SDN Fenerbahçe Kulübü

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
Yeni Çalışmalar. Yorum yaparsananız sevinirim :)

YüksekKalite: http://fav.me/d5n7rh9

moussasow_by_meridiann-d5n7rh9.jpg

YüksekKalite: http://fav.me/d5n173u

fenerbahce_by_meridiann-d5n173u.jpg

cobra11

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16
Futbol Takımımızın, Kayserispor ile oynadığı maç öncesinde futbolcularımızı taşıyan otobüse yapılan çirkin saldırı, kamuoyunun malumudur.

Bilinmesi gereken; "Bu çirkin saldırının hedefinin, Fenerbahçe Futbol Takımı nezdinde Fenerbahçe camiası ve Türk futbolu olduğudur."

Bu gerçekten hareketle; Kulübümüz, olaya karışanlar hakkında T.C. Cumhuriyet Savcılığına başvurmanın yanı sıra sürece ilişkin tüm yasal ve idari başvurularını gerçekleştirmiştir.

Kulübümüzün; konuya gösterdiği hassasiyeti ve sürecin takipçisi olma yolundaki kararlılığını, tüm kamuoyu ile paylaşırız.

FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
Selamun Aleyküm Hayırli Günler Olsun..

bilboard gazete ve koprülerdekı reklam alanlarinda takımımızın oyuncularinin birlikte oldugu ms nedir bılıyorum adlı reklami gordünüzmü ? novartis adlı firmaya ait sanırım

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
günaydın 12 Numaram... kuşandık sarı laciyi SARACOĞLU yokuşlarında.....

[video=youtube;AB5_EtOUpc4]http://www.youtube.com/watch?v=AB5_EtOUpc4[/video]

proghakan

Asistan
Reaksiyon puanı
1
11'imiz

Mert Günok, Özgür Çek, Egemen Korkmaz, Serdar Kesimal, Orhan Şam, Mehmet Topal, Selçuk Şahin, Recep Niyaz, Miroslav Stoch, Milos Krasic, Henri Bienvenu.

Reaksiyon puanı
10,315
11'imiz

Mert Günok, Özgür Çek, Egemen Korkmaz, Serdar Kesimal, Orhan Şam, Mehmet Topal, Selçuk Şahin, Recep Niyaz, Miroslav Stoch, Milos Krasic, Henri Bienvenu.

fena bir kadroya benzemiyor da bu mehmet topal çok yoruldu çocukcağız, keşke onu da dinlendirebilseydi iyi olurdu.
şu mehmet topuz hala iyileşmedi mi acaba, niye onu hiç oynatmıyor ki!?

Yeni Çalışmalar. Yorum yaparsananız sevinirim :)

gururumuzsun sevgili [MENTION=261339]Meridian[/MENTION], eline, yüreğine, emeğine sağlık. çok hoşlar, her zaman merakla yeni çizimlerini gözlüyorum, haberin ola!

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
gururumuzsun sevgili @Meridian, eline, yüreğine, emeğine sağlık. çok hoşlar, her zaman merakla yeni çizimlerini gözlüyorum, haberin ola![/QUOTE]

çok teşekkürler :)
Siz olduğunuz sürece her zaman yaparım

yaşli çocuk

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Hayırlı akşamlar dostlarım, umarım hayırlı bir sonuç ile maçı bitiririz.
FENERBAHÇE Ailemize mutlu ve hayırlı akşamlar dilerim.

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
aykutun acıklamasını beklıyorum ..

hatalarımız dan ders cıkaracagiz der kesin..

defolup gitmedi bir zevkli mac izliyemedık sevinemedik..

cobra11

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16
hocanın stoch la alıp veremediği nedir anlayamadım, daha ne yapacaktı stoch takımı ilerde tutan tek oyuncuydu nerdeyse... sezon başından beri stoch un çekmediği kalmadı, yazık valla stoch adına çok üzülüyorum.

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Tamam yedeklerle çıkda,bizim yedeklerde hakikaten berbatmış.Yata yata şişmişler resmen.
Recep recep dedik ondada bir şey yok,zaten fırsat vermiyorlar bari fırsatını buluncada oyna be kardeşim.
Biraz Stoch iyi idi onada aykut izin vermedi,çıkarken kızmaktada haklı idi.

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
adam gider bu sezon durmaz adam kadar oyuncu yok yaw bir kuyt bir o

Tamam yedeklerle çıkda,bizim yedeklerde hakikaten berbatmış.Yata yata şişmişler resmen.
Recep recep dedik ondada bir şey yok,zaten fırsat vermiyorlar bari fırsatını buluncada oyna be kardeşim.

tecrübe yok sankı halı saha macı yapiyorlar.adamalr hırslı idi oynamak istedigi gibi oynadı elde ettiler sıkoru caneri gec soktu salıh oynsa daha i iyi idi bir oyuncumuz vardi sagolsun katletti

iyi akşamlar allaha emanet olun..

