Merlin Final Yapıyor

Felix Dzerjinski

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Merlin Final Yapıyor

2008 senesinden beri televizyon ekranlarında yayınlanan Merlin dizisi bu Noel ekranlara veda ediyor.

1353939686.jpg

Başrollerinde Colin Morgan ve Bradley James'in bulunduğu ve 5 sezondur BBC One kanalının öne çıkan dizilerinden birisi olan Merlin'in yaratıcıları, bu sezon final yapma kararı aldılar.

Geçtiğimiz beş sene boyunca izleyici oranı 6 bin seyirciye ulşan dizinin reytingi 7.1'i aşmışken, dizinin yaratıcıları serinin hikayesel açıdan geldiği noktanın doruk noktası olduğunu ve herkesin sevdiği bu önemli efsaneyi kendisine yakışır bir savaş ile noktalayacaklarını açıkladılar.

1353939971.jpg

Merlin karakterini canlandıran Colin Morgan'ın ise 5 senedir başrol olarak içerisinde buluğunduzu dizinin finali hakkında şu şekilde konuştu; " Başından beri 5 senelik bir hikaye olarak planlanan dizi kendi içerisinde büyüdü ve bu sayede şu anda bulunduğu güçlü noktaya ulaştı. Bunun bir son olduğunu biliyorum, bunun bir veda olduğunu biliyorum fakat bütün bu süreç içerisinde yanımda bulunan insanlara teşekkür ederim, oldukça eğlenceli bir süreçti."

Kral Arthur'u canlandıran Bradley James ise " Merlin seneleri bende çok sayıda değerli hatıra, harika deneyimler, çok sevdiğim insanlar ve bu diziyi bu noktaya taşyıan eşsiz bir kitle edinmeme vesile oldu. Kelimelerim Kral Arthur'u canlandırmamda eriştiğim onuru açıklamaya yetmeyecek o nedenle, insanların hayatlarının bir parçası olduğunu bildiğim bu dizinin içerisinde bulunmak benim için sıradışı bir deneyimdi diyebilirim." şeklinde konuştu.

Dizinin 2. sezonundaki 3 bölüm, Türk asıllı yönetmen Metin Hüseyin tarafından çekilmişti.

kaynak

Hyperactive

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Çok uzamıştı zaten bence de bitirilmeliydi. Bir ara Camelot vardı ona noldu?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
:angry:çok saçma keşke devam etseydi bağımlısı gibi bişeydim​

LSBD

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Uzun zamandır yayınlanıyordu.
Hayırlısı.

friendly

Rektör
Reaksiyon puanı
671
Hiç izlemedim. Bir ara izlermiyim diye düşünüyordum sanırım gerek kalmayacak. Hem daha Game of Thrones e başlayacam ben. :)

Bowen32

Doçent
Reaksiyon puanı
3
2. sezona kadar tv den izliyordum ancak sonra koptum ve kalanları izleyemedim neyse izliycek bölümleri kalmış :)

Munitionis

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Hiç izlemedim. Bir ara izlermiyim diye düşünüyordum sanırım gerek kalmayacak. Hem daha Game of Thrones e başlayacam ben. :)
Çok bir şey kaybetmemişsin abi bence ben 2 yada 3. sezonda koptum efektler bana nedense pek iyi gelmiyordu ve konu uzatılıyordu çok bence geç bile kalınılmış..

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Son sezona bi bakıp çıksam yeter sanırım :D