• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Günün Sözü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan pajero
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
"Ve benim birdenbire yüzünü değil, gözünü değil, senin sesini göresim geldi." - Nazım Hikmet

Seni seven, kötü işlerden seni sakındırır; senden nefret eden ise seni bu işlere teşvik eder.

Hz.Hüseyin

"İnsanlar mutlaka değişir. Genellikle de asla olmayacaklarını söyledikleri şeye dönüşürler."” - Bukowski

"İstediğin kadar bağır, çağır. Susan birini asla yenemezsin." /Fringe/

Anladım seni topall :P

151055_462117821455_17900841455_6213546_5314494_n.jpg

‎"Ey Gönül!
Dikkat et âhir zaman bu! Nefsine uyup da sûrete aldanma! İblisin bile mâşallah dediği kullar var. Seveceksen sev vefâ nedir takvâ nedir bileni! İçinde cennet saklayan virane kullar var..! "

Mevlana ...

"Dünyada belki en geçici en vefasız şey 'dostluk'tur. Bir elbise bile bir dosttan fazla dayanıklıdır." - Ahmet Muhip Dıranas

"Eğer, güneşi gözden kaçırdım diye, gözyaşı dökersen yıldızları da gözden kaçırırsın." - Tevfik Fikret

"Her şahsın çalışmaya, işini serbestçe seçmeye, adil ve elverişli çalışma şartlarına ve işsizlikten korunmaya hakkı vardır. Herkesin, hiçbir fark gözetilmeksizin, eşit iş karşılığında eşit ücrete hakkı vardır. Çalışan her kimsenin kendisine ve ailesine insanlık haysiyetine uygun bir yaşayış sağlayan ve gerekirse her türlü sosyal koruma vasıtalarıyla da tamamlanan adil ve elverişli bir ücrete hakkı vardır. Herkesin menfaatlerinin korunmasi için sendikalar kurmaya ve bunlara katılmaya hakkı vardır."
[h=3]İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi, madde 23[/h]

''Ben kötü biri değilim. Sen iyi biri olmamı haketmemişsindir.''
(Batman The Dark Knight)

Programlanmış bir bilgisayar kadar özgür davranabilirsin. Bir dolar banknotu kadar biriciksin.

Chuck Palahniuk, Görünmez Canavarlar(Invisible Monsters)(Sf.177)

" Ateist olmak yanlışın doğruyu götürmediği sınavda soruyu boş bırakmaktır " . Söz sahibi M.Burak Yıldız . baş harfi ben :D

:cool:
Dökülen Şu Saf Şarabı Yudumla Bardağiın Kirli Olmasına Aldırma .. ::)

"Sevilebildiğini kim bilebilir ki kuzum.! Ama ne kadar sevdiğini Kesin bilirsin." Ahmet zeki gayberi

"Suratımda her suç ayrı bir imza, Benmişim kendime en büyük ceza."

Necip Fazıl Kısakürek

Kızlar pantolon giydiler bi şey demedik. gömleğe ses çıkartmadık. boxera da eyvallah dedik. hadi kısa kestirdiğiniz saçlarınıza da sustuk. kalın kaş modası dediniz yine efendiliğimizi bozmadık ama ümmet-i muhammed aşkına bıyık biz erkeklere özgü kalsın.
:D