Avea, iPhone 5 Fiyatını Açıkladı

VincentVega

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Sonunda iPhone'a 3500 Tl verilir mi diyen tiplerden kurtulacağız.

Reaksiyon puanı
10,315
benim gibi büyük boyutlu samsung (ve tabii ki android) lere alışmış olanlar için düşünülebilecek son şık diye düşünüyorum.
fiyatı yarı yarıya düşse bile... :)

WhiteSilverIp5

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ben yurt dısı cıhazı aldım fakat nısanlıma almayı ıstıyoruz avea vodafone turkcell herhangi birinden hattı tasıyıp nasıl alabiliriz?
herhangi bir cihaz üzerinden örnek verebilirsiniz sonuçta daha paket fiyatları acıklanmadı

VincentVega

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Mağaza fiyatları da yakında çıkar umarım. Operatörler kampanya ayağına daha fazla fiyata satıyorlar.

Kötü mü söylemişler peki? :)

Hepsiburada.com'un ön sipariş fiyatını iPhone 5 fiyatı sanmaları sana göre iyiyse diyecek lafım yok.

by10ur

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Phone 5 için Avea, peşin alımlarda 2.139 TL'ye satışa sunuyor

Peşin alan kişi zaten 3.500 ü de yadırgamaz ilk gün alır :) şuan 1.500 1.700 olsa düşünürüm ama almam kısa bir düşünce olur piyasadaki diğer telefonları inceleyince rakipleriyle uygun fiyat aralığında çıkarsa bir derece diğer ülkelerde bu kadar uçurum yok o fiyatı hak etmediği için uçurumu desteklememek için gene alınmayacak bir telefon,
apple store açılınca Türkiye'deki fiyat politikaları değişir umarım.

efee05

Asistan
Reaksiyon puanı
0
1800-1900 lira 32 gb olsa düşünmeden alırdım.

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Hepsiburada.com'un ön sipariş fiyatını iPhone 5 fiyatı sanmaları sana göre iyiyse diyecek lafım yok.

Öyle düşünmüyorum fakat darty bile 2999 tl etiket koyup kampanya diye satmaya çalıştı. Biz o zamanlar alınmasının gereksiz olduğunu savunduk ve şimdi fiyatı önceye göre normale döndü zaten.
Senin gibi zeki arkadaşların tekrar hatırlatması iyi oldu tabi, nede olsa biz anlamıyoruz!

VincentVega

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Öyle düşünmüyorum fakat darty bile 2999 tl etiket koyup kampanya diye satmaya çalıştı. Biz o zamanlar alınmasının gereksiz olduğunu savunduk ve şimdi fiyatı önceye göre normale döndü zaten.
Senin gibi zeki arkadaşların tekrar hatırlatması iyi oldu tabi, nede olsa biz anlamıyoruz!
anlamadığınız nokta şu an normal fiyata dönmedi. bu ilk resmi satış fiyatı!!!

Erdem-FB

Dekan
Reaksiyon puanı
28
4S aldım kullandım sattım iphone hevesimi aldım bir daha almam.

fatihcamli

Doçent
Reaksiyon puanı
0
verilirmi o fiyata bu telefon ? abi Ipone nin özelligi kalmamaış 3 veyaa 5 bin olacaktı bak şimdi Ipone gözümden düştü alacaktım o fiyata telefonu elimde taşırdım herkez görsün diye.....cebime koymaydım birda nano kaplama yapardım çafede kalabalık alanlarda havuzun içine atardım geri çıkartır konuşurdum.. ee havasıda 1 başka olurdu telefonun....... bir tarafım açıkta kalmış.... :D