SDN Fenerbahçe Kulübü

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
Selamun Aleyküm ..
[MENTION=129454]|SeYYaH|[/MENTION] abi sağlığın sihatin nasıl?

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
bar_alt.gif

[TABLE="width: 634"]
[TR]
[TD="width: 304"] Stoch yolcu

11 Aralık 2012 Salı * 08:30

Bu sezon bir türlü beklenen performansı gösteremeyen Miroslav Stoch, M'Gladbach maçında oyundan alınışına gösterdiği tepkiyle iyice gözden düştü.[/TD]
[TD="width: 330"]
07-09-stoch.jpg

superfb_v2.png
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

haber_alt_image.gif

Geçen sezonki performansına bir türlü ulaşamayan ve bu yıl henüz golle tanışamayan Miroslav Stoch'un Fenerbahçemizdeki defteri kapanmak üzere.

M'Gladbach maçında oyundan alınmasına büyük tepki gösteren, takım arkadaşı Kuyt'ın elini sıkmayan Stoch son olarak İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçı kadrosuna da dahil edilmedi.

Teknik direktörümüz Aykut Kocaman hakkında verdiği izinsiz demeçlerle yönetimimizin de tepkisini alan Stoch'un gönderilmesine sıcak bakılıyor.

Rus takımlarının 12 milyon Euro bonservis bedelini gözden çıkardığı Stoch’un, devre arasında büyük olasılıkla gönderileceği kaydedildi.

Kaynak
[MENTION=58793]REDFOKS[/MENTION] üstdeki mesajlari silermisin? 3 kere gitti sağol..

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
günaydın 12 Numaram... bende heyecanın başlamasına az kaldı.. :) sizde?

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
[MENTION=71554]cobra11[/MENTION]; "niye öyle düşünüyorum onuda bilmiyorum" kısmını okuduğumda inan yüksek sesle güldüm :)
açıkcası ben bu maçtan ümitli değilim.. heyecanım sadece büyük bir derbi olması..

cobra11

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16
[MENTION=158637]angel75[/MENTION] o heyecan herkesede var ya derbi heyecanı farklıdır. umarım gülen taraf biz oluruz. sow dan gene bi rövaşata stoch da oynarsa defans arkasına hızlı koşuşuyla gene kaleciyle karşı karşıya kalır 2 tane atarız inş. benim beklentim öyle yani. ama kaç tane yeriz? :D

herşeyden önemlisi hayırlısı olsun :)

cobra11

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16
yeni gördüm şu videoyu paylaşmak istedim :)

[video=youtube;G2R16z4jzo8]http://www.youtube.com/watch?v=G2R16z4jzo8[/video]

VincentVega

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Kulüpler Birliği Vakfı’nın kulüplerin isteği ile aldığı karar doğrultusunda 2011-12 ve 2012-13 sezonları için uygulanması öngörülen ’deplasman maçlarına misafir seyirci götürülmemesi’ hususu kamuoyunca malumdur.

Kulüp ve kurumların kendilerine düşen sorumlulukları tam anlamıyla yerine getirdiği takdirde, Türk Futbolu’nun böylesi çağdışı bir yasaktan arındırılabileceği düşüncesiyle, ’tüm deplasman yasaklarının kaldırılması’yönündeki talebimizi, Türkiye Futbol Federasyonu’na ve Kulüpler Birliği Vakfı’na ilettiğimizi kamuoyunun bilgisine sunarız.

Saygılarımızla,

Fenerbahçe Spor Kulübü

http://www.fenerbahce.org/fb2008/detay.asp?ContentID=32235

Reaksiyon puanı
10,315
Selamun Aleyküm ..
@|SeYYaH| abi sağlığın sihatin nasıl?

ve aleykumselam ve rahmetullah.
teşekkür ederim sevgili [MENTION=74929]Korpe[/MENTION], iyiyim hamdolsun.
farkındaysanız eskisi gibi girmiyorum buraya, çünkü ne zaman girsem aykut hakkında yazı yazmaktan usandım.
adam bütün hevesimi kaçırdı.

yahu nice yıldızlarımız, kaabiliyetli adamlarımız varsa hepsini takımdan kaçırmaya ahdetmiş, tamam o suçlu, bu suçlu da, hiç mi senin suçun yok?

