
ben bilgisaray sanıyorum telefonda böyle birşey olması mantıken olmaz zaten :)

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
apk olusturmayi bilirsen ayni uygulamayi birden fazLa kurabilirsin. iphone da yapiyorum bu isi androidde basittir. sadece uygulama yazan birinden destek almak gerekli

şuan kurulumu yapabiliyorum yanyana kuruluyor :) ama orjinali çalışırken benim yaptığımı çalıştırdığımda uygulama durdu diyor :/

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Hort olucak ama rica etsem nasıl aynı uygulamayı 2 kere çalıştırdığını anlatabilir misiniz ? Aynı anda çalışmasalarda olur :)

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
Hort olucak ama rica etsem nasıl aynı uygulamayı 2 kere çalıştırdığını anlatabilir misiniz ? Aynı anda çalışmasalarda olur :)

amacını anlayabiliyorum :D boşuna uğraşma olmuyor. ama yinede istiyorsan apktool ile editleyip uygulamanın ismini değiştirdim sadece :) com.winamp1 tarzında küçük bir değişiklik ile kuruluyor ama açılırken hata veriyor :)

HeroGaki

Doçent
Reaksiyon puanı
10
[MENTION=130683]android3[/MENTION]
Winat9 u kuramazsın :)

engerex

Dekan
Reaksiyon puanı
26
(varsayımlarla konuşuyorum)
1. Uygulama ID numaraya sahiptir. Bu ID numaranın değiştirilmesi gerekecek. Değişmezse üstüne kurulur.
2. Aynı zamanda ana çalıştırma dosyasının adı değişmeli.
3. Kurulum yolu değişmeli.
4. Sistem adı varsa değişmeli.