Soru En son hangi filmi izlediniz?

madmex

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Ym2mS.jpg

İlk film kadar değil ama beğendim güzel olmuş.

bence ilk filmden daha güzel olmuş. Her zaman ciddi yapımları sevmişimdir içinde komedi unsuru olmayacak bana göre. Eleman rolun hakkını vermiş

Baskın - The Raid Redemption : İMBD 7.7

Hani derler ya insan gibi dövüşmüyorlar , filmde tam bu insan gibi dövüşmeyenler üzerine kurulu. Açıkcası uzun zamandır izlediğim en keyifli filmlerden gözlerimin pasını sildi desem yeridir (Recall'dan sonra).
Mad dog insan değil o boyla nasıl dövüşüyor herif neyse izlemekte çok geç kaldığım bir film zaten çoğunuz da izlemiştir.
Resim koyamadım ve uğraşamadım açıkcası. Bıçaklı sahneler güzeldi aklıma Dexter geldi , lan adamın 7 sezonda doğradığı adamları 1buçuk saatte kestiler :)
Figuranlar dikkatimi çekti alayı uçan tekme atabiliyor.

Reaksiyon puanı
31
Beni , Batman Yükseliyor Türkçe Dublaj düştü :)
indir hiç vakit kaybetme ama yine son bir çağrı orijinalin tadını bir kere alsan dublaj izlemezsin bir daha...
Dublaj kıtlığının yaşandığı şu son günlerde ilaç gibi oldu bu cansın :D

Yakın zamanda bunlarında dublajı gelecek gibi deme o zaman keyfime:)
Baskın - The Raid Redemption 720p (Türkçe Altyazılı) |
Ölümcül Deney 5: İntikam - Resident Evil: Retribution (TS) (Türkçe Altyazılı)

michuozawa

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
493
pardon-filmi-replikleri_77811.jpg

Pardon
bunca yıl izlemedik sabah nasip oldu.
oldukça komikti ilk 35 dakika özellikle.
final sahnesi ise manidar 6 yıl 3 ay alacağım vardı devletten şimdi ödeşmiş olduk... :)

Reaksiyon puanı
31
9a1bv5.jpg

Heath Ledger ölmeseydi belki bizi daha güzel bir film bekliyor olabilirdi lakin Nolan yine harika bir yapıt ortaya çıkarmış arşivlik ve unutulmayacak bir seri..:)

michuozawa

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
493
Alacakaranlık Efsanesi: Şafak Vakti Bölüm 2

giden var mı izlemeye ?
öğleden sonra büyük ihtimalle izlemeye gidiyorum.final nasıl olmuş görüşleri merak ettim.

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
eleman, anasıyla ilişkiye girmiş oldu dimi :P :)

Valla o sonlarda kafam karıştı açıkcası :// Kim kimdir nedir falan.

O değil de bu ne biçim SPOILER sistemi :D

Konu içerisinde yorum "GÖSTER"e basmadan gözükmesede,sağ panalde gözükmekte :P

DarKeN

Profesör
Reaksiyon puanı
88
Valla o sonlarda kafam karıştı açıkcası :// Kim kimdir nedir falan.

O değil de bu ne biçim SPOILER sistemi :D

Konu içerisinde yorum "GÖSTER"e basmadan gözükmesede,sağ panalde gözükmekte :P

Yan tarafta görünüyor olsa bile kimse bunun spoiler olduğunu anlamaz bence eğer spoiler yazısına tıklayıp karşılaştırarak kanıt aramazsa senin yaptığın gibi :)

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
Yan tarafta görünüyor olsa bile kimse bunun spoiler olduğunu anlamaz bence eğer spoiler yazısına tıklayıp karşılaştırarak kanıt aramazsa senin yaptığın gibi :)

Lakin yazıyı sağ panalde görüp okuyup sonra konuya girince bu kişinin bu yorumunda Spoiler yazısını görürse bir nevi golü yemiş olmaz mı :D

DarKeN

Profesör
Reaksiyon puanı
88
Lakin yazıyı sağ panalde görüp okuyup sonra konuya girince bu kişinin bu yorumunda Spoiler yazısını görürse bir nevi golü yemiş olmaz mı :D
O kişinin yorumunu yanda görmüş olması zaten konuya girmesini gereksiz kılmaz mı? :)

arsenik

Rektör
Reaksiyon puanı
242
oyTwe.jpg

Tek kelimeyle harika film olmuş. :thumbup1: Benef'inde dediği gibi arşivlik. :)

