Perfect English'e Giden Var mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Felix Dzerjinski

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Henüz kararımı vermemekle beraber sanırım Perfect English'e kaydolacağım. Aramızda bu kursa giden var mı? Görüş, öneri...

erenberk

Rektör
Reaksiyon puanı
100
Perfect English hakkında hiçbir fikrim yok. Sadece şunu diyebilirim ben bir ara Dilko'ya gitmiştim ve advanced kur aldığım için hep yabancı hocalar giriyordu. İngilizcede üst kurların mutlaka yabancı hocalar tarafından verilmesi gerekiyor çünkü genellikle konuşma ağırlıklı geçer bu kurlar. Sen sıfırdan mı başlayacaksın yoksa bir temelin var mı?

Felix Dzerjinski

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Perfect English hakkında hiçbir fikrim yok. Sadece şunu diyebilirim ben bir ara Dilko'ya gitmiştim ve advanced kur aldığım için hep yabancı hocalar giriyordu. İngilizcede üst kurların mutlaka yabancı hocalar tarafından verilmesi gerekiyor çünkü genellikle konuşma ağırlıklı geçer bu kurlar. Sen sıfırdan mı başlayacaksın yoksa bir temelin var mı?

Yaklaşık 1 sene önce English Time'da 3. kuru tamamlamıştım. Seviye tespit için bi test yaptılar 60'da 30 yaptım pre-intermediate seviyesindeymişim. Yani 3. kurdan başlayıp advenced'a kadar devam edecem. Kursun sisteminde de 4. kurdan itibaren yabancı ağırlıklı hocalar giriyormuş.

Hocam sen advanced'ı falan bitirdin herhalde. Kpds falan var mı?

erenberk

Rektör
Reaksiyon puanı
100
Şu an advanced düzeydeyim, IELTS'e belgem var.

DarKeN

Profesör
Reaksiyon puanı
88
Arkadaşım benim sana tavsiyem eğer bir dili konuşabilmek için öğrenmek istiyorsan kesinlikle ülkesinde öğrenmelisin. Eğer sertifika Toefl/ielts gibi belgeler için ise bir şey diyemem bunu Türkiyede rahat yaparsın zaten bu tür sınavların belli kalıpları vardır ezberleyip iyi puan alırsın. Ben de bu yollardan geçtim. Ancak ters olarak ben İngiltere'de doğup büyüdüğüm için Türkçe konuşamıyordum. Annem Türk olduğu halde öğren(e)memiştim. İngiltere'de de Türkçe kursları vardı baya bir süre gittim ancak hiçbir şey öğrenemedim. Ancak hakkını yemeyeyim Grammar kurallarını Türkçe öğretmenleri seviyesinde öğrenmiştim :) ama konuşmaya gelince apışıp kalıyordum, kilitleniyordum. Türkiyeye geldim ve 1.5 senedir çok ilerledi konuşma yeteneğim kendime inanamıyorum hiç duraksamadan ve durup düşünmeden çatır çatır Türkçe cümle kurabiliyorum artık tabi bazı pürüzler devam ediyor hala ancak beklentilerimin çok üstündeyim şu seviyemde. Konu yazmaya ve okuduğunu anlamaya gelince zaten hiçbir sorunum yok :) Demem o ki ingilizce KONUŞMAK istiyorsan İngiltere'ye beklerim yada Usa hangisi uyarsa sana 1-2 sene kal derim

Felix Dzerjinski

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Arkadaşım benim sana tavsiyem eğer bir dili konuşabilmek için öğrenmek istiyorsan kesinlikle ülkesinde öğrenmelisin. Eğer sertifika Toefl/ielts gibi belgeler için ise bir şey diyemem bunu Türkiyede rahat yaparsın zaten bu tür sınavların belli kalıpları vardır ezberleyip iyi puan alırsın. Ben de bu yollardan geçtim. Ancak ters olarak ben İngiltere'de doğup büyüdüğüm için Türkçe konuşamıyordum. Annem Türk olduğu halde öğren(e)memiştim. İngiltere'de de Türkçe kursları vardı baya bir süre gittim ancak hiçbir şey öğrenemedim. Ancak hakkını yemeyeyim Grammar kurallarını Türkçe öğretmenleri seviyesinde öğrenmiştim :) ama konuşmaya gelince apışıp kalıyordum, kilitleniyordum. Türkiyeye geldim ve 1.5 senedir çok ilerledi konuşma yeteneğim kendime inanamıyorum hiç duraksamadan ve durup düşünmeden çatır çatır Türkçe cümle kurabiliyorum artık tabi bazı pürüzler devam ediyor hala ancak beklentilerimin çok üstündeyim şu seviyemde. Konu yazmaya ve okuduğunu anlamaya gelince zaten hiçbir sorunum yok :) Demem o ki ingilizce KONUŞMAK istiyorsan İngiltere'ye beklerim yada Usa hangisi uyarsa sana 1-2 sene kal derim

Aslında 2 sene sonra belli bir toefl puanını aşarsam (sanırım 600) 2 sene yurtdışı eğitim görme imkanım olacak. Muhtemel Amerika olacak İngiltere olma ihtimali de var ama tercihim Amerika'dan yana olacak. İngiliz aksanına bayılsam da Amerika'da ki çeşitlilik, renklilik daha cezbedici. :)

Şu aşamada muhtemelen Genel İngilizce'de advanced düzeyine gelip sonrasına toefl'a hazırlanacağım.

