Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ben Xperia S kullanıyorum ve bir günü tamamlıyor yoğun bir şekilde kullanmama rağmen
iphone 4s ve HTC One X de kullandım fark yok aralarında one x bir günü bile zor götürüyordu. Kullanıcıya göre baya değişiyor bence bu batarya konusu
[MENTION=283626]patientia[/MENTION] rom kurdun mu yoksa orjinali mi?
ben FXP148 CM9 rom kurdum şarjı oyun oynamazsam 2 gün rahat gidiyor min CPU: 192MHz de
[MENTION=130683]android3[/MENTION] rom kurmadım kuramam da galiba karışık geldi biraz bu arada böyle değişik batarya denemeleri yapan arkadaşlarda ss koyabilir
Xperia S te sadece 3G açıkken çok fazla şarj yiyor. Günde bir sarj ediyorum ede oldugumda tüm gün elimde wifi açık. twittter whatsapp devamlı kulllanıyorum 1 günü çıkartıyor rahatlıkla. Ama dışarı cıktığımda 3 g acık ise cıkartmıyor. Ayarlardan 3g değil edge(GSM) üzerinden sadece bağlan dediğimde dışarıdada 1 günü rahatlıkla çıkartıyor.
xperia s e 1750 mAh bence az artık akıllı telefonlara 2000 mAh ve civarında bataryalar koyulması lazım bazı sitelerde görüyorum genelde akıllı telefon kullanıcıları bataryadan şikayetçi