Kurşun Kalem

Profesör
Reaksiyon puanı
58

Nası desem... Ya hani çocukken o saçma sapan çizgi filmleri izlerdik ya ağzımız bir karış açık, o zamanki hayallerimize uygun şeylerdi ve o zamanlar saçma gelmiyordu, bunların saçma olduğunu büyüyünce anladık.
Ben bu filmi izlerken sanki çizgi film izliyormuş gibi oldum ama hayaller bizim büyük hayallerimiz. Yani adam büyükler için çizgi film çekmiş resmen :D

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
Angels & Demons (2009) imdb: 6.6

Melekler ve şeytanlar kitabını okuduysanız izleyipte 2 saatinizi kaybetmeyin.. 600 sayfalık kitabı 2 saatlik filmde anlatamamışlar

michuozawa

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
493
Alacakaranlık Efsanesi: Şafak Vakti Bölüm 2

Son 20 dakika da bir aksiyon sahnesi dışında ki baya iyiydi , onun dışında durağan bir film olmuş.
tüm seriyi izlediğimden fena değildi diyorum.:)

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
1347775465.Resident-Evil-Retribution-2012.jpg

The Dark Knight Rises (2012)

Büyük keyif alarak izledim ve saniye olsun sıkılmadım. Sinemada izlediğimde bu kadar keyif almamıştım. Sanırım Türkiye sinemalarına dvdrip ayarında dandik film kopyaları gönderdiklerinden olsa gerek... Tom hardy'nin oyunculuğuna ayrıca hayran kaldım. kendisinin 5-6 filmini izleyen biri olarak oyunculuğuna zaten hayrandım ve bu filmde de rolünün hakkını fazlasıyla verdiğini söyleyebilirim.

Film hakkında ufak tefek mantık hatası ve gereksiz sahne eleştirilerimi sinemada izlediğimin akabinde yazmıştım. Tekrar teferruata girip bu güzelim filmi karalamak adaletsiz olur. 3 yanlış 1 doğruyu götürse dahi benden rahatlıkla 8.5/10 alır. :)

OceanDestiny

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
son izledigim film sag saglim turk yapımı ilginç bir komedi filmydi :) beni kırdı gecirdi :)

Ozgurky

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Süper Türk'ü izledim. Kesinlikle tavsiye etmiyorum. :)

7.43

Dekan
Reaksiyon puanı
332
The Amazing Spiderman

Bilindik çoluk-çocuk filmi. Tobey çok iyiydi, bu serseri tipli ergeni sevmedim. :)
6,5/10

Babası öldü hiç tınlamadı ya karı.

Hyperactive

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Moonrise Kingdom... Başrollerinde Bruce Willis ve Edward Norton'un iki genç isimle oynadığı çok güzel bir film. Duygusal bir konuya sahip ve 12 yaşındaki iki sorunlu çocuğun aşkını anlatıyor.
IMDb Point: 8.0

iptal

Doçent
Reaksiyon puanı
0
The Dark Knight Rises, amanın :D
2. film geliyormuş haberlerini görünce kendi kendime çoğu film gibi devam serilerinde bu da bozacak dedim ama ... yanılmışım. 2 buçuk saatin nasıl geçtiğini anlamadım keşke biraz daha devam etseydi dedim film bence müthişti efektler, müzikler ve sesler harikaydı. 10/9 verdim ben.

Spoiler verim mi l.n :D
ayrıca bilen arkadaşlar devamı gelecek mi filmin ?

efekan258

Asistan
Reaksiyon puanı
1
2. film geliyormuş haberlerini görünce kendi kendime çoğu film gibi devam serilerinde bu da bozacak dedim ama ... yanılmışım. 2 buçuk saatin nasıl geçtiğini anlamadım keşke biraz daha devam etseydi dedim film bence müthişti efektler, müzikler ve sesler harikaydı. 10/9 verdim ben.

2. değil yönetmenin serisinin 3.filmi rises. ilki batman begins,dark knight ve dark knight rises son olarak. Ve yönetmenin de kesin açıklaması onun yönettiği serinin son filmiydi rises. başka yönetmenle bi 5-10 sene sonra yeniden çekebilirler o başka :D

As Good as It Gets (1997) IMDB: 7.8

MV5BMTc0Nzc5MDEzN15BMl5BanBnXkFtZTcwMjc2NTEyMQ@@._V1._SY317_CR7,0,214,317_.jpg

Çok iyi çok. Oyunculuklar, hikaye hepsi 10 numara.

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555

Nolan, başka Batman filmi çekmeyeceğini söyledi ve başka bir yönetmenin de çekmemesini, serinin bu şekilde bitmesini istediğini söyledi. Ancak Rises'in sonlarında Robin'i de işin sokup, devamına hazır halde bırakması, bul filmin burada bitmeyeceğinin gösteriyor. Henüz hiç bir plan proje yok ama kesinlikle devamı gelecektir.