Asus K55VJ Driver Sıkıntısı

yeniklasör

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sevgili arkadaşlar,bu modeli aldım fakat win8 sigle language yüklü.Alışılagelmiş kullanım kolaylığı adına win7 kurmak istiyorum fakat asusun resmi sitesinde win7 driverı yok.Nasıl bir win8 dayatmasıdır anlamadım.

Yardımcı olabilecek varmı nr yapılabilir?Şimdiden teşekkürler:)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Windows 8'i kullanman daha mantıklı bence. Kullanım kolaylığı diyosunda çok bariz bir fark yokki arada. Sadece başlangıç menüsü yerine metro arayüzü var o kadar. Bende N53SN-Sz182v bilgisayarım için windows 8 sürücülerini arıyorum iyi mi :)

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
windows 7 ye uyar büyük ihtimalle uymayanları yazarsan buluruz

michuozawa

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
493
aynı modeli kullanıyorum aldığım gün 7 kuracaktım driver yoktu sıkıntı yaşamamak için kurmadım
şimdi 8 kullanıyorum gayette akıcı iyi bir performans veriyor.

michuozawa

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
493
[MENTION=84327]deatmania[/MENTION] onun bulacağını pek sanmam sonuçta netten tarıyor ve cihaz için w8 dışında driver yok :)
manuel denemesi gerekecek ben uğraşmadım w8 ile devam ettim.

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
@deatmania onun bulacağını pek sanmam sonuçta netten tarıyor ve cihaz için w8 dışında driver yok :)
manuel denemesi gerekecek ben uğraşmadım w8 ile devam ettim.

Fazla ihtimal vermedim bende ama yazdım yinede.

Olmayan bir şeyi de bulması beklenemez :) Mecbur win8 kullanacaksınız demek ki.

Bunu senden beklemezdim Asus :)

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
[MENTION=38650]zoki[/MENTION] bulur hocam o program gidip de laptop üreticisinin sitesine bakmıyor donanımın IDsine bakıp ona göre tanıyor ve kuruyor. Laptopun sitesinde driver yoksa bile tüm donanımın internette ayrı ayrı siteleri var oralardan indirilebilir anakart modeli ekran kartı modeli falan bilindiği sürece driver bulması sıkıntı değil

contorium

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Ekran kartı hariç K55VD modeli ile aynı. K55VD modelinin driverlarını indir kur, GT635 M ekran kartını da Nvidia nın sitesinden indir. Arkadaşta aldı da, sorun bu şekilde çözüldü.

hakan_25

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
aynen bendeki K55VD serisi herşeyi aynı. Kurabilirsin kardeş. zaten K55VJ de sadece ekran kartı GT635 olmuş birde HDD ler 750 ve 1 TB şeklinde .Yav K55VD yi alalı 3 ay oldu hemen yeni seri çıktı .

yeniklasör

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yardımlarınız için tşekkürler arkadaşlar..sanırım win8 ile yola devam insan alışıyor hızına bir tek başlat meüsü olmaması sıkıntı şimdilik ama bakalım

JohanGielen

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Aynen o bilgisayarı o siteden kuzene aldık kardeş. Hiç sorun çıkarmadılar. Kendime de S4283H aldım o siteden, ekonomik fiyatları var.

çok sağol kardeşim nasıl peki ekran kartı dedikleri gibi 635 modeli olarak mı geldi eksik bir şey geldi mi? oyun durumu nasıl

contorium

Asistan
Reaksiyon puanı
5
çok sağol kardeşim nasıl peki ekran kartı dedikleri gibi 635 modeli olarak mı geldi eksik bir şey geldi mi? oyun durumu nasıl

Evet kardeş, ekran kartı GT 635M, Ram da 8 GB. Eksik hiçbir şey yok. Oyun durumu ise GTA 4 de herşey high iken ısınma az bişey oluyor. GT 635M = 128 Bit ekran kartı. Şimdilik sorun yokmuş :)