gs_kadir
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 8
![]()
Fenerbahçe - Bate Borisov maçının oynanacagı 5.500 Kişilik Bate Horodskiy Stadyum'u![]()
Bate ŞL maçlarını Minsk te oynamış.Fb maçı da orda olur büyük ihtimal
![]()
Fenerbahçe - Bate Borisov maçının oynanacagı 5.500 Kişilik Bate Horodskiy Stadyum'u![]()
herşeyin hayırlısı diyelim şimdiden sevinmeyelim..
![]()
Bugünkü akşam gazetesinin kura tahminlerine bakın![]()
üzerine düşmek lazim sonradan belkı baska bisiler cıkmasn
bizim toplanmamıza daha çok var.. sezonun ilk yarısı bu hafta bitiyor.. ara falan derken sizde zaten tamamen iyileşmiş olursunuz... gelirsiniz ve hep beraber izleriz...
hahahah diğer konuyu silmiş malum arkadaşşş![]()
![]()
hahahah diğer konuyu silmiş [MENTION=19025]AliA[/MENTION]![]()
![]()
Geçen sene çekilecektik. Kalktı o tren. Bütün bu operasyonların Fenerbahçe'nin önünü kesmek Galatasaray'a yol vermek olduğunu sağır sultan biliyor artık. Galatasaray 5 yıl üstüste şampiyondur beyler. Geçmişler olsun. Adaletin ruhuna El Fatiha.
[MENTION=82762]proghakan[/MENTION] [MENTION=20926]checkirge[/MENTION] [MENTION=71554]cobra11[/MENTION] [MENTION=65297]ndrshn[/MENTION] unuttuğum üyeleri sen etiketle bir zahmet [MENTION=71554]cobra11[/MENTION] mobilim şuan zor oluyor benim yazmadıklarımı sen etiketle bu mesajıma cevaben. Seyyah ı [MENTION=47324]mustang[/MENTION] ı benim yazmadığım kim varsa [MENTION=167111]Loki Rulez[/MENTION]i bütün Fenerbahçeliler spor forumunda bu konu dışında yazmamaya davet ediyorum. Bırakın kendileri çalıp kendileri oynasınlar. Duyanlar duymayanlara söylesin. Spor bölümüne yazmam ben artık bu forumda. Yazarsam bu konuya yazarım.
Ben yazmam bu saatten sonra spor bölümüne. Arada bu konuya uğrar selam çakar uzarım spor bölümünden. İyi geceler herkese.
herkes uyarsa bende uyarım bu duruma ama bence uyulmamalı.![]()