Gece gündüz düşünmekten sıkıldım 2 yıllık ciddi bir beraberliğim var nişan yüzüklerini taktık kız istanbulda ben ankaradayım biraz birikmiş param vardı kızla evlenmek için mantar üretim tesisi kurdum her şey hazırdı müşterilerim bile hazırdı fakat mantarlar çıkmayınca şapa oturdum mantarları istanbuldan buraya getirmek maliyetli iş ayrıca tesise ton bazında yerleştirdiğim için 6 7 eleman çalışıyor ve onların paralarını da nakit ediyorum anlayacağınız ciddi anlamda para kaybı.Mantar çıkmadığı için dükkan kirasını ödeyemedim tesise harcamış olduğum borçla aldığım malzemeler var onların parasını ödeyemedim eğer mantarlar çıksaydı 12.12.2012 de evlenecektik o da olmadı, şu an iş bakıyorum ama bulamadım ciddi anlamda borç batağına batmış durumdayım, şirket sadece hatalı ürünü değiştireceğini söylüyor o kadar.Yaklaşık olarak 4 aydır sevdiğimi göremiyorum geçen gün uçakla gelecekti gelme yerine bileti ertele dedim çünkü benim oturduğum yerle havaalanı zıt yönlerde ve taksiyle gidip gelsem dünyanın parasını tutuyor.Kıza da hak veriyorum uzun zaman oldu görüşemiyoruz huysuzlanıyor tersleniyor fakat bugün bana attığı mesaj beni iyice üzdü halbuki durumumu ne halde olduğumu çok iyi biliyor, bana ilişkiyi artık sonuca bağlayalım hayat çabuk geçiyor çok zaman kaybettik kaybetmeye devam ediyoruz artık ben kendi hayatımı kurmak istiyorum diye mesaj çekti.
Bilmiyorum ne yapmalı ?
Bilmiyorum ne yapmalı ?