neyse, içim çok dolu, konuştukça da adamın sanki gıybetini yapmışım gibi geliyor, midem bulanıyor iyicene.
iyisi mi diyorum, uzaktan takip edeyim.

bugünkü maçtan tıpkı [MENTION=158637]angel75[/MENTION] gibi benim de pek ümidim yok. belki yine gol atarız, hatta 2-0 falan bile öne geçebiliriz... ama...

ondan sonra da başla dokuz doğurmaya. ölüp ölüp diriltir milleti ondan sonra. valla böyle kazanmaktansa...

ya neyse boşver abim, kimse kusura bakmasın ama, hak eden kazansın diyorum ben.

hatta hakkımızda hayırlı olacaksa... -anladınız siz beni!_ :)

gs_kadir

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Kulüpler Birliği Vakfı’nın kulüplerin isteği ile aldığı karar doğrultusunda 2011-12 ve 2012-13 sezonları için uygulanması öngörülen ’deplasman maçlarına misafir seyirci götürülmemesi’ hususu kamuoyunca malumdur.

Kulüp ve kurumların kendilerine düşen sorumlulukları tam anlamıyla yerine getirdiği takdirde, Türk Futbolu’nun böylesi çağdışı bir yasaktan arındırılabileceği düşüncesiyle, ’tüm deplasman yasaklarının kaldırılması’yönündeki talebimizi, Türkiye Futbol Federasyonu’na ve Kulüpler Birliği Vakfı’na ilettiğimizi kamuoyunun bilgisine sunarız.

Saygılarımızla,

Fenerbahçe Spor Kulübü

http://www.fenerbahce.org/fb2008/detay.asp?ContentID=32235

Galatasaray maçından önce mi gelmiş akıllarına deplasman yasağı? Sezon başında akılları nerdeymiş?Maç öncesi gerilimi artırmaya yönelik bu numaraları yemiyoruz artık onlar geçmişte kaldı

VincentVega

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Galatasaray maçından önce mi gelmiş akıllarına deplasman yasağı? Sezon başında akılları nerdeymiş?Maç öncesi gerilimi artırmaya yönelik bu numaraları yemiyoruz artık onlar geçmişte kaldı

Tabi senin Fenerbahçe taraftarının 1 yıldır bu yasağı protesto ettiğinden haberin yok.
Gel buraya giydir kafana göre.

gs_kadir

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Tabi senin Fenerbahçe taraftarının 1 yıldır bu yasağı protesto ettiğinden haberin yok.
Gel buraya giydir kafana göre.

Ben taraftara bişey dedim mi,benim tepkim sezon başından beri sesi çıkmayıp ilk derbi deplasmanında yasak olmasın yea diyenlere...

GS ve Trabzon İnönü'ye, Trabzon ve BJK Kadıköy'e giderken "deplasman yasakları"na gıkı çıkmayanların,ilk deplasmanında, Arena'ya gelirken yasak kalksın yaa demesi apayrı bir ikiyüzlülük ve fırsatçılık.GS'lıların suçu neydi İnönü'ye gidemediler. Trabzonluların suçu neydi? Nalıncı keseri gibi herşeyi kendine yontan başka bir güruh yok!Deplasman yasağı konusunun 2 ayağı var. Kulüp ve taraftar. Kimi tribünler bunu protesto etmiştir, kimi etmemiştir. O ayrı tartışılır.Diğer ayağı kulüpler. Şike mevzusunda ortalık gerilince hemen deplasman yasağı uygulamasına uyan kulüplerdi.2 sezondur lig başlarken kulüplerin deplasman yasağı konusunda net bir tavrı olmadı.Söylediğimiz gayet basit. Lig bir bütündür. Herkesin hakkı eşittir. Dün susup bugün kalksın yaaa diyenlerin ikiyüzlülüğüne tepki bu yüzden.Trabzonlu İnönü'ye bu sezon gidemediyse kimse bu sezon bir yere gidemez. Maçın 70. dakikasında kural değiştiremezsiniz.GS'lı İnönü'ye gidemezken, deplasmanlar yasakları gayet iyi diyenlerin ilk kendi deplasmanlarında yasak kalksın deme ikiyüzlülüğünedir tepki

