Milton Sirotta
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 4
S3 e Jelly Bean sürümü geldi mi?
Beyler S3'lerin kaç farklı ülkede üretildiği konusunda bilginiz var mı?
Ben yurtdışı ürün almıştım.Benim cihazda "Made in Vietnam" yazıyor.Geçen hafta bir arkadaşımda yurtdışı S3 aldı.Onda da Vietnam yazıyor.Ancak telefonları yan yana koyduğumuz zaman aralarındaki renk farkı inanılır gibi değil.Cihazlar Pebble Blue renginde ancak benim cihazın mavisi tam olması gerektiği gibi mavi ama arkadaşın cihazının mavisi neredeyse siyah.Hatta direk ışığa tutmayınca siyah gibi ancak ışık altına getirince mavi olduğu anlaşılıyor.Sonra ekranları karşılaştırdık.Benim cihazın ekranında beyaz renk tam anlamıyla beyaz ve çok aydınlık, ama arkadaşın cihazının ekranında beyaz renk mavimsi ve benimkine oranla karanlık bir efekt var.Ekran camlarına baktık arkadaşın cihazının ekran camı çok koyu.Çok enteresan bir durum.Arkadaşımında morali bozuldu bu durumu görünce.Ancak cihazın performans açısından bir sorunu yok.Acaba üretilen ülkeye göre materyaller farklılık mı gösteriyor ?
jelly Bean 4.1.1 geldi kullanıyorum, stabil çalışıyor.S3 e Jelly Bean sürümü geldi mi?
Direk kurabilirsinarkadaşlar merhabalar bi sorum olucak s3 de 4.1.2 kurdum israil versiyonuymuş ve beta olanı şimdi polonya sürümü çıktı bunu ben direk odinle yüklesem olurmu yoksa öncesinde format gibi bi işlemmi yapmam gerek yardımcı olabilirmisiniz ?
Aynen. Mesela kardeşim ile benimki... Benimki biraz daha sarımsı oluyor beyaz ekranda ve parlaklığı az gibi. Ama kardeşiminki bebbeyaz maşallah. (Benimki mavi kardeşiminki beyaz)Beyler S3'lerin kaç farklı ülkede üretildiği konusunda bilginiz var mı?
Ben yurtdışı ürün almıştım.Benim cihazda "Made in Vietnam" yazıyor.Geçen hafta bir arkadaşımda yurtdışı S3 aldı.Onda da Vietnam yazıyor.Ancak telefonları yan yana koyduğumuz zaman aralarındaki renk farkı inanılır gibi değil.Cihazlar Pebble Blue renginde ancak benim cihazın mavisi tam olması gerektiği gibi mavi ama arkadaşın cihazının mavisi neredeyse siyah.Hatta direk ışığa tutmayınca siyah gibi ancak ışık altına getirince mavi olduğu anlaşılıyor.Sonra ekranları karşılaştırdık.Benim cihazın ekranında beyaz renk tam anlamıyla beyaz ve çok aydınlık, ama arkadaşın cihazının ekranında beyaz renk mavimsi ve benimkine oranla karanlık bir efekt var.Ekran camlarına baktık arkadaşın cihazının ekran camı çok koyu.Çok enteresan bir durum.Arkadaşımında morali bozuldu bu durumu görünce.Ancak cihazın performans açısından bir sorunu yok.Acaba üretilen ülkeye göre materyaller farklılık mı gösteriyor ?
merhaba arkadaşlar. 19 kasımda van'dan kaçak galaxy s3 aldım daha doğrusu kargoyla geldi. satıcı imei atıp yollayacağım demişti. telefon gelince mcks'den kontrol ettim cihaz kayıt dışı dedi. ama güncelleme yaptı orada sorun olmadı. bugün cihaz kayıt dışı 1 haft aiçinde kapatılacaktır diyor sizce ne yapmalıyım. yardımcı olursanız sevinirim şimdiden çok teşekkürler.
arkadaşlar s3 ü şarja taktığımda led ışık çok hafif yanıyor ve şarj süresi yaklaşık 2-3 katına çıkıyor bunun bir çözümü var mı?
bende JB 4.1.1 var türkçe sürümün yayınlanmasını bekliyorum
Türkiye ROM unu bekliyorumTürkçe sürüm derken sadece dil olarak mı yoksa Türkiye için özelleştirilmiş ROM'umu bekliyorsun.Eğer dil için bekliyorsan bütün ROM'larda zaten Türkçe dil desteği mevcut.En stabil sürüm genelde İngiltere, İspanya, İtalya ROM'ları oluyor.İngiltere ROM'u çıkınca onu yüklücem.Sanada Avrupa ROM'lardan yüklemeni tavsiye ederim.