WhiteHawk

Profesör
Reaksiyon puanı
43
Hayırlı akşamlar dostlarım, umarım hayırlı bir sonuç ile maçı bitiririz.
FENERBAHÇE Ailemize mutlu ve hayırlı akşamlar dilerim.

Bu arada öbür konuda bana saygısızlık ettin canım kardeşim.Listeye bir gözat istersen Fenerbahçelimiyim değilmiyim.O oyun tarzına kim olursa olsun sinirlenir.Ama senin dışarı çık diye beni aşağılaman gerekmiyordu.

cobra11

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16

hocam recep ten nasıl ilk maçında iyi bir performans bekliyosunuzki? geçen seneki stoch bile bu sene daha yeni ısınıyodu futbola ama gel görki aykut hocayı unuttu geri unutacak futbolu. 2-0 olmuş daha kuyt ve baroniyi alıyor 2-0 dan 3-2 yapsan ne olacak yapmasan ne olacak bırakta adamlar oynasın 90 dk maça çıksın, ne kadar dk o kadar tecrübe. işte bu yüzden zaten pek bişey beklemiyordum zatende, bırakalım bari rahatça top oynasınlar ama nerde onu oynatacak oyuncu. ben oyuncu değişikliklerini stoch kuyt felan değil salihide bekliyordum daha ama...

mila12

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
255
Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Borussia Mönchengladbach maçının ardından Miroslav Stoch'un oyundan çıkarken yaptığı hareketi değerlendirdi.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Borussia Mönchengladbach mağlubiyetinin ardından galibiyeti düşündüklerini ancak 2-0'a kadar oyunda istediklerini yapamadıklarını söyledi.

Aykut Kocaman maçın ardından basın toplantısında, "Öncesinde zorlu geçeceğini düşündüğümüz Avrupa Ligi grubunda formalite maçı oynadık. Daha az forma şansı bulmuş oyuncularımızı görme şansımız olacaktı. Her iki takım da bunu amaçladı. Bununla beraber kazanma duygusu ve düşüncesi ön plandaydı. Ancak bunu yapamadık. İlk golü yedik, arkasından ikinci golü yedik. İkinci golden sonra oyuna girmeye başladık. Bu maçın bir taraftan da en azından bana oyuncularım açısında önemli şeyler verdiğini söyleyebilirim" şeklinde konuştu.

"2-0'DAN SONRA AKLIMIZ BAŞIMIZA GELDİ"

Oyuncularının performansının değerlendirilmesi istenen Kocaman, "Olumsuz yorum yapmanın doğru olduğunu düşünmüyorum. Maça yoğunlaşma konusunda takım olarak iyi değildik. 2-0'dan sonra aklımız başımıza geldi. Bireysel olarak önemli veri sahibi olduğumu söyleyebilirim. Bu maç, bu nedenle önemliydi. Kazanmayı istiyorduk ama bu kadar kolay kaybetmeyi de düşünmüyorduk. İstemediğimiz kötü bir skor oldu. Bu sonucu kaldırmak Fenerbahçe ve benim için de kolay değil" dedi.

STOCH'UN TEPKİSİ HAKKINDA

Öte yandan oyundan çıkma kararına tepki gösteren ve Dirk Kuyt'ın elini sıkmayan Miroslav Stoch'la ilgili de konuşan Aykut Kocaman, "Miroslav bugün başarılı oynadı. Oyundan çıkmasının temel nedeni İBB maçını düşünmemizdi. Oyuncular bunu keşke yakalayabilseler. Oyuncular iyi oynarken daha çok oynamak istiyor. Bana olan tepkiyi anlayabiliyorum ama kendi arkadaşına tepki olmaması lazım. Bu çok yanlış. Bunu yarın ve yarından sonra konuşacağız" diyerek sözlerini noktaladı.

Kaynak

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
çevir gazı yanmasın..

selamun aleyküm ... hayırlı cumalar

Genero

Profesör
Reaksiyon puanı
1
günaydın renktaşlar..

- stoch tepkisinde haklıydı sanki ikinci yarısını izliyemedim bir yere gitmem gerekti ama ilk yarıda en iyi oynayan stochtu yani stoch'da mutsuz edip küstürecek aykut bey . ayrıca gene ilk yarıda recepte iyidi pasları hep doğru verdi hızlı çabuk paslar yaptı bazı paslarda arkadaşlarını gol pozisyonuna soktu.
Bu maçtaki yenilgi bence önemsizdi ama recep ve stoch'a yıkılmış gibi oldu maç onlara yazık oldu

yaşli çocuk

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Bu arada öbür konuda bana saygısızlık ettin canım kardeşim.Listeye bir gözat istersen Fenerbahçelimiyim değilmiyim.O oyun tarzına kim olursa olsun sinirlenir.Ama senin dışarı çık diye beni aşağılaman gerekmiyordu.

La o espiriydi gerçek mi anladın =)))