BJK - GS maçı öncesi "deplasman yasağı" kalksın diyen kulüp gördünüz mü? Hayır.
BJK - Trabzon maçı öncesi deplasman yasağı kalksın diyen kulüp gördünüz mü? Hayır.
Trabzon ve GS taraftarı İnönü'ye gitmeli, deplasman yasağı doğru değil diyen kulüp gördünüz mü? Hayır.
FB - Trabzon, FB - BJK maçları ceza nedeniyle kadın ve çocuklarla oynandı. O günlerde "deplasman yasağı kalksın" diyen kulüp oldu mu? Hayır.
Bizim ilk iç saha maçımızda rakip takım taraftarı gelsin, izlesin, bizde gidelim diyen kulüp oldu mu? Hayır.
Bunca "hayır" içerisinde yarım sezon geçirmiş iken bugün ne tartışılıyor?

Sarı Öküz'ün hikayesidir bu. 2. haftada GS İnönüye giderken ses etmeyen kulübün-kulüplerin bugün konuşmaya hakkı yok. İkiyüzlülük hak değil!

(Alıntı)

VincentVega

Profesör
Reaksiyon puanı
3
@gs_kadir keşke benimle tartışırken kendi cümlelerini kullansan.
Bir tarafta deplasman yasağının kalkmasını isteyen Fenerbahçe ve Beşiktaş camiası var.
Diğer tarafta geçen sene dahil bu olaylarda hiç sesini çıkarmayan GS camiası var.
Geçen sene ne oldu? Fenerbahçeliler kampanya başlattı, BJK taraftarı Kadıköy'e gelsin diye.
Başarılı da oldular. O maçlığına deplasman yasağı uygulanmadı. Ama sonuçları beter oldu orası ayrı ancak ortada bir çaba vardı.
Şimdi de Arena'ya gitmek istiyor FB taraftarı.
Sen de bu konuda hiçbir şey yapmamış bir kulübün taraftarı olarak,
bunlar oyun bunlar ortamı germe çalışması vs. diyip çamuru atıyorsun.
Kimse size deplasman hakkınızı aramayın demedi.
Niye aramadınız İnönüye giderken? Niye 2 yıl içinde tek bir kez protesto etmediniz?
Hiçbirşey yapmadıktan sonra gelip burada birşeyler çabalayan insanlara böyle laflar atamazsın.
Tartışacaksan da adam gibi kendin yaz. Başkalarının kelimelerine sığınma.
[MENTION=158637]angel75[/MENTION] bizim halimizden yine sadece biz anlarız.
Onlar hiçbir zaman bu anlayışa sahip olamayacaklar.

gs_kadir

Profesör
Reaksiyon puanı
8
@checkirge Kendi cümlelerimle anlatıyım o zaman sadece benim düşündüklerimi yazdıkları için koydum buraya.Ben taraftara hiç bir şey demedim tekrar ediyorum ben taraftar haksız demedim ama kulüp olarak senin stadına gelirlerken deplasman yasağıyla ilgili bişey demeyip sezon bitmesine 2 hafta kalmışken bununla ilgili açıklama yaparsan kimse bana senin samimi olduğuna inandıramaz.Deplasman yasağına kesinlikle ben de karşıyım.Ben Trabzon da okuyorum ve haftaya burda Galatasaray maçı var ve ben maçı Trabzonluların arasında izlemek zorunda kalacam ve Selçuk a Burak a küfredecekler ama ben hiç birşey diyemeyeceğim.Ha taraftara gelince içimizdeki pislikleri ayıramadıktan sonra bu yasak daha çok devam eder.Ben çok gördüm rakip taraftara bira şişeleri fırlatanları düşman gibi saldıranları.

VincentVega

Profesör
Reaksiyon puanı
3
@checkirge Kendi cümlelerimle anlatıyım o zaman sadece benim düşündüklerimi yazdıkları için koydum buraya.Ben taraftara hiç bir şey demedim tekrar ediyorum ben taraftar haksız demedim ama kulüp olarak senin stadına gelirlerken deplasman yasağıyla ilgili bişey demeyip sezon bitmesine 2 hafta kalmışken bununla ilgili açıklama yaparsan kimse bana senin samimi olduğuna inandıramaz.Deplasman yasağına kesinlikle ben de karşıyım.Ben Trabzon da okuyorum ve haftaya burda Galatasaray maçı var ve ben maçı Trabzonluların arasında izlemek zorunda kalacam ve Selçuk a Burak a küfredecekler ama ben hiç birşey diyemeyeceğim.Ha taraftara gelince içimizdeki pislikleri ayıramadıktan sonra bu yasak daha çok devam eder.Ben çok gördüm rakip taraftara bira şişeleri fırlatanları düşman gibi saldıranları.

