günaydın 12 Numaram... bende heyecanın başlamasına az kaldı..sizde?
AleykümselamSelamun Aleyküm ..
Adamın biri yayına sarhoş çıkıyor. Geç alınıyor. Buna itibaren eden soysuzlar da var ne yazık ki.
Vidyoyu izleyin.
https://www.facebook.com/photo.php?v=460322414003421&set=vb.41921267057&type=2&theater
Selamun Aleyküm ..
@|SeYYaH| abi sağlığın sihatin nasıl?
Kulüpler Birliği Vakfının kulüplerin isteği ile aldığı karar doğrultusunda 2011-12 ve 2012-13 sezonları için uygulanması öngörülen deplasman maçlarına misafir seyirci götürülmemesi hususu kamuoyunca malumdur.
Kulüp ve kurumların kendilerine düşen sorumlulukları tam anlamıyla yerine getirdiği takdirde, Türk Futbolunun böylesi çağdışı bir yasaktan arındırılabileceği düşüncesiyle, tüm deplasman yasaklarının kaldırılmasıyönündeki talebimizi, Türkiye Futbol Federasyonuna ve Kulüpler Birliği Vakfına ilettiğimizi kamuoyunun bilgisine sunarız.
Saygılarımızla,
Fenerbahçe Spor Kulübü
http://www.fenerbahce.org/fb2008/detay.asp?ContentID=32235
Galatasaray maçından önce mi gelmiş akıllarına deplasman yasağı? Sezon başında akılları nerdeymiş?Maç öncesi gerilimi artırmaya yönelik bu numaraları yemiyoruz artık onlar geçmişte kaldı
Tabi senin Fenerbahçe taraftarının 1 yıldır bu yasağı protesto ettiğinden haberin yok.
Gel buraya giydir kafana göre.
Tabi senin Fenerbahçe taraftarının 1 yıldır bu yasağı protesto ettiğinden haberin yok.
Gel buraya giydir kafana göre.
@checkirge Kendi cümlelerimle anlatıyım o zaman sadece benim düşündüklerimi yazdıkları için koydum buraya.Ben taraftara hiç bir şey demedim tekrar ediyorum ben taraftar haksız demedim ama kulüp olarak senin stadına gelirlerken deplasman yasağıyla ilgili bişey demeyip sezon bitmesine 2 hafta kalmışken bununla ilgili açıklama yaparsan kimse bana senin samimi olduğuna inandıramaz.Deplasman yasağına kesinlikle ben de karşıyım.Ben Trabzon da okuyorum ve haftaya burda Galatasaray maçı var ve ben maçı Trabzonluların arasında izlemek zorunda kalacam ve Selçuk a Burak a küfredecekler ama ben hiç birşey diyemeyeceğim.Ha taraftara gelince içimizdeki pislikleri ayıramadıktan sonra bu yasak daha çok devam eder.Ben çok gördüm rakip taraftara bira şişeleri fırlatanları düşman gibi saldıranları.
fb yönetimi neden bu zamana kadar taraftarının sesini duymadı da, durup durup gs maçı öncesi duydu?Sen olaya yanlış yerden bakıyorsun. Ben sana kendi bakış açımı anlatayım.
Ortada deplasman yasağından memnun olup sadece GS maçı için yasağın kalkmasını isteyen bir yönetim yok.
Ortada 1 yılı aşkın süredir bu yasağı protesto eden sesini duyurmaya çalışan bir taraftar topluluğu var.
Sen FB tribünüü bilmediğin için bu hataya düşüyorsun. Ben sana tribünle kulüp ilişkisini anlatayım.
Kulüp son dönemde hiçbir şekilde taraftar yanlısı davranmıyordu.
Ortada bas bas bağıran sesini duyurmaya çalışan tepkisini koyan bir taraftar vardı.
Ancak yönetim hiçbir şekilde oralı olmuyordu. İlgilenmiyordu, taraftara sahip çıkmıyordu.
Ama artık yapılan protestoların sonucunda yönetim taraftarı görmeye başladı.
Yani kısaca özetleyecek olursam bu resmi açıklamayı taraftar yaptırmış oldu.
Şimdi de FB taraftarı sesini duyurabildiği için bir umut TFF kararını bekliyor.
Sen gelip bu açıklamaya bunlar gerilim artırmak için yapılıyor yemeyiz dersen, asıl gerilimi artıran sen olursun.
fb yönetimi neden bu zamana kadar taraftarının sesini duymadı da, durup durup gs maçı öncesi duydu?