S. Galaxy Note 2 N7100 (Tuş Kilidi)

CaglarTALAS

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar. Dün itibari ile note II aldım ve daha microsim alamadığım için kullanamıyorum ancak şöyle bir sorunla karşılaştım telefonumda.

Telefonum kapalı iken açıyorum açılıyor sonra sağ üstte ekranı kapatıp tuşu kilitlemek için olan düğmeye basıp kapatıyorum, kilitleniyor ancak tekrardan basıp açmak istediğim zaman (ekranda) ışık yanıyor ve kilidi açmak için ekrana dokunun yazıyor ancak dokunduğum zaman herhangi bir tepki vermiyor yani ekran dokunmamı okumuyor. Ancak S-Pen'i çıkardığım zaman ekran harekete geçiyor ve S-Pen ile dokunmamı algılıyor ve ekranı açabiliyorum. Bu konuda yardımcı olabilecek bir arkadaş var mı ?

Not: Telefonu aldım wireless ile bağlanıp sadece yeni güncelleme denetledim yeni güncelleme yok uyarısı verdi başka bir işlem yapmadım.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
şarjdayken böyle bir sorunla karşılaşmış olabilirsiniz.

3xpired

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Ekranı aşağıdan yukarı doğru kaydırman gerek sanırım?

CaglarTALAS

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Onu biliyorum ama ekran dokunmamı algılamıyor.. Hani kaydırıyorum ama olmuyor hiç bir şekilde...

BlackShopAre

Doçent
Reaksiyon puanı
1
bence geç olmamışken değiştirmeni tavsiye ederim çünkü sahsen benim öyle bi sorunum olsaydı yani aklıma geldikce sinirlenirdim ama sana kalmış bir şey

CaglarTALAS

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bire bir değişim olur mu acaba ? ki zaten daha simkart takmadım üzerine jelatinleri duruyor üzerinde :S

CaglarTALAS

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar telefonu samsung servisine götürdüm arızayı onlarda onayladılar ve (30 iş günü kapsamını geçmediği için) bire bir değişim onayı sundular. Ancak tam yetkisi samsung genel merkez vereceği için onay 7 - 10 gün arası sürebilir diyorlar. Ancak benim kararım telefonu almaktan vazgeçtim. Samsung servisine gittiğimde durumun içler acısı olduğunu sadece ben değil benim gibi bi kaç tane daha galay note II'nin sorunlu olarak geldiğini gördüm (ekran lekelenmesi, şarj problemi) ve tamamen üründen soğudum. kaldı ki samsung yetkili servis müdürü eğer 30 iş günü kapsamı dışında 31. gün bu sorunla gelseniz değişmezdi dedi ve daha çok kıllandırdı beni. Hadi servisi geçtim. Satışı yapan bimeks tamamen anlamsız prosedürlerden ötürü aldığım ürün hakkında beni sadece servise yönlendirdi. Bilmiyorum belki de kızgınlıkla paylasıyorum bunları sizlerle ancak samsung servisinde durum içler acısıydı !!

Ürünün verirlerse ücretini geri isteyeceğim. Burada bunu yazmamın amacı markayı karalamak falan değil ancak ürünü alırken bir kez daha düşünün. Sonuçta bir ürünü satmak veya piyasaya çıkarmak en kolay iş zor olan t. desteği sunmaktır... Saygılarımla...

byfaruk

Asistan
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar bende ocakta suudi arabistan almayı düşünüyorum note 2 sizin görüşleriniz nelerdir acaba

Drtrzan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar bende ocakta suudi arabistan almayı düşünüyorum note 2 sizin görüşleriniz nelerdir acaba
1 aydır kullanıyorum. çok memnunum. ekranı büyük bir alet istiyorsan kaçırma... ama almadan önce mutlaka eline al biraz kurcala... sonra kararını ver...

Drtrzan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
titanyum grisi.... ( ama zevkler ve renkler tartışılmaz )

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ben cihazımı şifreleyemiyorum :( sarjı %100 olsa bile yapmıyor nasıl yapabilirim ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
telefonum kitlendi arkadaşlar biriniz ALLAHINN askına i-mal hesabıyla şefresini wersin kafayı yiücem acil bi cwp werin nolur

LeoNScooT

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Daha neyi çabalıyosun arkadaşım git işte servise yok kafayı yicem bilem ne git işte. Bedavaya mı aldın bakalım parasıyla götür servise iade et