Sen olaya yanlış yerden bakıyorsun. Ben sana kendi bakış açımı anlatayım.
Ortada deplasman yasağından memnun olup sadece GS maçı için yasağın kalkmasını isteyen bir yönetim yok.
Ortada 1 yılı aşkın süredir bu yasağı protesto eden sesini duyurmaya çalışan bir taraftar topluluğu var.
Sen FB tribünüü bilmediğin için bu hataya düşüyorsun. Ben sana tribünle kulüp ilişkisini anlatayım.
Kulüp son dönemde hiçbir şekilde taraftar yanlısı davranmıyordu.
Ortada bas bas bağıran sesini duyurmaya çalışan tepkisini koyan bir taraftar vardı.
Ancak yönetim hiçbir şekilde oralı olmuyordu. İlgilenmiyordu, taraftara sahip çıkmıyordu.
Ama artık yapılan protestoların sonucunda yönetim taraftarı görmeye başladı.

Yani kısaca özetleyecek olursam bu resmi açıklamayı taraftar yaptırmış oldu.
Şimdi de FB taraftarı sesini duyurabildiği için bir umut TFF kararını bekliyor.

Sen gelip bu açıklamaya bunlar gerilim artırmak için yapılıyor yemeyiz dersen, asıl gerilimi artıran sen olursun.

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
Sen olaya yanlış yerden bakıyorsun. Ben sana kendi bakış açımı anlatayım.
Ortada deplasman yasağından memnun olup sadece GS maçı için yasağın kalkmasını isteyen bir yönetim yok.
Ortada 1 yılı aşkın süredir bu yasağı protesto eden sesini duyurmaya çalışan bir taraftar topluluğu var.
Sen FB tribünüü bilmediğin için bu hataya düşüyorsun. Ben sana tribünle kulüp ilişkisini anlatayım.
Kulüp son dönemde hiçbir şekilde taraftar yanlısı davranmıyordu.
Ortada bas bas bağıran sesini duyurmaya çalışan tepkisini koyan bir taraftar vardı.
Ancak yönetim hiçbir şekilde oralı olmuyordu. İlgilenmiyordu, taraftara sahip çıkmıyordu.
Ama artık yapılan protestoların sonucunda yönetim taraftarı görmeye başladı.

Yani kısaca özetleyecek olursam bu resmi açıklamayı taraftar yaptırmış oldu.
Şimdi de FB taraftarı sesini duyurabildiği için bir umut TFF kararını bekliyor.

Sen gelip bu açıklamaya bunlar gerilim artırmak için yapılıyor yemeyiz dersen, asıl gerilimi artıran sen olursun.
fb yönetimi neden bu zamana kadar taraftarının sesini duymadı da, durup durup gs maçı öncesi duydu?

zatura

Profesör
Reaksiyon puanı
0
bugün hepten geç kaldık ... vakit bulmuşken gidip ankete de oy vereyim....

Reaksiyon puanı
10,315
Fenerbahçe 'den ayrıldıktan sonra ülkesinin takımlarından Coritiba ile anlaşan Alex de Souza, Türk hayranlarından gelen soruları yanıtlamaya devam ediyor.

Twitter hesabından kendisine yöneltilen "Türkiye'de sence en iyi forvet kim kaptan?" sorusuna "En iyisi bence Semih " cevabını veren Brezilyalı, Umut Bulut'un da çok iyi golcü olduğunu belirtti.

Öte yandan Alex, takipçilerinden gelen "Türkiye'ye gel" çağrılarını ise "Aralık'ta Türkiye çok soğuk" şeklinde yanıtladı.

kaynak

cobra11

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16
buraya gelmişler gene.... :) tek derdimiz ortalığı karıştırmak varmı üstüne lafı olan!!! ?

ya sabır....

[video=youtube;bObaPO8q8dA]http://www.youtube.com/watch?v=bObaPO8q8dA[/video]

[video=youtube;93_cO4mwcZg]http://www.youtube.com/watch?v=93_cO4mwcZg[/video]

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Adamın işi o,taraftarlık hikaye [MENTION=71554]cobra11[/MENTION]