Fabrika ayarlarına döndüğün zaman bütün ayarlar, veriler, fotoğraflar silinecektir (Tabiki yedek almazsan).
Büyük ihtimal çalışır ama benim tavsiyem Root atıp CWM'yi yükleyip CWM (Clock Work Mod)'dan yapmak. Ben denedim her şey eski haline dönüyor.peki pc ye usb ıle baglantı yapıp oradakı tum klasorleri yedekleyıp sonra telefona atarsak fabrıka ayarına dondukten sonra programlar sorunsuz calısırmı acaba ?
Büyük ihtimal çalışır ama benim tavsiyem Root atıp CWM'yi yükleyip CWM (Clock Work Mod)'dan yapmak. Ben denedim her şey eski haline dönüyor.
CWM ile her şey yedek alınır. Fotoğraflar-Rehber-Ayarlar-Varsayılanlar-Oyunlar (Save'leri ile birlikte)-Ana Ekran, yani her şeyi yedekler, Sistem (Android Sürümü) dahil. Ama Titanium Backup ile Oyunları-Sistem Uygulamalarını-Uygulamaları, sanırım Titanium Backup'ta her şeyi yedekliyorÜstad CWM ile neler yedek alıınır ve Titanyum backup ile CWM arasındaki fark nedir Biraz Anlatırsan iyi olur..
Baba,Beyler ben yeni ROM yüklerken hiç wipe yapmadım ve fabrika ayarlarına geri döndürmedim.Telefonu aldığım günden beri 7-8 tane ROM yükledim ama ne wipe yaptım ne fabrika ayarlarına geri döndürdüm.Ama cihazın performansında hiçbir sıkıntı yok.Yapmam gerekir mi yapmamı önerir misiniz?
CWM ile her şey yedek alınır. Fotoğraflar-Rehber-Ayarlar-Varsayılanlar-Oyunlar (Save'leri ile birlikte)-Ana Ekran, yani her şeyi yedekler, Sistem (Android Sürümü) dahil. Ama Titanium Backup ile Oyunları-Sistem Uygulamalarını-Uygulamaları, sanırım Titanium Backup'ta her şeyi yedekliyorBen CWM diyorum
Titanium Backup Android sürümünü almıyor sanırım her şeyi yüklüyor da almıyor sanırım. Birde Titanium Backup'ta uygulamaları yüklerken tek tek yüklemen gerekir ve daha uzun sürer.
Sürüm geri 4.1.1'e düşer 4.0.4 olursa da sürüm 4.1.1'e çıkar. Titanium kullanmaüstad Örneğin 4.1.1 sürümü yüklü 4.1.2 ye gecicem cwm ile yedek alıp sürümü yükleyip o yedeği atarsam ne olur ?
ben4.1.1 deyken yedek aldım 4.1.2 yi yükledim ve titanyum backup u geri yükledim facebook bildirimleri gelmemeye başladı ne denediysem olmadı. . titanyum backupu yüklemeden sedenedim bildirimler geliyor sorun yok titanyum dan sonra sorun başlıyor. . 200 uygulama varteker teker kurmak istemiyorum birface için. . Lütfen bir yardımda bulunun
Sürüm geri 4.1.1'e düşer 4.0.4 olursa da sürüm 4.1.1'e çıkar. Titanium kullanmaBirde Facebook'u sil yeniden kur ? Facebook ayarlarına bak bildirim gibi bir seçenek var mı ? Valla hiç bilmiyorum
![]()
Bilmiyorum artıkEee Titanyum kullanmazsam Her sürüm yükselttiğimde Onca programı nasıl kurarım![]()
Facebook'u kaldırdım yükledim Ayarları alt üst ettim sırf bununn için ilk defa Custom Rom Yükledim... yine olmadı
Telefonundan ağı sil sonra modemi kapa aç telefonu kapat aç sonra yeniden bağlan. Diyebileceklerim bu kadar. İnşallah olur.evimde internet var (wifi) ve baglanıyorum şifremi yazıyorum baglan dıyorum ve sadece kaydedıldı guvenlı dıyo ve baglanmıyo tekrar baglan dıyorum gene baglanmıyo yukarıda sadece taranıyo dıyo baglanmıyo bı turlu wifi ye nedeni ne acaba acil cevap lütfen (telefonumu yeni aldım)
Navigasyon ? Sygic kullanıyorum gayet güzel yönlendiriyor ?navigasyon sesli uyarı yapmıyor nasıl ayarlarım.