Samsung Galaxy S3 Kullananlar Kulübü

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar bende de galaxy s3 var ama hoparlör sorunu var yani bazen geliyo bazen gidiyor ne yapmam gerekiyor yardımcı olabilir misiniz telefoncuya gittim yazılım yükledi falan para aldı bende ilk başlarda ses vardı sonra yine aynısı oldu

emroza44

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar rehberimde facebook arkadaşlaırm doldu onları nasıl naldırcam ya aradım kısının ısmını yazmam gerekıo bulmak ıcın rehberımde 15 kişi ekli benim temiz kalabalk olnca strese giriyorm nasıl kaldırcam facebook u :D

ByMakroad

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar telefonum kendi kendine takiliyor ve kapaiyor ama ekran gidiyor sanki bastan baslatmisim gibi ekran geliyor sebeke bastan baglaniyor ve duzeliyor bir sure sonra yine aynisi oluyor acil yardim lutfen fabrika ayarlarina dondum ancak duzelmedi

brcii

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kardeşim şu benm şebeke sorunu veren s3 ü bugun servisten aldım anakart değişmiş komple birincisi sence bu anakart değişimnden dolayı bir sıkıntı yaşarmıyım samsung teknik servisinde değişti ikincisi cihazda şuan 4.0.4 var kararsızım 4.1.1 e yükseltsemmi yükseltmesemmi diye ne tavsiye edersin ? bu arada ota ile jellybean gözükmüyor sıradasınız falan da demiyor

kardeşim şu benm şebeke sorunu veren s3 ü bugun servisten aldım anakart değişmiş komple birincisi sence bu anakart değişimnden dolayı bir sıkıntı yaşarmıyım samsung teknik servisinde değişti ikincisi cihazda şuan 4.0.4 var kararsızım 4.1.1 e yükseltsemmi yükseltmesemmi diye ne tavsiye edersin ? bu arada ota ile jellybean gözükmüyor sıradasınız falan da demiyor

lordarcual

Profesör
Reaksiyon puanı
6

Bence biraz daha bu şekilde kullan olmazsa Jelly Bean'a geçersin sendeki İmei klondu değil mi ? EFS yedeği :D Ota'dan geçemezsin İmei klonsa. Ve şuan Ota'ya gelmedi sadece Kies'e geldi diye biliyorum.

Arka

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Samsung galaxy s3 seni izler özeliği nasıl çalışıyor

brcii

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bence biraz daha bu şekilde kullan olmazsa Jelly Bean'a geçersin sendeki İmei klondu değil mi ? EFS yedeği :D Ota'dan geçemezsin İmei klonsa. Ve şuan Ota'ya gelmedi sadece Kies'e geldi diye biliyorum.

valla dayanamadım yükselttim 4.1.1 e gerçi millet 4.1.2 ye geçmeye başlamış :) çok şükür bi problem yaşamıyorum cihazda Allah bozmasın :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar mesaj menusunde rehberden kişi seçerken bir isimden 4-5 adet oluyor (biri normal telefon hafızası biri simkart hafızası biri facebook diğeri hotmail) bunun nedeni nedir. nasıl tek isme indirebilirim

brcii

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar jellybean güncellemesinden sonra şarj olmakla ilgili sıkıntı yaşıyorum 4.0.4 te hiç rastlamadım böyle bir probleme .. genellikle cihazın pilini tamamen bitirdikten sonra şarja takarım yani kapalıyken sıkıntım şu şarja takıyorum kimi zaman çok yavaş şarj oluyo bir bucuk saatte yüzde 16 falan doluyo sonra telefonu açıyorum kabloyu söküp tekrar takıyorum hızlanıyo kimi zaman bunu hiç yapmıyo kabloyu takar takmaz normal şarj ediyo telefonla ilgili olcağını sanmıyorum cunku cihazım servise gitti ve anakartı değişti servise gitmeden öncede geldikten ( anakart değiştikten ) sonrada bu sorunu yaşıyorum cihaz kafasına göre yavaş şarj oluyo sizce bu sorunu nasıl çözebilirim 4.0.4 ile 4 ay kullandım cihazı temmuz da almıstım hiç bu tarz bi problem yaşamadım jellybean la olmaya başladı

