SDN Fenerbahçe Kulübü

gs_kadir

Profesör
Reaksiyon puanı
8
A-kB7sdCUAI9azz.jpg:large

Fenerbahçe - Bate Borisov maçının oynanacagı 5.500 Kişilik Bate Horodskiy Stadyum'u :D

Bate ŞL maçlarını Minsk te oynamış.Fb maçı da orda olur büyük ihtimal

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
herşeyin hayırlısı diyelim şimdiden sevinmeyelim..

A-j_8HxCcAA_Yas.jpg

Bugünkü akşam gazetesinin kura tahminlerine bakın :)

çok şaşırdım.. bir de bu var.. bu kadar tesadüf olabilir mi?

UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 kura çekimi öncesi, sistemi deneme amaçlı çekilen kuranın, gerçek kuralarla aynı çıkması kafaları karıştırdı.

UEFA'nın kuralardan önce geleneksel olarak prova ettiği teknolojik sistemde çekilen kuralar, gerçek kura çekiminden önce internet ortamına düşmüştü.

Kura çekiminin gerçekleştirilmesinden sonra, prova çekimdeki kuraların tamamının çıkması sonrası futbolseverler ufak çaplı bir şok yaşadı. Temsilcimiz Galatasaray'ın taraftarları ise çekilen kuradan oldukça memnun gözüküyor.
Kaynak

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
üzerine düşmek lazim sonradan belkı baska bisiler cıkmasn

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
farkındayim ama bir okadar da icine kurt düsürüyor insan da

12233_407870235959789_249463721_n.jpg

durmak yok.. !

Reaksiyon puanı
10,315
bizim toplanmamıza daha çok var.. sezonun ilk yarısı bu hafta bitiyor.. ara falan derken sizde zaten tamamen iyileşmiş olursunuz... gelirsiniz ve hep beraber izleriz...

tamam o zaman, inşaallah diyelim.
organizasyon sana ait abisi, yani haberleşme vs.
ee başkan olmak kolay değil demi ama?! :)

cobra11

Profesör
Reaksiyon puanı
16
İyi akşamlar.. :)

12210_460519927343008_1002596708_n.jpg

@cobra11; ne güzel olur ya.. @ndrshn; onu kararlaştıracağız.. zaten daha vaktimiz var..

İstanbulda yaşasaydım büyük ihtimal yakınlarından almıştım kombinemi [MENTION=158637]angel75[/MENTION] :)

Olurya buluşma zamanı bende istanbulda olursam bende yanınızda olurum inşallah :)

cobra11

Profesör
Reaksiyon puanı
16
Aykut Kocaman Ne Demişti; Bir Takımın Kaderiyle Böyle Oynanmamalı Yazıklar Olsun!..

Militarist

Dekan
Reaksiyon puanı
130
hahahah diğer konuyu silmiş [MENTION=19025]AliA[/MENTION] :D :D

Şikayetini üstlerine bildir renkdaş. Bildirmişken spor bölümüne Fenerbahçeli mod ve sup mod atanmasını da öner bir zahmet. Galatasaray taraftar forumu mu teknoloji forumu mu diye sormayı da unutma.

proghakan

Asistan
Reaksiyon puanı
1
biz geçen sene çekilecektik abi bu ligden biz direndikçe bunlar her türlü pisliği üzerimizden oynuyor nedir bu arkadaş önüne gelenin bizimle bir düşmanlığı var fenerin başkanı şike yapmadı ama diğer yöneticiler yaptı diyerek feneri suçlu ilan ettiler zaten millete algı oluşturdular ispat edin yok kardeş sen suçlu olmadığını ispaat et diyorlar su savaşlarının olduğu maça adamlar 5 maç ceza verdi geldi bizim geçen seneki final maçına maçın bitiminden 8 dakika sonra polisin taraftara yaptığı ağır tahrik sonucu yeter diyerek tepkisine rakip takıma karşı yapılan birşey olmamasına rağmen 6 maç ceza nerede bu ADALET biri söylesin Başkanın dediği gibi MEİRELESE bi daha top oynatmamaları lazım hemen yarın tekrar yeni bir kararla 3 yıllık bi ceza verilsin..... BU SEVGİYİ BİTİREMEZSİNİZ UL.NNNNNNNNNN

