CoD Black Ops 2 %100 Çözüm Giriş İçin

Bekçi

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Evet arkadaşlar 3 günlük oyun yükleme maceram sonunda büyük bir mutlulukla bitti. İnternette dolaşan herşeyi denedim olmadı en son farklı bir kombinasyonla işi hallettim. Çatır çatır giriyorum şuan. Ve sizler de faydalanın diye oyuna başlamadan bu konuyu yazmaya karar verdim . Her şeyi sırasıyla yapın kesinlikle (İnşallah) çalışacaktır.

1) (Tüm herşeyi denediniz ve açılmıyorsa) Format atın.
2) Tüm driverları kurun. Ekran kartı driverınız bilhassa nvidia ise son çıkan beta driverı yüklemenizi tavsiye ediyorum.
3) Gerekli tüm programlarınızı yükleyin. Tüm güncelleştirmeleri yapın !!! Sadece KB971033 adlı günceleştirme hariç...
4) Steam yükleyin, üyelik alın ve online olun.
5) Oyunu kurun (normal skidrow üzerinden denedim). Yüklemenin sonunda directx vs yüklemek isteyecek yok deyip kapatın.
6) Oyunun yüklendiği yerde redist klasöründen directx i yükleyin.
7) Daha sonra sisteminiz ister 64 bit ister 32 bit olsun, vcredist 86 yazan yüklemeyi yapıyoruz. Bazı programların kapanması gerektiğinde uyarılar verirse talimatlara kesinlikle uyun. Başka yerden indirip yüklemeyin.
8) Normal bir şekilde crack yapın. Sistem saatiyle tarihiyle oynamayın.
9) Hazırsanız oyuna çift tıklayın :)

Not : Çok ayrıntıya girmiş olabilirim lakin 3 günden beri açamadığımdan her şeyi ayrıntısıyla yazma ihtiyacı hissettim.
Not 2 : Driverları kesinlikle tam olarak yükleyin eksik driver olmasın... Ben oyuna geçiyorum. Cevaplarınızı da bekliyorum.
Not 3 : Format atmak çok saçma gelmesin. Nedendir bilinmez tüm bu yaptıklarımı formattan öncede yaptım ama açılmadı. Zamanım yok diyorsanız, ekran kartı en son driver kurun(Beta olabilir)

BEFEGA

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
5
Skidrowun çıkardığı fixi atıp tarihi 13 Kasım'a alıyorum sorunsuz giriyorum :)

Olmayanlar ALI213-3DM-SKIDROW(1-2) farklı crackler deneyip. Sonra ekran kartı driverını güncellerse sorun çözülebilir.

Eğer yine çözülmezse yöntemi yazmış arkadaş yukarıda :)

arsenik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
242
Çok sorunlu oyun heryerde sorunla karşılaşıyorum bende. Henüz denemedim ama eğer kurulumda hata alırsam buraya da bir bakarım teşekkürler. :)

exantric

Doçent
Reaksiyon puanı
9
bu kadar kasacağınıza sadece oyun keyini satanlar var cd fiyatının yarısına onlardan alıp takılsanıza online da oynarsınız

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
30liraya falan düşünce alırım. MW3ü yeni yükledim BO2ye var daha. :)

djvietnam

Profesör
Reaksiyon puanı
8
format konusunda arkadaşa katılıyorum test için kullandığım laptopa oyunu ilk yüklediğimde direcxt error veriyordu naptıysam olmadı tarihide geri aldım tüm cracklari denedim olmadı açmadı oyunu en son çare laptopa format attım oyunu yükledim masaüstündeki ikona çift tıkladım yine açılçağından ümidim yoktu ikona çift tıklayıp kahve yapmaya gittim geldim oyun açılmış beni bekliyor

cobra11

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16
Error during initialization: Unhandled exception caught bu hatayı alan olursa yardımcı olurum. Bende bugün yükledim bi kaç bölüm oynadım gene bir harika arkadaş :D

vdXYq.jpg

Ozgurky

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Skidrow Crackfix v2'de 14 Kasım tarihine alıp sorunsuz oynuyorum ben de.

djvietnam

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Skidrowun updatecrack çıkıcakmış onu takip edin oyunla ilgili tüm sorunları tek seferde düzelten updatecrack bekliyoruz

Y!LM@Z

Profesör
Reaksiyon puanı
45
Skidrow crackfix v2 ile ilk gün biraz oynamıştım ama daha sonra oyunu tekrar açtığımda intro ekranında donup kaldı. Sonra 3DM fix ile deneyince sorunum çözüldü. Bu arada oyunun senaryo modu baya bi garip gelmesine rağmen dün bitirdim :)

Bekçi

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Oyun heyecanlı gidiyor beyler :) Detayları sonra anlatırım zaman yok . Yarın okul var malum

cobra11

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16
yav şu atlarla yardırdığımız bir bölüm var. ordan tankların üstüne doğru dört nala koşuyoz. sonra atımız ölüyoz. üstüme düşüyor. benim at öküz gibi bişey çıktı kaldırıp atı altından kurtulamadım bi türlü. mause sağ ve sol tuşuna basmamı söylüyorda basıyorum ama azıcık hareket ediyor o kadar yani :) varmı yardımcı olacak? nasıl kurtaracam kendimi at tan?