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaslar benım bı sorum olucaktı 2 gundur telefonum sarj olmuyo taktıgım zaman hemprıze hemde pc ye sarj led ı yanıyor batarya sımgesındende sarj olduguna daır bır sımge cıkıyor pıl durumundada baktıgımda sarj oluyor dıyor ama 5 saat boyunca bekledım sarjı hala aynı aynı aynı telefon yurt dısından geldı acaba ne yapıla bılır lütfen yardımcı olun .s

karnebi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
acilll ! telefonum yurt dışı güncelleyemiyorum.odin ile öğrendim ama imei kopya olduğu için kullanılamaz hale gelir dediler.efs yedeklemesi nasıl yapılıyor bi de root atma nedir ??

umut nadir

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhaba arkadasım ben yurtdısından aldım aynı sorun la karşılastım(ağda kayıtlı değil) diyor
sen nasıl hallettın bana yardımcı olursan sevinirim !...

koemre03

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
üstad, kendi evimde wifi den bağlanamıyorum ama başka bi yerde bağlanabiliyorum nedir bunun çözümüğ allah rızası için bi yardım kafayı yicem en sonunda. sadece s3 de olmuyor evdekı hıc bı telefondan wifi ile bağlanamıyorum çözümü nedir

lordarcual

Profesör
Reaksiyon puanı
6
üstad, kendi evimde wifi den bağlanamıyorum ama başka bi yerde bağlanabiliyorum nedir bunun çözümüğ allah rızası için bi yardım kafayı yicem en sonunda. sadece s3 de olmuyor evdekı hıc bı telefondan wifi ile bağlanamıyorum çözümü nedir
Modemi kapat telefondan wi-fi ağını unut sonra modemi aç 5 dakika bekle sonrada telefonundan gir :) Ben böyle yapınca girmişti. İnşallah olur sende de :)

yasin3449

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Selam arkadaşlar ben dün itibariyle S3 aldım ama bi konuda hayal kırıklığı yaşadım :(

yani internetten film sitelerine girip izlemek istiyorum ama chrome bu eklentiyi desteklemiyor diyor, ses var görüntü yok :/

örn; www.yabancidiziizle.com bu siteden herhangi bi dizi açıyorum, ses var görüntü desteklenmediği için yok..

Acaba bunun için bi program internet sürümü bişey warmıdır? Eğer yoksa dünya kadar parayı bi hiç uğruna vermiş olacam :( çünkü en çok bu yüzden almak istiyodum..

Yardımlarınız için teşekkürler :)

sadoece.

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Selam arkadaşlar ben dün itibariyle S3 aldım ama bi konuda hayal kırıklığı yaşadım :(

yani internetten film sitelerine girip izlemek istiyorum ama chrome bu eklentiyi desteklemiyor diyor, ses var görüntü yok :/

örn; www.yabancidiziizle.com bu siteden herhangi bi dizi açıyorum, ses var görüntü desteklenmediği için yok..

Acaba bunun için bi program internet sürümü bişey warmıdır? Eğer yoksa dünya kadar parayı bi hiç uğruna vermiş olacam :( çünkü en çok bu yüzden almak istiyodum..

Yardımlarınız için teşekkürler :)

Bunun nedeni Adobenin Android'den Flash desteğini kaldırmasından kaynaklanıyor

Çözüm

Telefonunuza Firefox Yükleyin Firefox'ta Flash gömülü olarak geliyor şuana kadar HİÇ BİR elenti uyarısı almadım

Market linki : https://play.google.com/store/apps/...251bGwsMSwxLDEsIm9yZy5tb3ppbGxhLmZpcmVmb3giXQ..

yasin3449

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
evet firefox cidden işe yaradı teşekkürler :) ama ufak bi sorun daha var yani o kdrda ufak diil biraz sinir bozucu :) şimdi diziyi filmi izliyebiliyorum ama videoyu izlerken tam ekran yapma seçeneği çıkmıyor, üstta sağda solda sayfanın yazıları duruyor :/ mesela chromede tam ekran yapabiliyoduk ama firefoxta olmadı :( onada bi çözümün varsa yatar kalkar dua ederim sana :))

sadoece.

Asistan
Reaksiyon puanı
0
evet firefox cidden işe yaradı teşekkürler :) ama ufak bi sorun daha var yani o kdrda ufak diil biraz sinir bozucu :) şimdi diziyi filmi izliyebiliyorum ama videoyu izlerken tam ekran yapma seçeneği çıkmıyor, üstta sağda solda sayfanın yazıları duruyor :/ mesela chromede tam ekran yapabiliyoduk ama firefoxta olmadı :( onada bi çözümün varsa yatar kalkar dua ederim sana :))

Tam ekran yapma simgesi var ona tıklıyorum ekranı kaplıyor simsiyah oluyor ancak açılmıyor.. internetim mi yavaş yoksa desteklemiyor mu bilmiyorum

sadoece.