Militarist

Dekan
Reaksiyon puanı
130
Geçen sene çekilecektik. Kalktı o tren. Bütün bu operasyonların Fenerbahçe'nin önünü kesmek Galatasaray'a yol vermek olduğunu sağır sultan biliyor artık. Galatasaray 5 yıl üstüste şampiyondur beyler. Geçmişler olsun. Adaletin ruhuna El Fatiha.
[MENTION=82762]proghakan[/MENTION] [MENTION=20926]checkirge[/MENTION] [MENTION=71554]cobra11[/MENTION] [MENTION=65297]ndrshn[/MENTION] unuttuğum üyeleri sen etiketle bir zahmet [MENTION=71554]cobra11[/MENTION] mobilim şuan zor oluyor benim yazmadıklarımı sen etiketle bu mesajıma cevaben. Seyyah ı [MENTION=47324]mustang[/MENTION] ı benim yazmadığım kim varsa [MENTION=167111]Loki Rulez[/MENTION]i bütün Fenerbahçeliler spor forumunda bu konu dışında yazmamaya davet ediyorum. Bırakın kendileri çalıp kendileri oynasınlar. Duyanlar duymayanlara söylesin. Spor bölümüne yazmam ben artık bu forumda. Yazarsam bu konuya yazarım.

VincentVega

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Ben de bu saatten sonra bu konudan başka yere yazmam spor forumunda.
Herşeyi başka yerlerinden anlayan, okumadan dur iki yorum yazayım da dalga geçelim, bilir bilmeden saçma sapan şeyleri savunan, objektiflikten nasibini alamamış, sadece kendi egosunu tatmin etmeye çalışan insanlar(!) oldukça ben yokum diğer spor konularında.

Militarist

Dekan
Reaksiyon puanı
130
Herkes sözünün arkasında dursun. Ben yazmam. Yazanı da ayıplamam. Ricam yazmamanız yönünde. Diğer bölümlere ağırlık verin. Müzik olur konu dışı olur donanım haberleri olur cart olur curt olur. Bu konu dışında yazmayın spor bölümüne. Sinirden elim ayağım titriyor. Gidin galatasaray forumlarına üye olun orada yazın daha iyi.

cobra11

Profesör
Reaksiyon puanı
16
Neden yazmıyoruzki? Onlar yazmasın. Biz hep böyle omuz omuza tek yumruk olalım yeter.

Herşeyi 2 günde unutan bir milletin,538 gündür direnen onurlu evlatlarına "Fenerbahçe Taraftarı" denir.

Alsan da Fenerbahçem gençliğimin yarısını.. Seni yarı yolda bırakanın Anasını Avradını !

benim için olay budur...

mutahhar

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Geçen sene çekilecektik. Kalktı o tren. Bütün bu operasyonların Fenerbahçe'nin önünü kesmek Galatasaray'a yol vermek olduğunu sağır sultan biliyor artık. Galatasaray 5 yıl üstüste şampiyondur beyler. Geçmişler olsun. Adaletin ruhuna El Fatiha.
[MENTION=82762]proghakan[/MENTION] [MENTION=20926]checkirge[/MENTION] [MENTION=71554]cobra11[/MENTION] [MENTION=65297]ndrshn[/MENTION] unuttuğum üyeleri sen etiketle bir zahmet [MENTION=71554]cobra11[/MENTION] mobilim şuan zor oluyor benim yazmadıklarımı sen etiketle bu mesajıma cevaben. Seyyah ı [MENTION=47324]mustang[/MENTION] ı benim yazmadığım kim varsa [MENTION=167111]Loki Rulez[/MENTION]i bütün Fenerbahçeliler spor forumunda bu konu dışında yazmamaya davet ediyorum. Bırakın kendileri çalıp kendileri oynasınlar. Duyanlar duymayanlara söylesin. Spor bölümüne yazmam ben artık bu forumda. Yazarsam bu konuya yazarım.

