- Reaksiyon puanı
- 159
Bana diyorsan ben eve daha yeni geldim.Günaydın, bende diyordum nasıl kalkmamış bu saatte bu çocuk.![]()

Altıdan beri ayaktayım.

Bana diyorsan ben eve daha yeni geldim.Günaydın, bende diyordum nasıl kalkmamış bu saatte bu çocuk.![]()
Herkese günaydın.![]()
[MENTION=48615]ReDo[/MENTION] ile siz 5 sene bekleyinde ben 18 yaşıma geliyim;hep beraber giderizO zaman biz gideriz sen bakarsın arkadan.
Ya dünden beri telefon 3 kere yere çakıldı, en sonunda arka kapağıda çıktı.![]()
O zamana kim öle kim kala.@ReDo ile siz 5 sene bekleyinde ben 18 yaşıma geliyim;hep beraber gideriz![]()
Ne yaptın la o saatte kalkıp.Bana diyorsan ben eve daha yeni geldim.
Altıdan beri ayaktayım.![]()
O zamana kim öle kim kala.
Gazetecilik okuyorum ve bizim hoca gibi şansım yaver giderse tek kore değil diğer yerleri de hafiften gezerim.
Ne yaptın la o saatte kalkıp.![]()
Dershane de yatılı vardı.Sabah namazını kıldık.Sonra langırt, internet kafe birazda gezdik saati 9.15 filan yaptık.Ne yaptın la o saatte kalkıp.![]()
Günaydın.Herkeze Günaydın
Dershane de yatılı vardı.Sabah namazını kıldık.Sonra langırt, internet kafe birazda gezdik saati 9.15 filan yaptık.![]()
Herkeze Günaydın
Dershane de yatılı vardı.Sabah namazını kıldık.Sonra langırt, internet kafe birazda gezdik saati 9.15 filan yaptık.![]()
Yatılı da serbestiz.Dershaneye bak langırt, internet kafe, gezi alanı gibi.
Günaydın.
8.30'a kadar takıldık.O saatte açık internet kafe mi var ?![]()
Yatılı da serbestiz.
Önümüzdeki hafta FIFA 13+Kol götürcem FIFA turnuvası yapacağız.
8.30'a kadar takıldık.![]()
Olsun erken kalkmak iyidir.Haftaiçi 5.30'da kalkıyorum zaten.Haftasonuda o saate kalkamam![]()
Lisede bende kalkardım erken, üniversiteye geldik yatışa geçtik.Olsun erken kalkmak iyidir.![]()
Arkadaşımın abisi de senin üniversiteden geçen sene mezun oldu.Lisede bende kalkardım erken, üniversiteye geldik yatışa geçtik.![]()
suçsuz bir insan 360 gün içerde yatarmı
IE10 öneriyorum bu arkadaşlara. Türkçe imla denetimi güzeldir.-de ayrı.![]()
[url=http://Bu bağlantı sistem tarafından reddedildi./c25MCx]:// Hyuna suyuna kurban.
![]()
IE10 öneriyorum bu arkadaşlara. Türkçe imla denetimi güzeldir.![]()
Dün facebook'ta bir sayfada bir kaç imla hatalarına bu şekilde değindim,adamlar yorum yapmamı engellediler,ben de sayfayı beğenmekten vazgeçtim![]()
Facebook sayfalarında yorum yapmam, yapanlara da karışmam.![]()
Orası öyle tabi.![]()