yasko0o

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1

aynen katiliyorum arkadasin dedigine bende 3 senedir hollandada yasiyorum ve dili ogrenmem 1 seneyi aldi ve suan hollandada egitim goruyorum dicegim odur ki kitapla testle bir yere kadar gidersin , konusmaya gelince tikanirsin ama surekli konusunca insan alisiyor mesela 1 ay dil kursu aldim kitap verdiler ama kitap hic kullanmadik surekli konusturuyorlardi birde ingilizce film lere bakmani oneririm yani alt yazida ingilizce olsun (aksent den dolayi) bende bilgimi paylasmak istedim bu konuda , umarim en iyi secimi yaparsin, birde su ingilitere ve usa konusunda ingiltereyi secme cok irkci dolu :)

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
yurt dışına ingilizce öğrenmeye gitmeden evvel, gramer bakımından upper veya advence seviyeye gelmenizi öneririm. yabancı ülkede de konuşma pratiğinizi geliştirirsiniz. o zaman tam olur.

beach_

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar 2 sene boyunca perfect englishte eğitim aldım. son seviyeye kadar advanced alıp tamamladım, sonrasında da ingiltereye gidip 3 ay kaldım. kesinlikle tavsiye ederim, muhteşem bir sistemleri var. her şey planlı programlı gidiyor, herhangi bir kötü sürprizle karşılaşmıyorsunuz. danışman arkadaşlar son derece ilgili, diğer yerlerdeki gibi kaydınızı alana kadar değil, eğitiminiz bittikten sonra bile her şekilde yardımcı olmaya çalışıyorlar. h.sonları konuşma kulüpleri var. kuru geçemediğinizde ücretsiz tekrar veriyorlar hem de 1 kere değil, öğrenene kadar. mutlaka gitmenizi öneririm, paranızla değil eğitiminizle ilgileniyorlar.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Ben toefl için gitmiştim çok memnun kaldım tavsiye ederim hocaları yabancı ve on numara bi sistemleri var tam anlamı ile gereksiz bilgi yerine sınava yönelik çalışma yapılıyıor.

capulcuadam06

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ankarada bulunan bütün kursları araştırdım hepsine bizzat gittim herbirinde seviye sınavı oldum.fakat perfect english e girdiğimde içerideki ambians beni çok etkiledi sebebi içeride tamamen bi kurumsal hava hakim şöyleki (devlet dairesine bile girdiğinizde böyle bi şıklık ve nizam yok) bilgi veren sahışlar hem güler yüzlü hemde çok profesyoneldi ikna oldum ve yazıldım şu anda gayet güzel giden bi eğitimim var verdiğim paranın hakkını fazlası ile alıyorum.

cassandra

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben ıelts sınavı için gittim seviyem yeterli olmadığı için önce genel ing. sonra ıelts kursu önerdiler ööle de yaptım 6 ya ihtiyacım vardı sayelerinde 7,5 aldım :) hala ara ara uğrar çaylarını içerim...

marbled88

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Daha önce kızımı gönderdiğim bir dil kursudur. Üniversiteye hazırlık için,ve gayette başarılı oldu, Ankara Üni.de okuyor AKE bölümünü kazandı,oğlum için de Yaz yoğun programı düşünüyorum,Ümitköy'de ki şubeyle bunun için görüşmeye gideceğim.Tavsiye edebilirm kesinlikle,hoca kadrosu çok sağlam
:thumbup1:

naz53

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
perfect ankaradaki en iyilerden biri emin ol arkadaşım.Hacettepede okuyorum hazırlık atlamak için gitmiştim geçen yıl çok ilgililer,hocaları çok sağlam.Birebir sınav örneği bile yapıyorlar.Çok rahat geçtim ki hacettepenin hazırlığını atlamak zordur:cool:

sheats

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ingilizce kursu diyince hazırlık atlamada perfect englsih.i tek geçerim, bu işi yıllardır yapıyorlar çok ciddi arşivleri var zaten ingilizce öğretmeyip hazırlıgı atlatıyorlar ki buda maddi olarakta zaman olarakta kazandırıyor, yıllar önce abimde hazırlıgı gectı ve sıra bana geldıgınde kurs tercıhımızı yıne perfect englısh.ten yana kullandık, kesınlıkle paranızı çöpe atmak ıstemıyorsanız gidin görüşün.

ayşe nur

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Konu açılalı bayağı bir zaman olmuş ama perfect english mezunu olarak ben de yazmak istedim eğer ingilizce için bir kurs arıyorsanız adresiniz perfect english den başkası olmasın gerçekten çok kaliteli bir kurum ingilizceyi size ticaret için değil gerçekten öğrenmenizi istedikleri öğretiyorlar ben advanced sertifikamı aldım havam var :p hala daha ziyarete gidiyorum hocalarıyla, personelleriyle öyle güzel bir kurum :))

ghost87

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Aralık ayında kpds için bilgi almak için perfect english e gittiğimde ne kadar doğru bir seçim yapmış olduğumu anladım.Kafamda kpds ile ilgili tamamen farklı bir plan vardı genel ingilizce ile hazırlanmak gibi.O kadar güzel yönlendirdiler ki mest bir şekilde kaydımı yaptırıp ayrıldım.vee beklenmedik sınav değşikliği çat diye yakaladı bizi.Ben böyle adapte olmuş planlı programlı bir kurum görmedim kpds üds yds farketmeden mükemmel bir şekilde maratonumuza devam ettik.Aldığım puan gayet tatmin edici 77 :biggrin: teşekkür ediyorum perfect english ailesi ve hocalarına.:thumbup1:

Felix Dzerjinski

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Bu konu reklam yuvasına dönmüş. Bir mesajı olan arkadaşlar Perf. Eng. çalışanı sanırım. İnsan biraz çaktırmadan reklam yapar :) Çok belli ediyorsunuz.

Neyse ben kurs işini hallettim. Mümkünse konu kapansın. [MENTION=39818]Mai Nai[/MENTION]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...