Y!LM@Z

Profesör
Reaksiyon puanı
45
yav şu atlarla yardırdığımız bir bölüm var. ordan tankların üstüne doğru dört nala koşuyoz. sonra atımız ölüyoz. üstüme düşüyor. benim at öküz gibi bişey çıktı kaldırıp atı altından kurtulamadım bi türlü. mause sağ ve sol tuşuna basmamı söylüyorda basıyorum ama azıcık hareket ediyor o kadar yani :) varmı yardımcı olacak? nasıl kurtaracam kendimi at tan?

Yanlış hatırlamıyorsam orada önce sağ tuşa basılı tutacaksın sonra da sol tuşa basacaksın.

RedDevil

Profesör
Reaksiyon puanı
19

Afganistan bölümü. Atın altından çıkmak için farenin " right-left " yani "sağ ve sol" 2 tuşlarına aynı anda basacaksın.

Ghost34

Profesör
Reaksiyon puanı
2
skidrowun crack fixi ile tekrar crackleyin öyle her çalışmayan oyun için formata ne gerek var yahu..

Max2Life

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Formata gerek yok.
1-oyunu kurarken setup 'ı yönetici olarak çalıştırın. Directx ve C++ kurulumunu işaretleyip kurulumları yaptırın.
2-Crackfix.Repack-SKIDROW ile crackleyin
3- "SteamInstall" indirip kurun ve hesap oluşturun ve steam'e giriş yapıp online olun.

Hepsi bu kadar şimdi hiiç açılmayan oyun açılacaktır.

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
bende kürekte sorun yok ama fps stabil değil. 30-60 arası değişiyor. sizde de böyle mi? sistemim amd x4 965 + HD 6850 + 8 gb ram.

cobra11

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16
Yanlış hatırlamıyorsam orada önce sağ tuşa basılı tutacaksın sonra da sol tuşa basacaksın.

tamamdır hocam saolasın çıktım atın altından :)

Afganistan bölümü. Atın altından çıkmak için farenin " right-left " yani "sağ ve sol" 2 tuşlarına aynı anda basacaksın.

bende basıyodumda basılı tutmuyodum hocam :) neyse hallettik sorunu saolasın :)

elyn_noyt

Asistan
Reaksiyon puanı
1
ben yükledim çat diyede girdim oynadım zaten bi oyunu yüklemeye bukadar hayatta ugraşmam

EXGHOST

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
3dm, skidrow crackfixv2, ali123 bütün crackleri denedim olmadı, tarih geri aldım, regedit ayarladım, c++ directx steam kurdum, güncelleme yaptım yinede açılmadı :) başka fikri olan? :)

Not: Error during initialization: Unhandled exception caught hatası veriyor.

IuTKuI

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Orjinal alın bırakın crack fix torrenti dostlarım :D Bekleyin bi rus key düşer yakında. Şu anda 30$ satılıyor az daha düşsün alın multi oynayın.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
evet arkadasım bu hatayı alıyorum yardımcı olursan sevinirim

S

SDN Okuru

SDN Okuru
aynen bu hatayı alıyorum baştan beri sinir oldum acil yardım lütfen

S

SDN Okuru

SDN Okuru
kardesım solesene cıktım dıyosunda bızede sole bızde yararlanalım nasıl cıktın atın altından

Max2Life

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Skidrow crackfix v2 ile ilk gün biraz oynamıştım ama daha sonra oyunu tekrar açtığımda intro ekranında donup kaldı. :)
Aynen şimdi bende de bu problem var. Düne kadar rahat rahat oynuyordum şimdi introda jenerik girer girmez donup kalıyor.
En son hangi crack çıktı bilen var mı?

Bekçi

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Aynen şimdi bende de bu problem var. Düne kadar rahat rahat oynuyordum şimdi introda jenerik girer girmez donup kalıyor.
En son hangi crack çıktı bilen var mı?
yazdıklarımın hepsini birebir uyguladıysanız girememe gibi birşey söz konusu değil.

hakan00

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar ben win7 ultimate x64 kullanıyorum oyuna giremiyodum nette yazan tüm yöntemleri denedim hiçbiriolmadı hep hata verdi siyah ekranda takıldı sorunu şu şekilde çözdüm
ilk olarak sp1 i yükldeim sonrada steam direct x vcredist fln bunları yükledim sonrada skidrow fix v2 yi indirip yükledim şimdi çalışıyor ama ben trainer sız oynayamıyorum trainer çalıştırıyorum çalışıyor ama oyunda her ne yaptılarsa ölüyorum ama oyuna devam ediyorum fakat görevler çalışmıyor artık her nedense.....