Nasıl Yapmalı ?

meksus

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Gece gündüz düşünmekten sıkıldım 2 yıllık ciddi bir beraberliğim var nişan yüzüklerini taktık kız istanbulda ben ankaradayım biraz birikmiş param vardı kızla evlenmek için mantar üretim tesisi kurdum her şey hazırdı müşterilerim bile hazırdı fakat mantarlar çıkmayınca şapa oturdum mantarları istanbuldan buraya getirmek maliyetli iş ayrıca tesise ton bazında yerleştirdiğim için 6 7 eleman çalışıyor ve onların paralarını da nakit ediyorum anlayacağınız ciddi anlamda para kaybı.Mantar çıkmadığı için dükkan kirasını ödeyemedim tesise harcamış olduğum borçla aldığım malzemeler var onların parasını ödeyemedim eğer mantarlar çıksaydı 12.12.2012 de evlenecektik o da olmadı, şu an iş bakıyorum ama bulamadım ciddi anlamda borç batağına batmış durumdayım, şirket sadece hatalı ürünü değiştireceğini söylüyor o kadar.Yaklaşık olarak 4 aydır sevdiğimi göremiyorum geçen gün uçakla gelecekti gelme yerine bileti ertele dedim çünkü benim oturduğum yerle havaalanı zıt yönlerde ve taksiyle gidip gelsem dünyanın parasını tutuyor.Kıza da hak veriyorum uzun zaman oldu görüşemiyoruz huysuzlanıyor tersleniyor fakat bugün bana attığı mesaj beni iyice üzdü halbuki durumumu ne halde olduğumu çok iyi biliyor, bana ilişkiyi artık sonuca bağlayalım hayat çabuk geçiyor çok zaman kaybettik kaybetmeye devam ediyoruz artık ben kendi hayatımı kurmak istiyorum diye mesaj çekti.

Bilmiyorum ne yapmalı ?

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
Allah sabır versin kardeşim, çok zor bir durum. Ne yapayım ne edeyim demek yerine bir an önce bir iş bulup para kazanmaya bak. İnşallah en kısa sürede borçlarını ödeyip rahata erersin.

meksus

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Allah sabır versin kardeşim, çok zor bir durum. Ne yapayım ne edeyim demek yerine bir an önce bir iş bulup para kazanmaya bak. İnşallah en kısa sürede borçlarını ödeyip rahata erersin.

teşekkür ederim

djvietnam

Profesör
Reaksiyon puanı
8
zor bi durum işin içinde bide ablamız var oda ayrı bir sıkıntı insan uyuyamaz allah yar ve yardımcın olsun sabret canını sıkma hiç bir şey ne senden nede ablamızdan önemli değil tez zamanda güzel günlere kavuşur ve evlendiğinizde çoçuklarınıza anı olarak bunları anlatırsınız ne zorluklar yaşadığınızı

meksus

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
zor bi durum işin içinde bide ablamız var oda ayrı bir sıkıntı insan uyuyamaz allah yar ve yardımcın olsun sabret canını sıkma hiç bir şey ne senden nede ablamızdan önemli değil tez zamanda güzel günlere kavuşur ve evlendiğinizde çoçuklarınıza anı olarak bunları anlatırsınız ne zorluklar yaşadığınızı

inşallah sağolasın

erenberk

Rektör
Reaksiyon puanı
100
Nişanlın seninle hemen evlenmek istiyorsa ve tabi sen de düşünüyorsan ona çeşitli çözümlerle yaklaşabilirsin. Ne bileyim nikahı şimdi yaparsınız düğünü Ağustos'ta (nikah peşine hemen aynı evde yaşamak zorunda da değilsiniz) ve bu arada her şeyi yoluna sokmak için uzunca bir süre kazanırsın.