Abi bu aklıma geldi ama bu seferde aradaki iletişim kopucak diye birşey demedim. öyle diyorsanız bizde katılırız buradan başka yere yazmayız. Ya bu androidden cevap yzmak ne zormuş

Militarist

Dekan
Reaksiyon puanı
130
Ben yazmam bu saatten sonra spor bölümüne. Arada bu konuya uğrar selam çakar uzarım spor bölümünden. İyi geceler herkese.

zeroaxa

Profesör
Reaksiyon puanı
6
kabul edelim onlar kalabalık :D biz azız burada :D bide fbli mod yok arkadaş, ben yanılmıyorsam 2010 da bıraktım gergin konulara girmemeyi ama böyle yalnız başına çırpınan ve haklı olduğuna inandığım konularda destek olmak lazım diye yazdım

evet en güzeli girmemek kendi aralarında atıp tutsunlar, paslaşsınlar, kendilerini tatmin etsinler

Militarist

Dekan
Reaksiyon puanı
130
herkes uyarsa bende uyarım bu duruma ama bence uyulmamalı. :)

Uyun arkadaş. En azından sezon sonuna kadar. O da olmazsa 3 ay 2 ay 1 ay 1 hafta. Tepkinizi gösterin. Nedir arkadaş bu? Söz konusu Fenerbahçe olunca 17 takım taraftarı yüklendikçe yükleniyor. Bırakın ne halleri varsa görsünler ya. Gidin Fenerbahçe taraftar forumlarında haykırın sevginizi, isyanınızı.

cobra11

Profesör
Reaksiyon puanı
16
PFDK’nın oyuncumuz Raul Meireles hakkında vermiş olduğu 12 maçlık ceza kamuoyunun malumudur.

Bilinmelidir ki Fenerbahçe Yönetim Kurulu olarak, haksız ve mesnetsiz olarak verilmiş bu cezanın tarafımızdan kabul edilebilir nitelikte olmadığını ve bu cezanın futbolcumuz Raul Meireles’e değil tüm camia olarak Fenerbahçe’ye verilmiş bir ceza olduğunun farkındayız.

PFDK kararı sonrasında bu kararla ilgili olarak devam eden disiplin yargılaması nedeniyle göstermek zorunda olduğumuz sabır ve sukunet saklı kalmak kaydıyla;
Fenerbahçe Yönetim Kurulu’nun olağanüstü olarak toplanacağını, Kararla ilgili olarak Tahkim Kuruluna gerekli müracaatın yapılacağını ve duruşma talep edileceğini,
Tahkim Kurulu’nda yapılacak duruşmaya Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Sayın Aziz Yıldırım ve diğer tüm ilgililerin bizzat katılacağını,
Tarafımızdan konuya verilen önem nedeniyle hukuki mücadelemizin devamında ise Yönetim Kurulumuz tarafından alınacak kararların radikal ve Türk futbolunu yakından ilgilendirecek nitelikte kararlar olacağını tüm kamuoyuna bildiririz:

Fenerbahçe Spor Kulübü

mutahhar

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Kendimi bildim bileli 17 takım bir olup bize sataşıyorlar. Bir süre sonra kendimi bir israilli gibi hissedeceğim. Biz ne yaptık size yenmekten başka ? Gökten taş düşse ihale bize kalıyor. [MENTION=64194]zeroaxa[/MENTION] abinin de dediği gibi bizden kalabalıklar ama olsun biz bize yeteriz, çünkü Fenerbahçeliyiz...

Militarist

Dekan
Reaksiyon puanı
130
Rahatsız edici yazılar yazanları engelleyin profillerinden ben öyle yapıyorum. Birisi babası yaşındaki adama azize mi diyor? Engelleyin gitsin. Fenevbahçe mi yazıyor biri? Engelleyin gitsin. Şikeci mi diyor biri iki mesajından birinde? Engelleyin gitsin.

zeroaxa

Profesör
Reaksiyon puanı
6
çok kötü bir özelliğimiz var kardeşim son maç adamı değiliz

son 10 yıldaki başarılara bak, sonrada son maçta kaybedilenlere

bu fobimiz olmasaydı yine bu kadar düşmanımız olacaktı ama söyleyecek lafları olmayacaktı

demişsinya 17 takımın düşmanı fener yanlış kardeşim 17 takımın rakibi fener