SDN Fenerbahçe Kulübü

mila12

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
255
Volkan, Gökhan, Bekir, Yobo, Hasan Ali, Meireles, Mehmet Topal, Cristian, Kuyt, Caner, Sow

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
[MENTION=129454]|SeYYaH|[/MENTION] aleyküm selam

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
az kaldi atacaklar volkan olmasa işimiz zor.

adrasa

Dekan
Reaksiyon puanı
37
Sow ceza sahası sol çaprazında dar açıdan bir rövaşata denemesi yaptı ancak top auta çıktı

cengaver51

Dekan
Reaksiyon puanı
169
atamayana atarlar bu kadar gol pozısyonuna gırıyor rakıp takım volkan olmazsa yedık golu defansımız dağıldı

adrasa

Dekan
Reaksiyon puanı
37
Rakip takımların puan kaybettiği hafta ayıp olmasın diye bizde teklifleri geri çeviriyoruz.

atamayana atarlar bu kadar gol pozısyonuna gırıyor rakıp takım volkan olmazsa yedık golu defansımız dağıldı

öyle bi okudum ki, gol yedik sandım harbiden. :D Skora bakıyorum hala aynı falan, sonradan düştü. :D

Reaksiyon puanı
10,315
ya inanır mısınız artık galatasarayın kazanması için dua eder hale geleceğiz nerdeyse.

çünkü onlar kazanamayınca bizimkiler nazire yapıyor sanki, sizin önünüze geçmeyiz der gibiler...

sinirimden kahroluyorum, şükrü saraçoğlunda canavar kesilen bu adamlar değil mi ya, değişen ne?

aykut dicem gene ya, boşverin, bırakın gitsin.

adrasa

Dekan
Reaksiyon puanı
37
Aynen katılıyorum. :D

Bu değişiklikleri geç yapma olayını anlamıyorum. Tamam bi tane saklamak lazım da diğer ikisini biraz daha erken yapmak gerekmez mi ? 60 da almalıydı stoch'u

adrasa

Dekan
Reaksiyon puanı
37
Bu sistem otursun otursun diye sezonu yarıladık, ne kadar sürecek bu iş ? Bu tarz maçlarda 2 3 atmamız lazım en az. Ama dakika 82 hala 0 - 0

Al işte.

cengaver51

Dekan
Reaksiyon puanı
169
atamayan atarlar işde bukadar defans hata yaparsa daha cok pozısyona gırerler

adrasa

Dekan
Reaksiyon puanı
37
Hadi geçmiş olsun. Maç sonu Aykut Kocaman: " Hatalarımızdan ders çıkaracağız, sistemimizi hızlandırmaya bakacağız."

cengaver51

Dekan
Reaksiyon puanı
169
golllllllllllllll kuytttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt 1-1

adrasa

Dekan
Reaksiyon puanı
37
gollllllllllllllllllllllllllllllll

Bu gol sadece kayseriye değil ... :P

Reaksiyon puanı
10,315
desenize yemişiz bi tane...

yok ya, bize rahat yüzü yok anlaşılan.

bir-iki hafta azcık ağzımıza bal çalınıyor, sora yine aynı tas aynı hamam.

bu yıl galiba beşiktaşa gün doğdu gibi geliyor bana.

bizden de galatasaraydan da bi cacık olacağını zannetmiyorum.

adrasa

Dekan
Reaksiyon puanı
37
Fenerbahçe ceza sahası ön tarafında Yobo ayağını tehlikeli kaldırdı ve serbest vuruş kazanıyor Kayserispor

Abo tehlike var

Tamam geçti :P

|BeyabaN|

Profesör
Reaksiyon puanı
9
zaten ligin başında bizim umutlarımız kırılmıştı, bundan sonra ben birşey beklemiyorum, anca avrupada bi çeyrek final oynarsak oynarız.

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
[MENTION=38898]Fantoma[/MENTION] demişti bu olacaklari..

iyi aksamlar.

Fantoma

Profesör
Reaksiyon puanı
27
Bir sayfa önceki 11201 No.lu iletim.

"İyi geceler.
Bu gün sevgili ezeli rakibimiz Galatasaray berabere kaldı.
Bu sonuçtan alınacak ders, yarın bizimkiler de berabere kalır.
Hayır şaka etmiyorum."

Anladınız siz onu. :)

Bu ülkede işler böyle yürüyor.
Zerrece şaşırmadım.

adrasa

Dekan
Reaksiyon puanı
37
Bir sayfa önceki 11201 No.lu iletim.

"İyi geceler.
Bu gün sevgili ezeli rakibimiz Galatasaray berabere kaldı.
Bu sonuçtan alınacak ders, yarın bizimkiler de berabere kalır.
Hayır şaka etmiyorum."

Anladınız siz onu. :)

Biz de her galatasaray puan kaybından sonra aynısı eniştem ile diyoruz. :D

dadaist

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Cristian bitmiş okeye dönüyor. Aykut Hoca hala Recep Niyaz'ı alıp oynatmıyor. Onu geçtim bari maça Sezer'le başla. Olmazsa Cristian'ı al. Geride 4+2 oynayıp nasıl bu kadar pozisyon veriyoruz cidden ateistler bana bir açıklasın şunu.

