The Evil Dead - Trailer (2013)

PetyrBaelish

Profesör
Reaksiyon puanı
3
[video=youtube;UxelBYuuTqA]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=UxelBYuuTqA[/video]

Bu sefer olmuş diyebiliriz.

1981 yapımı kült korku filminin merakla beklenen yeniden çevriminde, yirmili yaşlarda beş arkadaş bir kulübede kapalı kalıyor. Ölülerin Kitabı’nı bulduktan sonra, farkında olmadan ormanda yaşayan ve uyumakta olan şeytanları toplamaya başlıyorlar. Bu şeytanlar birer birer gençleri ele geçiriyor ta ki geride hayatta kalmak için savaşan bir kişi kalana kadar.

PetyrBaelish

Profesör
Reaksiyon puanı
3
1981 Yapımı filmin yeniden uyarlanması benziyor olabilir ancak farklar çok birisi şeytan diğeri farklı şeyler üstüne kurulu bu ondan bin kat daha iyi görünüyor ayrıca.

zeroaxa

Profesör
Reaksiyon puanı
6
bi korku filmi için sevineceğimi hiç düşünmezdim :w00t: ama seyrettiğim ilk korku filmiydi heralde ve yaştan dolayı olsa gerek korktuğum tek korku filmiydi

yanlış olabilir ama herkül ve zeyna dizilerini yapan Sam Raimi (yazım yanlış olabilir hatırlamıyorum :glare: ) yapmıştı ilk filmi ama benzer hiç bir sahne göremedim.

anlaşma yok,anlaşma yok, anlaşma yoooook :wink:

IuTKuI

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Berbat bir film. Kanın dibine vur, iğrenç sahneleri sok aralara al sana korku al sana şeytan filmi.

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
severim bu tarz filmleri.. kan olsun, vahşet olsun...
ama son sahne damarlarımın gerilmesine neden oldu :)