Call of duty modern warfare 2 açılmıyor

hulusi98

Asistan
Reaksiyon puanı
8
Bilgisayarıma yeni windows 7 indirdim.Bugün call of duty modern warfare 2 satın aldım oyun steam dan oynanıyo yüklü steam bende ama oyuna tıklıyorum başlatılıyor diyor girmiyor çok sinir bozdu bunun nedeni nedir bilen varmı?Bir program eksik falan olabilirmi acil cevap gerek :(

rozabay

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Yüklü yeni yükledi daha şimdi.ama girmiyor delirdim burda !!!

Steam programını çalıştırın, kütüphane sekmesine tıklayın, ilgili oyuna sağ tıklayıp özellikler deyin. Yerel dosyalar sekmesine gelin. Daha sonra dosyaları doğrula düğmesine basın ve dosyaların doğrulanmasını sağlayın. Bu sorununuzu çözmezse ekran kartınızın sürücüsünün güncel olduğundan emin olun, değilse güncelleyin.

hulusi98

Asistan
Reaksiyon puanı
8
Steam programını çalıştırın, kütüphane sekmesine tıklayın, ilgili oyuna sağ tıklayıp özellikler deyin. Yerel dosyalar sekmesine gelin. Daha sonra dosyaları doğrula düğmesine basın ve dosyaların doğrulanmasını sağlayın. Bu sorununuzu çözmezse ekran kartınızın sürücüsünün güncel olduğundan emin olun, değilse güncelleyin.
Öncelikle yardım ettiğiniz için teşekkürler,sorun windows 7 orjinal olmadığından kaynaklı xp yükliyicem.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Aynı sorun bende de var.

1. 'Ekran kartım' ve 'Nvidia Physx' güncel.
2. 'Steam' ve 'Call of Duty: Modern Warfare 2' güncel.

Sorun nedir anlayamadım. Lütfen yardımcı olun. Şimdiden teşekkür ederim!