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Yanlız bir fark var tamam berabere kaldık ama,
Ben takımın oynadığı Futbolun geliştiğini düşünüyorum.
Belki bu durum skora yansımıyor ama,En azından 60.dakikadan sonra takım oyundan düşmüyor.
Ne bileyim işte buda züğürt tesellisi oldu ama,biraz Polyannacılık oynayalım Akşam Akşam.:)

Fantoma

Profesör
Reaksiyon puanı
27
Neden, en azından ulusal maçlardan, yani anamızın liginden hiç bir tad almıyorum sanırım anladınız.
Uzun bir döneme damgasını vurmuş sonu, başından belli Türk filmleri gibi değil mi?
Ligimizin üzerinden kirli eller çekilmedikçe bu bir sürgit.
Arada Beşiktaş kazançlı çıktı.
Önceden de değindiğim gibi, durumu dolayısıyla bu yıl Beşiktaşın şampiyon olmasını bekleyebiliriz.
Değerli arkadaşlar, sizi heveslerinizden soğutmak istemiyorum ama ısrarla tekrar ediyorum, bu sene futbol takımımızdan fazla bir şey beklemeyin.
Uluslararası karşılaşmalar için yorum yapmak istemiyorum ama ondan da ümitsizim.
Ha keza, Türkiye Kupasından Galatasaray'a yenilerek elenen Bayan Voleybol takımımızdan da pek bir başarı ummayın.
Bu gün Lig'de yine Galatasaray'a 3-1 yenildi.
Avrupa Şampiyonlar Ligi Şampiyonu titri, yine kendi yöneticilerince 3 kuruş için feda edilen Bayan Voleybol Şubemizin durumu da içler acısı.
Bizi bu duruma ne Federasyonlar, ne medya, ne de diğer dış etkenler getiriyor.
Biz kendi kuyumuzu zaten kendimiz kazıyoruz.

mila12

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
255
Hasan Ali Kaldırım: “Hatalarımızdan ders çıkaracağız”

Oyuncumuz Hasan Ali Kaldırım, Kayserispor ile oynadığımız karşılaşmanın temposu yüksek bir müsabaka olduğunu belirterek, "Maç çok yüksek tempoda geçti. Hem rakibin hem de bizim net porziyonlarımız vardı. Hatalarımızdan ders çıkaracağız" dedi.

Maçın ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulunan Hasan Ali, "Bu akşam top bir o kalede, bir bu kalede idi. Temposu yüksek bir müsabaka oldu. Kayserispor’un da, bizim de net pozisyonlarımız vardı. Bugün 3 puanla ayrılmayı düşünüyorduk, ancak 1-0 geriye geriye düştük, maçın son bölümlerinde elimizden gelenin en iyisini yaptık. Bugün 3 puan almak isterdik. Liderin de puan bıraktığı haftada özellikle.. Hatalarımızdan ders çıkaracağız. Bugün pas hatası çok vardı. Bu anlamda Kayserispor da maça ortak oldu. Gerçek futbolumuzu sahaya yansıtsaydık hiçbir takımın bizi yakalayacağını düşünmüyorum" şeklinde konuştu.

Eski takımına karşı oynamanın da farklı bir duygu olduğuna değinen Hasan Ali Kaldırım, "Kayserispor’da 2,5 senem geçti. Beni Türkiye’ye tanıtan bir kulüp. Buradan ayrılırken de iyi ayrıldım. Onlar da beni iyi karşıladı. Benim için özel bir maçtı. Ama kazanarak ayrılmak isterdim. Artık önümüzdeki maçlara bakacağız. Hafta içinde UEFA Avrupa Ligi maçımız var. Ligde oynayacağımız son 3 maçı da kazanarak, ilk yarıyı lider bitirebiliriz" açıklamasında bulundu.

http://www.fenerbahce.org/fb2008/detay.asp?ContentID=32092

Volkan Demirel: “Puan kayıplarını telafi edeceğiz”

Kalecimiz Volkan Demirel, düşündükleri oyunu sahaya yansıtamadıklarını belirterek, "Açıkçası bugün galip gelmek bizim için önemliydi. 3 puan için sahaya çıktık. Ancak puanlar paylaşıldı. Bu puan kayıplarını telafi edeceğiz" dedi.

Maçın ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulunan Volkan Demirel, "Bugün galip gelmek için sahaya çıktık. Kazandığımız taktirde, avantaj yakalıyorduk. Özellikle rakiplerimizin puan kaybettiği haftada… 1 puana sevinmiyorum ancak üzülmüyorum da. Kayserisporlu oyuncuları da tebrik ederim. İyi mücadele ettiler. Bizim bu fırsatları değerlendirmemiz gerek. Haftaya kendi sahamızda maçımız var ve ardından Galatasaray derbisi var. Bugün düşündüklerimizi sahaya yansıtamadık. Elimize geçen fırsatları değerlendirmeliyiz. Şampiyon olmak için elimizden gelenin en iyisini yapacağız. İyi bir yol aldık ve iyi ilerliyoruz. Kazanmak da, kaybetmek de var ama istediğimiz şeyleri yapamadığımız zaman ben üzülüyorum. İlerleyen zamanlarda kaybedilen puanları telafi edeceğiz" diye konuştu.

http://www.fenerbahce.org/fb2008/detay.asp?ContentID=32093

Ne dersmiş bir çıkaramadık hataları ::)