Asistan
Reaksiyon puanı
0
The Dark ... da olmadı.. :/ neyse oyunu geçelim nasip olmayacaak gibi..

Beğendiğin kullandığın güzel uygulamaları yazar mısın ? yada biriktirdiğin bir arşiv varsa upload edip yollar mısın

El Padrino

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
70
4.1.2 Polonya versiyonunu yükledim.

USB ile telefonu PC ye bağlayamadım."Windows cihazınızı tanımlayamadı" hatası alıyorum.Bu sorunu yaşayan var mı?

Wi-Fi değilde "Taşınabilir Wi-fi alanı"ile bağlantı kurmam gerekti sorunsuz kurdum.Wi-fi çalışıp çalışmadığını deneyemedim.Bundan başka 5 dakika inceledim bir sorun ile karşılaşmadım.Multi window özelliği harika.Akıllı döndürmeyi aktifleştirince döndürme hareketleri biraz geç tepki veriyor.Bekletiyor resmen.Multi window bölümündeki gereksiz uygulamarı kaldırdım ancak istediğim uygulamaları ekleyemedim.Multi window bölümüne nasıl uygulama ekleyebiliyoruz? Şimdilik izlenimlerim bunlar.Yarın daha detaylı şeyler yazarım.Ama USB ile bağlantı sorununa çözüm bulamazsam İngiltere ROM'u çıkana kadar 4.1.1 e geri dönücem.

sadoece.

Asistan
Reaksiyon puanı
0
4.1.2 Polonya versiyonunu yükledim.

USB ile telefonu PC ye bağlayamadım."Windows cihazınızı tanımlayamadı" hatası alıyorum.Bu sorunu yaşayan var mı?

Wi-Fi değilde "Taşınabilir Wi-fi alanı"ile bağlantı kurmam gerekti sorunsuz kurdum.Wi-fi çalışıp çalışmadığını deneyemedim.Bundan başka 5 dakika inceledim bir sorun ile karşılaşmadım.Multi window özelliği harika.Akıllı döndürmeyi aktifleştirince döndürme hareketleri biraz geç tepki veriyor.Bekletiyor resmen.Multi window bölümündeki gereksiz uygulamarı kaldırdım ancak istediğim uygulamaları ekleyemedim.Multi window bölümüne nasıl uygulama ekleyebiliyoruz? Şimdilik izlenimlerim bunlar.Yarın daha detaylı şeyler yazarım.Ama USB ile bağlantı sorununa çözüm bulamazsam İngiltere ROM'u çıkana kadar 4.1.1 e geri dönücem.

Multiwindow'a uygulama eklemezsin Ota sürümüyle Ancak Romlara bakarsan Fixlemişler ve istediğiniz kadar uygulama eklebiliyorsunuz..

diğer sorunla ilgili pek bilgim yok ama kasa kullanıyorsanız Arkaya takmanızı öneririm...

El Padrino

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
70
Beyler S3'lerin kaç farklı ülkede üretildiği konusunda bilginiz var mı?

Ben yurtdışı ürün almıştım.Benim cihazda "Made in Vietnam" yazıyor.Geçen hafta bir arkadaşımda yurtdışı S3 aldı.Onda da Vietnam yazıyor.Ancak telefonları yan yana koyduğumuz zaman aralarındaki renk farkı inanılır gibi değil.Cihazlar Pebble Blue renginde ancak benim cihazın mavisi tam olması gerektiği gibi mavi ama arkadaşın cihazının mavisi neredeyse siyah.Hatta direk ışığa tutmayınca siyah gibi ancak ışık altına getirince mavi olduğu anlaşılıyor.Sonra ekranları karşılaştırdık.Benim cihazın ekranında beyaz renk tam anlamıyla beyaz ve çok aydınlık, ama arkadaşın cihazının ekranında beyaz renk mavimsi ve benimkine oranla karanlık bir efekt var.Ekran camlarına baktık arkadaşın cihazının ekran camı çok koyu.Çok enteresan bir durum.Arkadaşımında morali bozuldu bu durumu görünce.Ancak cihazın performans açısından bir sorunu yok.Acaba üretilen ülkeye göre materyaller farklılık mı gösteriyor ?

space1356

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar merhabalar bi sorum olucak s3 de 4.1.2 kurdum israil versiyonuymuş ve beta olanı şimdi polonya sürümü çıktı bunu ben direk odinle yüklesem olurmu yoksa öncesinde format gibi bi işlemmi yapmam gerek yardımcı olabilirmisiniz ?